Отговори
# 450
  • у нас
писах, което не е критерии за взимане Crazy утре в 13 часа резултати дано  Praynig

видях че Димани има бебета Heart Eyes да са живи и здрави. Ще ви чета по-късно че излизам Hug мерси за палчетата  bouquet

# 451
  • Варна
newsm51 ЧЕСТИТО НА ТОНИ, newsm06 ДАНО МАЛКИТЕ ДА СА ЗДРАВИЧКИ И БЪРЗО ДА НАДДАВАТ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ   love001

# 452
Всеки ден влизах за да прочета какво се случва с Димяни.Преди час се прибрах от МД,нали ходим всеки ден за сведения.Разплаках се и в момента ми текат сълзите,върнах се 40 дни назад.Много е тежко,много.Желая им от все сърце,бързо да се адаптират,да папкат и колкото е необходимо да стоят там-да отидат у дома живи и здрави.Много сили на мама,да се възстановява бързо и навярно ще се виждаме на сведенията.Аз ще слушам утре за тях и ще и се обадя някой ден.Момиченцата са по-издръжливи от момченцата,справят се по-лесно.
Нашият юнак днес е 1510,бавничко качва,но аз и не бързам-искам на финала у дома да вземем живо и здраво бебче.

# 453
Tommelise, много хубав, точен и подробен разказ  Grinning
Тук в Окръжна са въвели вече практиката веднага след раждането, май дори още преди да прережат пъпната връв, да сложат бебето, както е мокро и хлъзгаво, на корема на майката - много е хубаво Heart Eyes.
Честито на Димяни  Hug

# 454
ЧЕСТИТО ДИМЯНИ !!! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ И ДАНО ПО-СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ У ДОМА!

На моята приятелка на която присъствах на раждането лекарите и викаха "Акай, акай". Явно по-възпитани от лекарите около bubbast.  Joy Но какво казаха и на една лекция на която бях - напъваш все едно акаш, от диафрагмата към ануса.  Peace

Tommelise, а дано резултатите да са добри, но не се и съмнявам!  Peace

Даниелка, честит ти изпит!  Hug

# 455
RYBI, нека все така да наддава твоето момченце и да можете да си го вземете здравичък у дома накрая  Hug

# 456
ЧЕСТИТО ДИМЯНИ!!!!!!   ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТРИЧКИТЕ И СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

в коя седмица роди Димяни????Нали сме вече в осмия и ми е притеснено, понеже съм чувала за трудно оцеляване ако недай боже бебчето се роди в осмия месец,,, дано да ми е погрешна информацията.Някой знае ли нещо по въпроса относно раждане в осмия месец.

# 457
  • София
Димяни, честито, мила! Малките принцески са явно борбени като теб!

# 458
Димяни - честито, скорошно възстановяване и много да те радват малките принцеси!   bouquet  bouquet  bouquet

# 459
ЧЕСТИТО ДИМЯНИ  newsm51 ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   love001

Danielkka, честит ти изпит!
Tommelise, все още  fingerscrossed
RYBI, дано всички неприятности са зад гърба ви и от тук нататък само хубави новини  Hug

# 460
RYBI само така, нека да наддава мъничето и да си го вземете жив и здрав у дома.  Hug

nansita Тъкмо това писах днес, за моята приятелка която роди в началото на осмия, но всичко слава Богу се разви благополучно и малкото им съкровище след около месец престой в болницата, вече си е в къщи, живо и здраво. Нека да запазим хладнокръвие и да не се поддаваме на лоши мисли и страхове.   bouquet

# 461
Миличките бебчета, мънички са душичките, но  Praynig всичко да е наред. Много красиви имена е избрала Дамяни за малките   bouquet ! Нека бъдат живи и здрави и дай Боже бързо да пораснат и да бъдат добре.
А на RYBI мъника нека да просължава да си расте в същия дух, даже и по-бързо!

А за раждането, аз вече взех доста да се притеснявам, не ми изглежда лесна работа това. Най-много ме плаши това, че всичко ми е непознато, може би при майките, които вече са раждали положението е по-спокойно. Tommelise, много подробен разказ,определено ще ми бъде от полза, така добивам някаква ориентация.

# 462
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на мама Димяни  newsm51 Пожелавам им бързо да порастват и да се прибират при тате и бате Simple Smile

Нямам време да пиша напоследък от тая пуста работа  #Cussing outНо така ще е до края на тоя месец.
Иначе аз ходя от две седмици всяка седмица на запис на тонове и така ще е до края.Бебка е добре ,но още е седалищно ...според мен така и ще си остане  newsm78 И аз имам такова течение ,ту намалява ,ту се усилва .Ще питам доки следващия път,че тази седмица вече бях,а не питах Embarassed Иначе ми каза ,че няма да раждам на 20ти ,а по-рано ,към 10ти някъде  GrinningКолкото по-наближава ,толкова повече паника ме обзема   smile3514Почти нищо не съм купила,багаж не съм си приготвила за болницата  hahaha
Скоро сънувах ,че раждам момченце и се разхождам с него вече  ,но не мога да си спомня как съм го кръстила.И по едно време се сещам ,че не съм пратила смс на Галя (нейния номер съм си записала вече ) да ви извести  hahahaЛуда работа  #Crazy
За килограмите  smile3515 миналата седмица бях качила 2кг за една седмица и се побърках  Banghead Вече съм +15 ,това е някакъв ужас  Rage Та сега ни газирано ,нито сладко ям ,нито тестено.Бях се малко поотпуснала с едни мелби и пържени филийки  hahaha Бях по магазините да си купя някоя дрешка за мен ,но уви -няма  #2gunfire Попринцип не ми личат толкова тея кила ,ама гърдите ми са огромни ,корема и той  Crossing ArmsМалко се депресирах ,ама нали после ще отслабна ...
Аз просто не знам какви дрешки да купя за бебка и това си е smile3511Пълен идиот съм  hahaha
Това е за сега от мен ,че ме заболя кръста  Simple Smile
Приятна вечер   bouquet

# 463
Tommelise, много благодаря за разказа, беше ми полезен.
Наистина, ако знаете къде може да се прочете за дишането по време на раждане, или пък за някакви курсове за подготовка на раждането, много, много ще съм благодарна да споделите информацията.

grix, ами аз се видях с Деси, точно преди да ме изпишат, тя чакаше лекарката й да мине да я прегледа и да я пускат да си ходи, така че на теория би трябвало да си е вкъщи от понеделник. Сигурно наваксва с четенето, че интернетът в болницата не беше много добър, а вие се скъсвате да пишете Simple Smile

Браво на мама Димяни и дано скоро си прибере съкровищата вкъщи, здравички и розови.

Аз пък си мисля, че много бързате с багажа за болницата. Аз см решила да го подготвям най-рано в началото на деветия месец. Твърдо съм решила да стискам краката и да убеждавам дребното, че трябва да си седи на спокойствие в корема ми, докато не дойде термина (или датата за секцио, в случай, че ми кажат, че така трябва да раждам).

# 464
Честито на мама Тони  newsm51 Да са ви живи и здрави малките принцески и скоро да си ги вземете у дома и да си ги гушкате Hug
Днеска цял ден съм на вън и не съм спряла да мисля за мама Димяни и сега като се върнах така се зарадвах , че всичко е минало нормално newsm44
нека Господ ги пази и трите!
Днеска накупих последните неща за багажа за болницата, и съм по спокойна.

Danielkka, Tommelise- Браво за изпитите момичета  smile3501
RYBI- Браво на малкия Божидар нека да наддава по скоро и да си го гушнете и вие Hug

Лека вечер на всички тумбачета Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт