Отговори
# 645
  • София
antonia, честити ти именнички - да са ти живи и здрави!
Tommelise
, не знам  наистина как ще я караме - днес изпратих детето и мъжа да се катерят на Витоша - имах и аз желание да отида, но дишам като риба на сухо и си останах под климатика в къщи

# 646
  • Варна
 Честито на всички именници!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега прочетох че сте си говорили за секциото.Моето доки се опитва да ме убеди от самото начало че трябва да родя секцио аз съм много против.Тя обаче винаги намира причина.Сега налии реши че е много голяма бебка седнала е и е с увита пъпна връв, обаче всичко може да дсе промени според мен за един месец тя ме вика чак на 11,09, newsm78
 Аз си знам какво ще стане няма да родя нормално щото съм супер против и на пук smile3511 Weary smile3518

# 647
Eй, пловдивски мами, бихте ли ми казали дали Вис Виталис работи и в неделя?

# 648
Честито на именниците,да са живи и здрави  love001
Днес Бобето вече е 1660,добре е-толкова съм щастлива newsm44
Прочетох при октомврииките,че Димяни се възстановява и май утре ще си бъде у дома.Бебките също са добре,хубав ден е днес.Димяни Антония ли се казва newsm78
Някой парола ще ми прати ли за да разгледам албумите,моля Hug

# 649
Здравейте и от мен мамчета  Hug

Честито на именниците да са живи и здрави и много много щастливи newsm51 Моят по голям брат и той днеска е именник чуствайте се почерпени newsm47 така и не разбрах как слагате тези почерпки Embarassed
antonia Да са ти живи и здрави именничките и само да те слушат и радват Hug готово почистих кутията newsm75
RYBI
- Браво на малкия Божидар дано все така е и за напред само с хубави новини да наддава мъжлето и да си го гушкате Hug Praynig
Димяни- Hug Praynig
Kalinastamatova - Извинявай, но не ми стана ясно против секциото или против нормалното си newsm78
Оле момичета направо е някакъв ад наистина тая жега ще ни умори и мънинкото не спира и то да се вълнува има състезание по акробатика в тумбата newsm68
Лекичка за сега и много гушки на всички Hug

# 650
Аз съм много недоволна от Вис Виталис. Бях си поръчала козметика, освен че ми се обадиха за потвърждаване на поръчката след 5 дни, изобщо не я пратиха. Изчаках 2 седмици и накрая им писах, а те ми отговориха, че сигурно се е загубила по пътя и ще ми пратят още същия ден нова. Аз я получих след 3 дни. Аз общо взето само по интернет пазарувам, защото от тая работа не мога да изляза по магазините, но такова нещо не ми се беше случвало.Винаги когато съм поръчвала най-много ако не дойде на следващия ден винаги идва на последващия. Там персонала е много безотговорен.

# 651
  • Словения
Здравейте, маминки   bouquet
Много се радвам на добрите новини от Димяни и мама RYBI Hug Нека бързо наддават малките мушмуроци и в най-скоро време в прегръдките на мама и тате!
akspet, пази леглото сега Peace
Tommelise и Danielkka, честито за успешно положените изпити!
brilliant, трудничко е вече със спането, но няма как трябва да устискаме още малко
Danna_2010, стискам палци да ти се размине гадният вирус
NKI, честит рожден на патерица и от мен   bouquet Бъди много здрава, щастлива и обичана и септември да гушкаш най-сладкото бебче
Assi, не се притеснявай за коластрата, съвсем нормално Peace Аз имам вече доста време и естествено се бях вкарала във филми по този повод (то аз ако не се вкарам във филми кой ли Joy), тъй като на цвят отива почти към кръв. Има ли и други като мен, момичета?
Gergan_ka, добре дошла и от мен!
nat003, много се радвам, че опасенията за белтък са били фалшива тревога
Фъстъчка, и на теб честито затова, че няма опасност от варицела Hug
alximika, честита нова квартира Heart Eyes Направо ти се учдя на ентусиазма свързан с местенето, тъй като и ние съвсем наскоро се местихме. Дано има кой да ти помага, доста изнанагорно ми дойде на мен Whistling, а ти си имаш и малко детенце. Да се пазиш и да не се пренатоварваш!!

Честито и на всички именници, нека са им свети имената!
Ulia, дай боже всекиму толкова експресно раждане Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 13:41 от water4e

# 652
Мацки,Димяни я изписват днес PartyТо само обстановката да смени,ще й е достатъчно да се почувства по-добре и да се възстанови по-бързо Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 653
  • у нас
Мацки,Димяни я изписват днес PartyТо само обстановката да смени,ще й е достатъчно да се почувства по-добре и да се възстанови по-бързо Hug

Hands Clap Hands Clap  Hands Clap newsm19

# 654
  • Варна
deskutu, извинявам се че не сте ме разбрали! Много против съм съм секциото!Но по закона на Мърфи на мен ще ми се наложи да родя секцио.колкото и да не ми се иска всичко сочи на там newsm45

# 655
  • София
Благодаря ви на всички за всичко милички!
Днес ме изписаха и продължавам да се възстановявам в къщи! Hug
Не съм мног добре но то е от не толкова до операцията ами заради двете ми зайчета малки Cry
Моля се на господ да е с тях! Praynig  Praynig Praynig
Ще пиша повечко като съм по добре!

Руби,за колко време наддаде толковя твоя господин?

# 656

Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
 newsm44 newsm44 newsm44
 newsm51 smile3525 newsm51

# 657
  • у нас
Димани добре дошла отново  Hug
желая ти скорошно възстановяване и много бързо наддаване на мъничетата Praynig Praynig Praynig
всички много вярваме в тях  Hug бързо да наддават и скоро да си ги приберете Praynig

# 658
Димяни, имаш нашата подкрепа, дано бебките наддават бързичко и да си ги вземете здравички у дома  Hug Hug Hug

# 659
Димяни мила  bouquetдобре дошла.Знам как се чувстваш,физическата болка е нищо в сравнение с душевната.Трябва да бъдеш силна,много силна за да се съхраниш и после да си ги гледаш у дома.В началото отслабват около 100 и няколко гр.,защото им промиват стомахчетата.Започват да ги захранват с 2 гр осем пъти,това са 16 гр.Първите дни няма как да наддадат много,от 16гр да усвоят 5-10.Трудно е,след това увеличават на 4,6,8 и така-ние сега хапваме по 38гр.Знам,че момиченцата са по-издръжливи и по-лесно се адаптират.Имахме около две седмици на АБ,дни качваше дни сваляше.Тъкмо се зарадваме и пак ни се свие душата.Така ще е докато не си ги вземем и не разберем,че всичко е наред(дай боже).Като застана до кувиоза и сърцето ми се свива,само го гледам без да мога да го пипна и помилвам.Мъка е голяма.Всеки ден ходим в 13.00 за сведения,ако си там ще се радвам да се запознаем Hug.Има много хора и горе долу всички се познаваме по физиономия,всеки ден за жалост има нови попълнения.

Общи условия

Активация на акаунт