Отговори
# 510
gerito85, aз съм с Карерата и да ти кажа се родих,не влиза в асансьори,но е много маневрена,широка и удобна за детето,изобщо не и е гадна материята Naughtyне запотява изобщо,пере се лесно и не задържа петна  Mr. Green.Сгъва се лесно,кеф ти да и разкачиш коша кеф ти така да си я прибереш. PeaceИ моята е оранжева Grinning
http://alximika.snimka.bg/baby/more2010.513164.19390874 проходима е навсякъде Grinning

akspet,добре че сте задържали малката,сега лежанката и така до като не дойде момента  Hug

# 511
  • Варна

Момичета, заповядайте скромна почерпка. Моят малък Влади има имен ден.

Браво на мама Димяни! Да са живи и здрави малките бубки и скоро да са си вкъщи!  bouquet Hug

Поздравления за отличничките!

Сега продължавам да ви дочитам  Heart Eyes

# 512
  • Пловдив
Демонстрация на живо за първите грижи за новороденото в Пловдив и София-повече информация тук http://detebg.org/bg/items/view/910/SHTe-pokazvame-kak-se-kape-b … ya-i-Plovdiv.html

# 513
здравейте и от мен
голямо четене падна докато ви наваксам Simple Smile

akspet миличка стискам ти палци да остискаш положението колкото трябва и дано не ти тежи това лежане и пак лежане. Една приятелка лежа повече от месец и половина с изгладена шийка и 2см разкритие. Сега гушка момиченце и момченце Simple Smile Имай вяра че всичко покрай раждаднето ще приключи добре. Прегръщам те силно  Hug Hug Hug

Честито на Димяни. Скорошно възстановяване на нея, а на малките принцеси бързо да наддават.  baloni

Аз съм си в къщи и такъв мързел ме е обзел, да не повярва човек - това е много нетипично за мен. Важното е че ми помага да стоя кротка и да лежа както казват докитата.
Темата за раждането ми е много приятна и се радвам, че сте я обсъждали. Аз така хубаво съм се настроила - хич не ме е страх, мисля си за раждането като за най-естественото нещо, което ми предстои. Не ме е страх от болката и не мисля за раждането като болки, които трябва да изживея. ilik123 много хубаво си го казала това с островчетата Simple Smile

# 514
antonia - Жив и здрав да ти е малкия сладур и само да те радва и много много да те слушка Tada

Относно раждането и аз съм настроена много положително и не мога да кажа, че изпитвам страх от това което ми предстои по скоро ми е интересно непознатото, а и като си помисля че каквото и да е и колкото и да е трудно, болезнено и т.н си има край и дай Боже за всички ни да е хубав и да си гушкаме сладките бебочета Hug Praynig

# 515
  • София
Здравейте момичета,

Първо - честито на Димяни!

Имам един такъв въпрос, на който се надявам някоя от вас да ми даде съвет:
Получих дрешки от две други бебенца (използвани малко или дори чисто нови) - не че няма да си купя, но ....
Някои от тях имат жълти петна от престоя, исках да попитам - знаете ли ефикасен начин който може да ги избели (без да навреди на кожата на бебето).
Посъветваха ме с Аче (белина), но много ме е страх от хлора.
Моля, ако някой може да ми даде съвет, ще съм ви много благодарна.

# 516
  • Пловдив
ivcho81  ,пробва ли да ги изпереш-може жълтото да падне.Ако не падне-има спреайове за петна,белина,вениш.Ползвай в този ред.И не се притеснявай за кожата на бебето-след като махнеш петната пак ще изпереш с бебешки прах и ще изгладиш,и все едно нищо не е било

# 517
ivcho81- И аз имам много дрешки от племеницата ми първо ги изпрах с Персил за бяло пране и петната не паднаха явно с времето става по трудно, после се изчистиха с Аче и сега са супер все едно нищо не е имало и като наближи момента ще ги изпера и с бебешки прах и мисля, че няма да има проблем.

# 518
  • у нас
antonia  да ти е жив и здрав
и много радост да носи вкъщи Simple Smile Hug  bouquet
ах каква хубава почерпка Heart Eyes

# 519
antonia,Честит Имен Ден на Влади!   bouquet   bigdance2  ura Tada  costumed034  Party Time
Elfita,много Благодаря за инфото  Hug !
На всички  Hug Hug Hug!
п.с.Лагам да гледам Гил Грисъм  Mr. Green  tv

# 520
  • София
akspet стискам ти палци бебока , да по изчака още няколко седмици!Леженето , да ти кажа не е никак зле , сега си лежиш , почиваш и всички трябва да се въртят около теб , и да те глезят.Дори понякога принудителната почивка идва като благословия ,основателно оправдание да си починеш.Аз като имах отлепване на плацентата месец и половина съм ставала само до тоалетната ,а преди това не можех да се спра , работа , домашни задължения ,отпуска не си бях вземала не помня от кога , оставах до късно на работа и други такива-пълен работохолик бях.Нооооо до там-от месеци я карам по-лежерно вече  Laughing ,че чак и ме домързява.

# 521
                                 ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН СКЪПИ МАМЧЕТА  Hug
Вчера ходих на басейнче - то си било супер , под чадърчето малко във водата- абе почувствах се като белите хора    Mr. Green
Днес е голяма жега -направо не се диша ., а така го дават и през следващата седмица  :crazyeyes:
Честито на Димяни. Скорошно възстановяване на нея, а на малките принцеси бързо да наддават
ЧЕСТИТ иМЕН ДЕН на малкия Влади и много , много щастие и късмет му пожелавам .
akspet  почивай си повече и всичко ще бъде наред .  Hug

# 522
Ето ме пак-резултатите излезнаха нямам белтък,толкова се зарадвах newsm44 Само,че ми е много интересно как стават такива грешки,нали урината си е все моята Thinking Данна я сподели къде ти е магазина,аз съм харесала едно комплектче на Тач в интернет,и в този магазин на барата и мисля да купя още 2 по-евтини,точно такива,каквито ти казваш!

# 523
  • София
Данна я сподели къде ти е магазина,

о да я кажи ,че аз освен за бебека и за мен и мъжлето искам да купувам

# 524
А държавните болници имат ли "ден на отворените врати'"или някакви лекции? Сигурно не ама......да питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт