Отговори
# 435
Честито на Димяни! Да са живи и здрави малките принцески! Бързо възстановяване на гордата мама и скоро да се гушкат с двете куклички  :hug

# 436
леле най-малко съм искала да ви уплаша Rolling Eyes дори гледах да пиша така че всичко да е лесно и чудесно...

dessynik1 в нета има доста места да прочетеш, а мисля че даже тук има и теми. Peace важното е да слушате какво ви казват персонала Peace слушате ли всичко ще е ок newsm10
Ей,все едно описа моето раждане. Даже си го припомнях как беше.Peace За дишането,  и аз не знаех как става номера, но по време на контракциите (понеже са доста болезнени) реших да пробвам  дали помага. Еми помага, и после в процес на раждане се усъвършенствах. Mr. Green Наистина е най-важно, точно да се слушат и изпълняват заръките на лекарите, иначе става..... Sick. При нас много странен термин използваха вместо познатото " напъвай". Казваха ни дърпай. Викам си кво да дърпам, а то на магарето има дръжки за които си хващаш и реално тях дърпаш. И е много по-лесно, няма как да сбъркаш. И за два напъна бебето излезе.
Най-ми беше смешно още докато лежах в предродилна и се виждаше явно главата и ми викат бързо ставай и тичай на магарето  Shocked, а бе викам вие с акъла ли сте си. Кака бързо да стана, а пък камоли да тичам. После, като се добрах най-накрая до въпросното магаре и се опитвам да седна, ми викат- абе бързо лягай, седиш на главата на бебето. Ква глава бе хора, аз още не съм родила вие глава виждате.... Joy
П.С сега ви се мярна , че е родила Димяни. Да са ́и живи и здрави девойките и мама по-бързо да се оправя.
Рали, стискам палци на изпита (май още не е почнал), Даниелка на теб също. Hug

# 437
Оставям ви девойки. Отивам на басейн  grinning039  sport027, че ние пак сме в Добринище (от понеделник до неделя ще сме). Приятен ден на всички!

# 438
Да са живи и здрави малките принцеси,Димяни,много прегръдки за теб!!! Hug

Мама на Део,на мен ми викаха(с извинение):"Сери" Embarassed Аз им викам:А бе вие луди ли сте,бе? Laughing

# 439
Мама на Део,на мен ми викаха(с извинение):"Сери" Embarassed Аз им викам:А бе вие луди ли сте,бе? Laughing
Joy Joy Joyе тва е уникално.....хахахахааха!

# 440
Да са живи и здрави малките принцески -да наддават бързо и Димяни да се възстановява  bouquet
Момичета сега си взех изследвания и имам едно (+) на белтъка,много се притесних Weary Левкоцитите са ми в норма-7.9,хемоглобина ми е добре -111,но имам и някаква слуз в урината-звъннах на докторката каза,че ако имам течение може оттам да води белтъка,тъй като кръвното ми е ниско,а високо кръвно и белтък=преекламсия,слава богу не е това Praynig Утре ще правя ново изследване на урина,само да го мисля smile3514

# 441
Момичета тук съъъм!Оцелях!  Mr. Green  newsm44 newsm44 newsm44
Но първо едно много много голямо Честито на Димяни!Браво мамче,да са живи и здрави малките кукли и много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet
Толкова съм щастлива,че дори немога да спра да плачкам от радост,много да ги мацелуваш малките и баткото  Hug Hug Hug!Бързо въстановяване на тебе и на малките,да наддават !От вълнение незнам какво още да пиша  Mr. Green  Heart Eyes  Hug Hug Hug!
Моя изпит мина,не съм отличничка,имам 4,което е много добре за мен,като се има впредвид какъв зор си беше!Благодаря на всички за палчетата  Hug Hug Hug Hug Hug!
Рали,успех и дано поне ти изкараш по добри оценки   bouquet  Hug  Heart Eyes !

# 442
Момичета сега си взех изследвания и имам едно (+) на белтъка,много се притесних Weary Левкоцитите са ми в норма-7.9,хемоглобина ми е добре -111,но имам и някаква слуз в урината-звъннах на докторката каза,че ако имам течение може оттам да води белтъка,тъй като кръвното ми е ниско,а високо кръвно и белтък=преекламсия,слава богу не е това Praynig Утре ще правя ново изследване на урина,само да го мисля smile3514
Не се притеснявай, писах скоро за същия проблем.Имах + на белтък, пуснах на ново стерилна урина - оказа се , че е ок.Та това в урината вероятно е от течението, което аз имам.
Така че пускай една стерилна урина, няма да има проблем. Peace

Danielkka, честито! Айде сега се отдавай на почивка. Hug

# 443
  • София
Честито на Димяни , да са живи и здрави бебешорките и много да ги радват   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Даниелка и на теб честито   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
Момичета, току-що установих, че без да искам съм пила Аспирин протект (макс. 3-4 хапчета) вместо гинипрала  ooooh! (външно много си приличат). Дали трябва да се притеснявам  newsm78? Опасно ли е за бебето? Аз нищо не съм усетила, но малкото човече ...  Дали съм му навредила? Ако знаете нещо, моля ви пишете ми?  Hug  bouquet Hug

Споко, аз пия аспирин протект през ден по 1т, а има бременни, които го пият всеки ден. Надявам се, че не си ги пила наведнъж. За по-голямо успокоение на следващата консултация сподели с лекаря си. Peace

Grix,  Hug Hug Hug, благодаря!!! Слава Богу, пила съм ги сутрин и вечер по едно! Аз търсих инфо и в нета - пише, че някой бременни го пият  Laughing, което ме успокой.

# 445
Ето я и така чаканата новина.  Heart Eyes
Честито на мама Димяни-Тони и на таткото, добре дошли в този шарен свят на близначетата Виктория и Валерия! Пожелавам им от сърце да растат здрави и силни, с всеки изминал ден да трупат грамчета и скоро мама, тати и бати да ги гушкат у дома!  newsm51

Даниелка, браво за изпита.   bouquet

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 15:33 от grix

# 446
Joy Joy Joyе тва е уникално.....хахахахааха!
newsm62 newsm62 newsm62
 smile3532 smile3532
А това как ме разсмя!
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ДИМЯНИ! БРАВООООООООО. ГЕРОИНЯ!

# 447
  • София
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА НА ДИМЯНИ!
ДА СА ИМ ЗДРАВИЧКИ И СИЛНИЧКИ, ДА РАСТАТ БЪРЗО И МАМА ДИМЯНИ БЪРЗИЧКО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА, ЧЕ ВЕЧЕ МНОГО НИ ЛИПСВА! 

Благодарим за поздравите, момичета! И ние ви поздравяваме - ами те са си нашички тези бебчета, Октомврийчета или Септемврийчета, накрая се оказаха Юлчета  Hug Да са ни живички и здравички  Heart Eyes  Heart Eyes
Много се радваме за Тони, слава Богу че всичко е минало добре и за тричките  Party

# 448
Тъкмо прочетох новината!!!!Честито на Димяни,да са живи и здрави бебките Heart Eyes и скорошно възстановяване на  мамчето  bouquet  bouquet  bouquet

# 449
Честито на Димяни!!!
Да са живи и здрави малките принцеси и мама бързо да се възтановявя!
  bouquet  bouquet  bouquet
Danielkka, браво и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт