Отговори
# 525
  • Пловдив
А държавните болници имат ли "ден на отворените врати'"или някакви лекции? Сигурно не ама......да питам Simple Smile

да,имат всеки месец-това е графика за юли  http://www.bg-mamma.com/actuals/full/2735

# 526
Сега се връщам от МД.Видях си бебишора,хареса ми, вече е 1570гр.Днес съм спокойна и доволна.Е не всичко е тип топ,но полека лека ще елиминираме това дето ни притеснява.
Благодаря ви за подкрепата,много ми помагате.
Има ли новини от Тони.........дано са по-добре от вчера и всеки ден да са по-добре от изминалия Praynig

# 527
Elfita ама това сигурно е за частните клиники, защото за Русе е посочена само Ескулап, а тя е частна

# 528
  • София
Копирам Ади от форума за близнаците - нали не знам как се цитира, та затова - "Такааааам,пресни новинки

Чухме се с Тони.Още не може да става и каза,че доста я боли.Няма да разказвам подробно за операцията,че на доста предстои такава.Звучеше свежо и значително по-добре.Утре ще й ходя на свиждане и ще се видим.Бебки продължават да дишат сами и ако и утре са така,ще ги захранят.Това е за сега. "

# 529
  • у нас
 Hug това са много хубави новини Peace да и носиш поздрави Hug

# 530
  • София
Tommelise, какво стана с изпита

# 531
Страхотни новини  Peace - много се радвам за малкия Божидар и за двете момиченца на Димяни!

# 532
  • у нас
оффф не ги е проверил- утре Rolling Eyes и аз съм в очакване- надявам се да се хваля Crazy като не ги е "проверил" до сега много се надявам да ги погледне наистина Praynig

# 533
  • София
Tommelise, стискам палци!

# 534
Здравейте бъдещи мами. Аз съм нова в тази тема, но днес ви намерих и реших да се включа и аз.
Термина ми е 17.09.2010 и чакам момиченце. Много се радвам като чета мненията ви, защото оставам с впечатлението, че сте много весели, усмихнати и положително настроени, каквато аз за съжаление не съм.
Много се притеснявам за всичко - от покупките за бебето до раждането и отглеждането му и то все в детайли...луда работа.
Имам страшно много въпроси, и глупави, и смешни, и кой знае още какви, но като за начало искам да попитам дали някоя мама е раждала или й предстои да ражда в клиника "Света Марина" в Плевен.
Ще съм много благодарна за отговорите ви.
Усмихнат ден.

# 535
  • у нас
Gergan_ka добре дошла.
Споко всички сме леко шашнати и леко...
чалнати (дано някой не се засегне, че в това положение чуФствителността е изострена Laughing)
Ти май ще се окажеш още една плевенчанка Peace и отбора ни расте Peace
има една мама , която е решила там да ражда (а може и да са две), но тя ще се включи по-късничко Wink аз съм в държавното родилно- втора база.
задавай въпроси всякакви, нали за това сме тук Hug

beb4o_fb   bouquet благодаря ти!

# 536
Gergan_ka, аз ще раждам в Света Марина в Плевен в края на Август, кажи какво те вълнува Simple Smile

# 537
Благодаря много Tommelise.
Аз съм си 100% плевенчанка, но живея в София, което по никакъв начин не ме спира да си се прибера и да си родя в моя си град.
Ще следя темата и мамите плевенчанки съответно Wink
Преди време много се бях шашнала за количката. Вече купих, но продължавам да се интересувам какво харесват и използват хората. Моята се оказа доста голяма, но ми изглежда стабилна и се надявам да е удобна и за бебето. Нищо, че таткото не я харесва, ама той май си има мнение за всичко. Въпреки мнението му, не се включва много много в подробностите около детето, може би го чака да се роди и тогава, кой знае.  
Много се радвам на майките и татковците, които все заедно избират всичко за дечицата, но ние никога не можем да постигнем такъв синхрон Simple Smile
Сега съм в чудене какъв стерилизатор да си взема. Не ми се дават много пари и като гледам май ще си взема за микровълнова.
В процеса на четене на различните мнеиня ми идват и други въпроси, но ще питам пак нали има още известно време до раждането...

# 538
Gergan_ka, аз ще раждам в Света Марина в Плевен в края на Август, кажи какво те вълнува Simple Smile

Аз съм си развълнувана по принцип честно казано. Но иначе видях ценоразписа и горе долу знам, че нормално раждане (дай Боже) и престой 2 дни струва 960,00 лв., а доплащане за повече дни е по 95,00 лв. на ден. Интересува ме дали там на място правят някакви допълнителни изследвания на бебето или нещо друго, което също се доплаща и какво трябва да се носи при постъпването в клиниката?
А при кой доктор ще раждаш?

# 539
Gergan_ka, аз не мисля да нося нищо по-различно от друг път - тоест по стандартния списък. Ще нося и хипоалергенно адаптирано мляко, защото едното ми детенце е с алергия към обикновените бебешки млека и не искам да алергизирам и бебето. За допълнителни изследвания на бебето не знам нищо, защото още не съм се срещала с техен неонатолог, мисля да го направя в началото на Август. Иначе 2 пъти лежах там за задържане, чисто и хубаво е, с много любезен персонал, хубави телевизори, климатици и т.н.  Peace При д-р Пенков съм, планово секцио.

Общи условия

Активация на акаунт