Семейният приятел/ка-кой е той?

• 4 474
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Като ви чета се сещам за едно семейство, в което един такъв приятел - ерген, вече повече от 20 години, прекарва всички празници и почивки заедно със семейството, а не със роднините си, например. Уж все има приятелки, на няколко пъти щеше да се жени, но все нещо се случваше и така все още е ерген. Само че там, по мои наблюдения, интереса на приятеля е по-скоро към съпруга  Mr. Green
Иначе, докато бяхме гаджета с мъжа ми, ми се е случвало и то 2 пъти, мои познати изведнъж да ми станата много близки "приятелки", при положение , че преди това са ме отбягвали. Започват да се обаждат все по често да се виждаме, да се "интересуват" от нещата , които на нас са ни интересни, да ни канят на гости и т.н. с цел да се сближат с гаджето ми. ooooh!

# 46
Всеки има негови приятели и приятелки, с които се срещаме поотделно.
Близки семейни приятели нямаме.
НЕговите приятели са още ергени  ooooh! и скоро не се очертава да се заженят.
Моите приятелки са повечето омъжени и са доста разнородна група.
Празници правим обикновено с неговите приятели и техните настоящи гаджета  Crazy.
Не познавам семейства, които са участвали в подобни триъгълници/четириъгълници/многоъгълници.

# 47
Много обичам да правя геометрични форми  Wink

# 48
  • София
Имаме такъв семеен приятел. От мой стана общ. Не си го давам. Кой ще гледа децата по "семейните" сбирки?
Той е самотен електрон и около едно друго приятелско семейство с дете. Амам какво да прави, че е сам? Да не се вижда с приятелите си ли?
Значи двете семейства си поделяте един слуга.
а той ползва две готвачки  Mr. Green

# 49
Ние имаме такъв приятел,колега на мъжа ми.Богат,красив и ерген.Не съм спала с него,но за сметка на това,когато мъжът ми го няма,много ми помага.Страхотен мъж е,не му липсва и личен живот,даже доста пренатоварен личен живот има.Просто беше приятел на мъжа ми,постепенно стана и мой.

Ама, Шанел, темата е дали е минал границата на приятелството, и ти де. Whistling

# 50
Нямаме семейни приятели.
Струва ми се, че и приятели нямаме.

# 51
Ние имаме такъв приятел,колега на мъжа ми.Богат,красив и ерген.Не съм спала с него,но за сметка на това,когато мъжът ми го няма,много ми помага.Страхотен мъж е,не му липсва и личен живот,даже доста пренатоварен личен живот има.Просто беше приятел на мъжа ми,постепенно стана и мой.

Ама, Шанел, темата е дали е минал границата на приятелството, и ти де. Whistling
Ние да не сме простаци.

# 52

Ние да не сме простаци.

Е, че уточнявай за форумното пространство де. Crazy

# 53
Имаме такъв семеен приятел. От мой стана общ. Не си го давам. Кой ще гледа децата по "семейните" сбирки?
Той е самотен електрон и около едно друго приятелско семейство с дете. Амам какво да прави, че е сам? Да не се вижда с приятелите си ли?
Значи двете семейства си поделяте един слуга.
а той ползва две готвачки  Mr. Green
О,колко ще му сготвите,бе!Колко всъщност изяжда на семейните ви сбирки,докато ви гледа децата?От утре можете да му казвате-братовчедке Бет.

# 54

Ние да не сме простаци.

Е, че уточнявай за форумното пространство де. Crazy
Ами нали писах,че не съм спала с него?И също така не ми гледа детето.но за сметка на това пък не иска да му готвя,а готви той.

# 55
  • София
Колко всъщност изяжда на семейните ви сбирки,докато ви гледа децата?
Никога не съм се сещала да слагам нещата на кантар.  Grinning Не "му готвя", защото си играе с дечурлигата. Аз обичам да готвя и по купони аз приготвям храната, той обича децата и да търчи с тях по двора.

# 56
Ха, интересна теория. Ще взема да се замисля за нашия семеен приятел, доста често излизаме тримата и се забавляваме страхотно.
Той наистина май малко ме харесва. Никога не е направил и крачка, и аз не знам защо понякога така съм го чувствала. Излъчване някакво, но съм решавала, че си внушавам. Естествено, че ми се кефи, нали сме приятелчета за купон, реших че другото е невъзможно.

Ето до какво води многото висене на форума - ще реша, че някой си пада по мен, някакво напрежение ще се появи и после ще ни се прецака хубавата компания, в която иначе цари безгрижност и купонджийски дух (в смисъл, всеки си оставя купищата грижи в къщи). После ще ви пиша да ви кажа, че вие сте виновни Simple Smile

# 57
Забелязвате ли, че почти във всяко семейство има по един лепнат несемеен човек, който обикновено става любовник на жената или ако е жена-приятелка, става любовница на мъжа?
Аз поне се нагледах на примери, в които най-добрия приятел, става любовник-докато тъпия домашен овен дреме на масата, онзи държи ръката на жена му или я опипва под масата и т.н.Нещо вече ми се види, че почти всички"семейни" приятели не са много читави.
Вие подобна ситуация виждали ли сте?

Глупости на търкалета!  Crazy

# 58
Преди години всички приятели с които се събирахме бяхме не семейни.Сега се събираме пак със същите хора но вече сме семейни.
Всъщност аз имам няколко приятеля които не са семейни но те не идват постоянно в къщи, а много рядко. Не съм забелязала някой от тях да има мераци към мен, така че дишам спокойно все още.

# 59
Забелязвате ли, че почти във всяко семейство има по един лепнат несемеен човек, който обикновено става любовник на жената или ако е жена-приятелка, става любовница на мъжа?
Аз поне се нагледах на примери, в които най-добрия приятел, става любовник-докато тъпия домашен овен дреме на масата, онзи държи ръката на жена му или я опипва под масата и т.н.Нещо вече ми се види, че почти всички"семейни" приятели не са много читави.
Вие подобна ситуация виждали ли сте?

Глупости на търкалета!  Crazy

Ние такива нямаме. Моткаха се двама, но ги задомих набързо.

Общи условия

Активация на акаунт