Отговори
# 660
Дамяни Добре дошла отнови миличка!!! Молим се непрестанно за теб и бебките всичко да бъде наред, да наддават бързо и да си ги гушкаш скоро!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet
RYBI  Много кураж и на теб миличка!! Аз вярвам че вашите бебчета ще са добре много скоро и като си ги вземете в къщи ще забравите за всичките тея перипети на които бяхте подложени!!!   bouquet Hug

# 661
Дамяни, добре дошла и от мен. Стискам палци всичко скоро да е наред.
Умирам от жега, незнам как ще я карам до септември...ужас.
А днес и асансьора се повреди, а живея на десети етаж...думи нямам. Само дано не се случва като родя, че няма качване вкъщи.
Лека и прохладна нощ на всички.

# 662
Димяни много сили и кураж ти пожелавам.Ще се молим бебките бързо да наддават и скоро да са в прегръдките ти   bouquet  bouquet  bouquet Praynig Praynig Praynig
Моята смяна сега започва  Mr. Green През деня съм като труп заради жегата, затова сега се паркирам с чаша студено питие пред ТV  Laughing

# 663
Здравейте и от мен в този късен час Simple Smile
Димяни добре дошла отново сред нас. дано скоро да си гушкаш съкровищата
Вани и аз като теб сега засядам да зяпам тв.

Моят принц вече спря да ме рита а само се раазтяга един такъв и само се намества, а колко хълца не е истина целият ми корем се тресе.  Grinning

Голяма жега е тези дни направо не се търпи, само на климатика се крия .. Crazy
че и в моренцето не мога да се цопна..  ooooh!
дано тези дни да се разхлади пак

Поздрави от Бургас   bouquet

# 664
LITA вие с климатиците сте добре  Peace а ние с вентилаторите  sweating
Морето го заобикалям(не обичам изобщо да ходя на плаж  Mr. Green) а в това състояние абббссуурррдд  Laughing
Ти решила ли си къде ще раждаш?

# 665
♥Димяни ♥, пак прегръдки и от мен Hug! И само увереност, че всичко ще е наред  Praynig! Представяй си често как растат твоите калпазанки  Heart Eyes, как стават по-силни, и си ги взимате, когато дойде момента. И само си казвай "Като си ги вземем, ще правим това и това..." и така и себе си ще успокояваш поне малко, а и на тях ще предаваш положителна енергия, надявам се.
RYBI, и за теб  Hug! Не мога да си представя през какво минавате.

Kalinastamatova, недей така да се настройваш предварително, прави точно обратното... винаги с едно наум, разбира се - никой от нас не е застрахован до последно от такова развитие на нещата. Разбирам, че е трудно де, с твоята лекарка, която от сега те гласи за това.

Danna, как е настинката, бориш ли я?

# 666
  • София
Димяни  Hug Hug Hug Hug Hug добре дошла отново !Надявм се ,че както ти ,така и RYBI ,скоро ще гушкате малките си съкровища ! Всички се молим за вас  Praynig Praynig Praynig !

# 667
Хайде на по кафенце.....

Добро утро милички Hug Аз днес пак станах рано рано, но поне се наспах за разлика от предните вечери Laughing
Димяни- Добре дошла мила HugПожелавам ти скорошно въстановяване и дано малките принцески скоро да си бъдат у дома Praynig Praynig PraynigRYBI - и на теб ти пожелавам скоро Божидар да си е при вас Praynig Praynig Praynig
Kalinastamatova- Сега разбрах, а ти при коя докторка си?

Лек и прохладен ден маминки и много гушки Hug Hug Hug

# 668
Добро утро и от мен.

♥Димяни ♥ и RYBI надявам се скоро да си гушкате слънчицата.  Praynig

# 669
Благодаря ви момичета,разплакахте ме  Hugтолкова сте мили.Бързо да си вземем децата живи и здрави и много скоро да забравим тоя момент.

# 670
  • Варна
Добро утро на всички, отново е адска жега вече  ми писна да си стоя в къщи.Искам разходкаааааа newsm45

deskutu аз съм при Ангелина Симеонова клиника Олимед по принцип съм много доволна.Мисля че тя просто се притеснава за мен и бебето и затова се получава така или се опитва да ме подготви малко и за други варианти.

# 671
# 672
Добро утро, дами!
♥Димяни ♥, RYBI, дано съвсем скоро си приберете дребосъчетата, пращам ви цялата си позтивна енергия!  Hug  Hug  Hug

И на мен вчера ми се случи това с коластрата. Тъкмо бях започнала да си мисля, че по-ранното й протичане ще ме пропусне. Редя си аз пъзелчето, кефя се на климатика и приказките с половинката и в един момент усещам да ми мокрее от едната страна на блузата. Поглеждам аз и какво да видя - едно кръгличко петънце точно на зърното... и като се разсмях.... hahaha , а мъж ми ме гледа странно и ме пита полуизненадан, полу шашнат това добре ли било, или не  Joy

# 673
  • София
♥Димяни ♥, добре дошла отново и от мен! Силно вярвам, че скоро всичко с малките принцески ще е наред - ща наддават и растат бързо, ще видиш! След като си ги гушнеш ще забравиш тези трудни дни! RYBI,, кураж и на тебе, мила! Дано и ти скоро гушкаш принца Божидар и да загърбиш всички тези трудности! Имате моралната ми подкрепа! Прегръщам ви силно и двете! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
Димяни добре дошла отново сред нас и скорошно възстановяване. Пожелавам и на теб и на RYBI да не усетите времето през което дечицата ви са далече от вас. Hug Hug Hug

момичета да ви питам как се казваха тези капки с които се проверява дали в течението има околоплодни води и дали ги има свободно в аптеките? Скоро, дали в тази или предишната тема бяхте обсъждали. Притеснена съм защото ме боли и ме стяга корема от най-малкото движение понякога, а след като излязох от болницата, заради антибиотика минах и профилактика с канестен веднага, но все пак имам едно слузесто теччение с леко жълтеникав отенък - тва от 2 дни Sad знаех си че трябва да им откажа гадния антибиотик дето ми го нахакаха без причина, само профилактично!  #Cussing out
Моля се да остискам поне 10дни още, за да може бебо да мине 2кила. Но почвам да се притеснявам много.

Общи условия

Активация на акаунт