Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 364
  • 138
  •   1
Отговори
# 75

Абе какво значение има къде са се нанесли бе? И те са хора и те някъде трябва да живеят. Като не ти харесва че живеят там не ходиш да се трепеш с тях нали? Поне нормален човек не го прави. А като си го направил, кой ти е виновен?
Когато един нормален човек иска да живее "някъде" той или си купува жилище, или си взема такова под наем (ако си няма наготово). Не се самонастанява където му кефне. Как би се почувствал някой собственик на къща, ако аз отида и си вдигна барака в двора му, само защото и аз съм човек и трябва да живея някъде? Или пък ако взема да го направя същото в междублоковото пространство, до детската площадка, примерно? И не се огранича с това, а почна да превръщам същото това място в сметище и надувам маанета до среднощ? А ако някой ми направи забележка, му осигуря една гора бой.
PeaceА,защо не се самонастанят до имоти на "баровците" в Бояна,Симеоново,Лозенец,до имота на Красимир Кьнчев и Юлианка Дончева а?По-лесно е да тормозиш и притесняваш честните бьлгарски данъкоплатци #2gunfire

# 76
  • София
Не,моето като изобщо не е отделен случай.
Моето като е действителността. Защото това се случва постоянно-цигани прибиват българи,ограбват ги,гаврят се с български гробове,турците ни наричат гяури,ако не си от ДПС не можеш да работиш в много села в България.
Комшията ти няма нищо общо с тая свобода,която се дава на циганите.
Подложени сме на геноцид.
А ти обръщаш всичко на смях. Хубаво,че ти е забавно.[/b][/i]

Ама аз нямам нищо против бе, и аз съм на подобно мнение, само че на това мнение мястото му не е тук. Защото геноцида ни и прекалените права на малцинствата нямат нищо общо със случая. В случая едно момче се саморазправя и си търси белята. Това е. Като не ти харесва, има инстинции които да се разправят с циганите. Като и това не ти харесва, отиваш там където няма цигани. Ако всеки тръгне да се саморазправя какво ще стане?

Кои са тези инстанции които се разправят с циганите?

# 77
Моето като е действителността. Защото това се случва постоянно-цигани прибиват българи,ограбват ги,гаврят се с български гробове,турците ни наричат гяури,ако не си от ДПС не можеш да работиш в много села в България.

Ама аз нямам нищо против бе, и аз съм на подобно мнение, само че на това мнение мястото му не е тук. Защото геноцида ни и прекалените права на малцинствата нямат нищо общо със случая. В случая едно момче се саморазправя и си търси белята. Това е. Като не ти харесва, има инстинции които да се разправят с циганите. Като и това не ти харесва, отиваш там където няма цигани. Ако всеки тръгне да се саморазправя какво ще стане?
Къде да отида? В САЩ ли?!
Това е моят град,моята държава,а циганите са навсякъде.
Какво значи да се саморазправя? Че е направил забележка на някой ли? нямаме право на това,за да не ни избият ли?! Айде моля ти се.

# 78

Е аз ли трябва да ви познавам инстанциите? Общината вероятно е отговорна за незаконно настаняване и за боклуците им.

Като не си вършат работа, роптайте срещу тях! Защо за това никой не протестира? Това е повод за протест а не циганите.

# 79
  • София
Delusion, защо не млъкнеш? Не е задължително да се записваш във всяка тема, особено в такива, чиито проблеми са ти много далечни. Отговори на въпроса на момичето : ако някой РОМ посегне на детето ти, дали ще си толкова либерална и толерантна?

И защо ТИ и такива като теб може да плямпате глупости а аз трябва да млъкна? Ако българин посегне на детето ти, против всички българи ли ще възстанеш?

Кое е глупост? Всички социални придобивки, които са на наш гръб ли? Неплащането на режийни ? Освинването на редица квартали? Нахалството им, граничещо до наглост?

Дразня се на хора, които живеят извън БГ да дават акъли. Ти ще се преместиш ли от дома си, в който живееш десетки години, само защото катун цигани е решил да поживее малко в квартала или селото ти?

Отговарям на въпроса ти - нямам дете, но не - не бих намразила българите. И преди да скочиш, че съм тесногръда расистка, ще ти кажа, че живея в "Кр.поляна". Тъй като знаеш и си компетентна по всички въпроси, няма да ти обяснявам какъв квартал е. Видяла съм и хубаво, и лошо от братята.

# 80

В Бьлгария няма такива!

# 81
Какво значи да се саморазправя? Че е направил забележка на някой ли? нямаме право на това,за да не ни избият ли?! Айде моля ти се.[/b][/i]

Когато знаеш много добре какво ще последва не си навираш главата на вълка в пастта. Защо ТИ не отидеш утре да се поразправяш с циганите? Може пък да те послушат и да се махнат... Joy

# 82
Значи като направя забележка примерно на комшията да не си хвърля фасовете през терасата трябва да бъда пребита, защото съм си го търсила.

# 83
Цитат
Ти ще се преместиш ли от дома си, в който живееш десетки години, само защото катун цигани е решил да поживее малко в квартала или селото ти?

Това и направих. И не заради циганите, а заради подобни на вашите разсъждения и невиждане по-далеч от носа.

Като ми пречат циганите не грабвам пушката, а сменям кмета който не си върши работата.

# 84
Какво значи да се саморазправя? Че е направил забележка на някой ли? нямаме право на това,за да не ни избият ли?! Айде моля ти се.[/b][/i]

Когато знаеш много добре какво ще последва не си навираш главата на вълка в пастта. Защо ТИ не отидеш утре да се поразправяш с циганите? Може пък да те послушат и да се махнат... Joy
Какво значи това,е ти верно не мислиш като пишеш.
Той знаел какво ще последва-да бе,на него не му се е живеело повече и за това е отишъл да се разправя с тях....

# 85
  • София
Цитат
Ти ще се преместиш ли от дома си, в който живееш десетки години, само защото катун цигани е решил да поживее малко в квартала или селото ти?

Това и направих. И не заради циганите, а заради подобни на вашите разсъждения и невиждане по-далеч от носа.

Като ми пречат циганите не грабвам пушката, а сменям кмета който не си върши работата.

Колко кмета смени, преди да се преместиш?

# 86
Той знаел какво ще последва-да бе,на него не му се е живеело повече и за това е отишъл да се разправя с тях....[/
b][/i]

Така излиза. Трябва да си олигофрен за да не знаеш на 25 години че ще те пребият в циганската махала ако се навреш с лошо.

Цитат
Колко кмета смени, преди да се преместиш? Или само по форумите и сайтовете се менка?

С овчедушна нация колко можеш да смениш? Та народа не вижда по-далеч от носа си и изобщо не мисли кой е истинския виновник за дереджето му. Аз сама срещу целокупна народна простотия ли да вървя? Laughing

# 87
Извинявам се, но кварталът не си избира всеки сам. Сега да, но преди повече от 20 г. не е било така. През 70 те г. чичо ми е дочакал жилище от лихвоточки. Имало един единствен апартамент, за който трябвало да се преборят няколко семейства. Било борба в буквалния смисъл на думата, тоест стигнало се е и до физическа саморазправа между кандидатите. Никой не е гледал нито квартала, нито етажа, нито типа строителство, нито това кой живее до теб. Абсурдите на социализма...

# 88
Той знаел какво ще последва-да бе,на него не му се е живеело повече и за това е отишъл да се разправя с тях....[/
b][/i]

Така излиза. Трябва да си олигофрен за да не знаеш на 25 години че ще те пребият в циганската махала ако се навреш с лошо.

Цитат
Колко кмета смени, преди да се преместиш? Или само по форумите и сайтовете се менка?

С овчедушна нация колко можеш да смениш? Та народа не вижда по-далеч от носа си и изобщо не мисли кой е истинския виновник за дереджето му. Аз сама срещу целокупна народна простотия ли да вървя? Laughing
Добре,че овчедушната нация плавно се изнася от България.
Циганската махала..квооо?! От кога Овча Купел е циганска махала?!
И кой им дава този произвол-да убиват за една забележка?!

# 89
  • София
Delusion явно съвсем не си наясно със ситуацията в България.
Именно за това се стига до саморазправа, защото институциите не си вършат работата.
И наистина циганите имат повече права от нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт