Отговори
# 420
  • София
Здравейте! Danielka,Tommelise успех и от мен! Tommelise, много хубав и подробен разказ - и при мен нещата се случиха долу-горе така. До мен имаше майка за планово секцио, беше си кръстосала краката и четеше вестник - като ме видя как се превивам на контракциите ме питаше "Ох, милата, много ли боли? Я, тука във вестника пише..." Идеше ми да я  #2gunfire Laughing Звънях на мъжа ми по телефона - защо ли не знам, то милото не вдига, акушерката отива отпред и се връща " Съпругът ти един висок, русоляв ли е? Звъни му телефона, окачил си го е с връзка на врата, но той не чува" Joy Joy Joy Така се беше панирал милия той....
Момичета, наистина най-важното е да слушате акушерката за напъните - аз бях ходила на курсове за бъдещи родители, но не бях отдала голямо значение на техниките на дишане, а те наистина са решаващи. Моят съвет е да се поразровите и да почетете за тях - аз ще направя същото. Още нещо - аз първия път исках да раждам във ВИП зала, но лекарят каза, че няма хора в общата и няма смисъл да ходим във ВИП, но в последствие дойде майчето с плановото секцио - аз бих се почувствала по-комфортно, ако съм сама. Това е само приятелски съвет, нека всеки направи както иска...Влизам в банята, че малкия е на разходка с баба си и да използвам намалението...

# 421
Danielka, Tommelise - Успех!

Tommelise , много тенк ю за подробния разказ, много ми беше полезен и се надявам при  всяка от нас да мине без проблем. Винаги като се разказва как бебето излиза на бял свят се просълзявам от щастие  Flutter

Аз най-накрая се поуспокоих  Peace и утре излизам в платен отпуск за 1 седмица - отиваме на Елените с любовта. Ама нали трябва все нещо да не ми е наред с мислите и сега ново 20  Blush малко ме е шубе да не взема да родя там  Joy  hahaha bowuu  та както си бях спряла магнерича да видите как почнах да го пия пак РЕДОВНО. Повече от ясно ми е, че няма причина да си го мисля, ама нали трябва все в некви филми да се вкарвам, иначе спокойно да се живее не ми е интересно. та като се върна съм на ЖК и си взимам така дългоочаквания болничен - НАЙ-НАКРАЯ, обучавам за 1-2 дни колежката дето ще ме замества и на 28ми идва МОЙТО ЦАРСТВО - пазаруване, подготовка за нашествието на малкия бръмбазък и преди всичко да си оправя багажа за родилното. Ех, ех ех !!! Нямам търпение вече  newsm68 newsm68 newsm68

# 422
  • София
talktoher, ех, как ти завиждам благородно за Елените - да си изкарате страхотно! Споко, няма да родиш там - поговори с бебока и му обясни, че сега е топло тук отвън, нека си стои вътре в тумбата на мама Laughing Laughing LaughingПрегръдки Hug

# 423
beb4o_fb  Hug , ще си поговорим задължително с бебко  hahaha Аз досега никога не съм била на Елените и нямам представа какво ще бъде, знам само, че е затворен комплекс (което ме радва много).  Party

# 424
  • София
Момичета,

Дойде ми теста за Варицелата. Карала съм я явно преди и не съм заразена сега Simple Smile

Камък ми падна от сърцето!

Стискам палци на Danielka и Tommelise за изпитите днес!

Hug

# 425
Ауу, много е красиво на Елените - във Фейсбука имам снимки оттам Simple Smile Първата ми мисъл беше, че все едно не съм в бг...

# 426
  • София
Фъстъчка, радвам се за теб Hugfata_morgana, наистина е приказно - как се размечтах....

# 427
fata_morgana, да те аддна?  Flutter btw, под кое кодово име да те търся там?

Фъстъчка  :bouquet  

# 428
Момичета, току-що установих, че без да искам съм пила Аспирин протект (макс. 3-4 хапчета) вместо гинипрала  ooooh! (външно много си приличат). Дали трябва да се притеснявам  newsm78? Опасно ли е за бебето? Аз нищо не съм усетила, но малкото човече ...  Дали съм му навредила? Ако знаете нещо, моля ви пишете ми?  Hug  bouquet Hug

Споко, аз пия аспирин протект през ден по 1т, а има бременни, които го пият всеки ден. Надявам се, че не си ги пила наведнъж. За по-голямо успокоение на следващата консултация сподели с лекаря си. Peace

Фъстъчка и аз се радвам, че всичко е наред  Hug

# 429
  • София
Фъстъчка,

много хубава новина  Grinning

# 430
Имаме си три геройни
ДНЕС В 9:44 ч НА БЯЛ СВЯТ СЕ Е ПОЯВИЛА БОРБЕНАТА ПРИНЦЕСА ВИКТОРИЯ,С ПЕКРАСНИ МЕРКИ-950 ГР,38 СМ,2 мин. СЛЕД НЕЯ,В 9:46 СЕ Е ПОЯВИЛА ДРУГАТА МАЛКА ПРИНЦЕСА-ВАЛЕРИЯ,С НЕ ПО-МАЛКО ЗАВИДНИТЕ МЕРКИ-850 гр,34 см.ПРИНЦЕСИТЕ ДИШАТ САМИ ЗА СЕГА И ДАНО ВСЕ ДА Е ТАКА.ТАТИ ГИ Е ВИДЯЛ,КАЗАЛ Е,ЧЕ СА МНОГО ОФОРМЕНИ И ПРИЛИЧАТ НА БАТЕ.ОПЕРАЦИЯТА Е БИЛА ТЕЖИЧКА,НО МАМА Е СИЛНА,ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ И С ТОВА

ЧЕСТИТО НА ТОНИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 431
Миличките, да са живи и здрави и големи късметлийки Heart Eyes Hug На мама бързо възстановяване и много сили  Hug

# 432
Честито на мама Тони   bouquet  Да са живи, здрави и силни и трите героини, че много гушкане ги чака занапред!

# 433
  • София
Ей, че хубава новина!  newsm44 newsm44 newsm44

Живи и здрави да са малките госпожици. Много да радват цялото семейство.
А мама бързо да се възстановява!

# 434
Страхотна новина!  bouquet
Да са живи и здрави Виктория и Валерия! Hug Hug
Бързо възстановяване на мама!

Фъстъчка, браво за резултатите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт