Търся инфо за магазини продаващи спални комплекти TAC

• 14 972
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Сигурно вече си намерила каквото търсиш, но се включвам за да обмислиш варианта да си направиш екскурзийка до фирмения им магазин, разположен до фабриката, близо до град Чорлу. Цените са в пъти и пъти по-евтини! Аз имах шанса да отида до там и успях наред с другото да си взема комплект-луксозна серия, сатениран памук, в красива кутия, големи размери - за 65 лева! Освен него купих и още три комплекта на различни цени - имаше и за 30, и за 50. Общо взето за 200 лева успях да се обзаведа с наистина прекрасно спално бельо за няколко годинки напред. А...и изборът е огромен!

# 16
Продължавам да търся хубави спални коплекти. На Тач така и не успях да открия комплект за спалня с 2 отделни горни плика. Има 2-3 модела, но никак не ми хареса десена. Не мога да разбера защо внасят само комплекти с един горен плик. Мразя да си дърпаме завивката.  Mr. Green
Най-вероятно ще отскочим до Икеа и от там ще купим.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 00:03 от Анонимен

# 17
                          По 'Христо Ботев', между 'Стамболийски' и 'Пиротска' има магазин на два етажа за спално бельо. Почти всичко беше на 'Тач', ако не и всичко. Но като не помня дали имаше с две завивки  Thinking? Иначе имаше някакво намаление, дано още да е в сила.

# 18
  • на пряката в пряката
Предтсвителен магазин на TAC има в Sky City  на 1-етаж след входа в ляво и в дъното има голям избор,аз днес си купих страхотни хавлиени кърпи от там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт