Отговори
# 630
Аз изпокапах от жега, излязох към 16,30 и се прибирам сега. Е, бях няколко часа на работа, но после седяхме в едно заведение, където имам чувството, че беше 40 градуса  Crazy Най-добре си е вкъщи на климатика.

E.L., 500 лева за количка на старо изгодно ли е? Аз мисля за толкова да си купя чисто нова, ако се наложи, пък нека да е и най-обикновена, за нещо ползвано ми се вижда хипер неизгодно  Wink Но нали знаете, аз не съм спец по количките. Просто си мисля, че човек купува втора употреба, за да даде по-малко пари, а не колкото за нова. Но щом ги продават хората, сигурно има и кой да ги купи  Peace

NKI, честит рожден ден  Heart Eyes Да си жива и здрава и лесно да родиш  Hug

# 631
Щица, Продавалника е затворен само за нови обяви, старите са си актуални.
Ти каква количка си търсиш?
E.L. мерси за линковете. Знам, че е затворен за нови обяви, ама аз от старите не съм си харесала, а го преглеждам редовно, за това разчитах на новите. Иначе си търся Хаук или Чико, комбинирана със столче за кола, зимен и летен кош и там всичките дъждобранчета и чанти, плюс, че искам да се сгъва тип "чадър" и определено да не е триколка. Голяма съм капризница, знам, ама това искам. Накрая просто ще си купя Хаук-а, че не е твърде скъп (Чико-то ми идва нанагорно, ако е ново)

# 632
Иначе си търся Хаук или Чико, комбинирана със столче за кола, зимен и летен кош и там всичките дъждобранчета и чанти, плюс, че искам да се сгъва тип "чадър" и определено да не е триколка. Голяма съм капризница, знам, ама това искам. Накрая просто ще си купя Хаук-а, че не е твърде скъп (Чико-то ми идва нанагорно, ако е ново)

Точно такава каквато описваш е моята количка на Чико и е много хубава. Въобще даже не си капризница.  Wink И аз не си падам по триколките между другото. Стискам палци да изпадне нещо, защото наистина количката е страхотна.  Peace

# 633
Danna по принцип 500лв за количка е изгодно ако е такава, която струва примерно 1500лв нова. Особено ако в тази цена влизат и столче за кола, чанта, чувалче... които ако ги купуваш отделно само за тях ще дадеш 150-200лв. А иначе има втора употреба и по 100лв, но са доста по- захабени. Все пак идеята е освен пестенето на пари да си вземеш и нещо хубаво и качествено.

Шица, а тази гледала ли си? Почти като Чико Дуо е, но е доста по-евтина и от ползватели съм чувала добри отзиви.http://www.malechkobaby.com/index.php?m=71&prodid=6048&lang=1
само дето не е чадър  Confused

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 23:13 от E.L.

# 634
Да помоля за паролка и аз,да видя красотите ви Hug

# 635
 E.L., може и така да е   Peace  Аз съм решила ако моята предишна не ми свърши работа да си взема някоя нова зимна за 500 - 600 лева максимум. И без това ще я подарявам след 7-8 месеца, не е като да планирам още някое бебче след години както много от вас  Simple Smile Столче за кола - отделно, те нали са по 150 - 200 някъде. И толкоз, чанта и чувалче не искам, нито дъждобрани и др. такива.

# 636
  • у нас
леееееееееееееееекааааааааааа нощщщщщщщщщщ newsm46

# 637
Благодаря ти за информацията. Много ми помогна. Blush И аз съм една от много, която се двууми как да постъпи - с или без секцио, но явно ще бъде както "господ го е замислил"  Confused

# 638
  • София
Здравейте милички  preggo!

Ще се върна да ви изчета, че пак много сте напреднали с материала, но първо искам да поздравя Димяни и нейните две малки принцеси Виктория и Валерия. Да сте живи и здрави! Мъничетата бързо да наддават, мама бързо да се възстановява и скоро всички за се приберат вкъщи при татко. Изпращам ви много положителна енергия.  Hug

RYBI, радвам се, че с Божидар нещата вървят добре. На момченцата винаги им е по-трудно, но твоето и истински герой и се бори смело, за да се прибере при мама и татко час по-скоро. Ще стане голямо и силно момче. Hug

Здравей Ulia, виждам, че не съм единствената, която шпионира темата в този късен или по-скоро ранен час.
Не знам как е при вас, но аз ИЗОБЩО не мога да спя  smile3511 newsm45.
Горещо ми е, а не смея да си пусна климатика, който е точно над леглото ми и вероятността да настина е доста голяма. В никаква поза не ми е удобно.  #2gunfire Боря се с няколко възглавници - първата под главата, втората между краката, третата гушкам и пак няма угодия. И стомаха ме боли, и корема (и дупето) ми тежи, изобщо положението е "ту ми млякото горещо, ту пък друго нещо..."

Аз си продължавам както си знам - ходя на работа в адската жега, в подготовка за снимки съм (довършвам един филм), вкъщи продължаваме да "правим място" за бебето - боядисахме, разместваме, махаме едни мебели слагаме други, сменихме телевизора с плосък и го закачихме на стената, а на мястото на стария сложихме бебешкия скрин и продължаваме, че още работа имаме. Корема ме боли и ми се стяга, но не му обръщам много внимание. И все забравям да го пия този магнезий  #Crazy   
Последно, да ви питам, имате ли по-учестен пулс от обикновено? Аз имам нормално, дори малко ниско кръвно, но пулса ми става 110-115, получавам задух и ми става много зле. Във вторник съм на консултация с кардиолог, но предполагам, че няма някаква сериозна причина за тази тахикардия, а това е просто поредната проява на бременността.

# 639
Здравей Ulia, виждам, че не съм единствената, която шпионира темата в този късен или по-скоро ранен час.
Здравей, brilliant.
И аз съм будна от 3.30 и сън не ме лови. Може би защото и ние сме на вълна ремонт и обзавеждане. И аз само се въртя в леглото и все ми е неудобно. Заради големия тумбак не мога да спя в любимата си поза - по корем. Гадна работа.  Crossing Arms
А дори да успея да заспя сега, след час-два пък трябва да ставам, че дребния се събужда рано и си търси закуската.

# 640
Добро утро и от мен  Simple Smile

И аз нещо го позакъсах. Някакъв вирус ни навести. Нали децата са повечето време при баба и дядо, аз отскачам да ги видя редовно. Та преди 2 дена се поразболя дядо им, ама уж леко. А снощи свекърва ми, която е и с астма се е влошила отведнъж и са я приели в болница, поне седмица ще е там. Но по-добре така, там поне ще си почине и ще я лекуват, вкъщи сигурно все ще е на крак и няма да се оправи. А и е в частната болница, та поне условията са добри. Мъжът ми ще поеме децата днес, защото май за съжаление и аз съм хванала вирусчето,а  на всичко отгоре трябва и на работа да ида Sad За щастие, засега с много леки прояви - малко хрема и мнооого леки болки в гърлото, по-скоро само го усещам настинало. Яд ме е, че се наливам цяло лято с ледени напитки, защото сигурно и те са помогнали, повече няма да пия. Ще си взема да смуча Прополките и съм се заредила с Парацетамол и Хексорал, ако се наложи. Стискайте палци да се оправя, че да си болен в тая жега не си е работа  Hug И не пийте ледено като мен  Simple Smile

# 641
  • София
Добро утро и от мен!
Danna_2010
, дано ти се размине само с толкова и да се оправиш мнооооого бързо, стискам палци! Ако знаех, че има и други неспящи, щях да се включа и аз и да си направим купон newsm68  bigdance2 newsm35

# 642
  • Варна
 Добро утро, аз се престраших и спахме на климатик, ама по едно време се изравниха явно температурите вътре и вън и стана sweating ужас.

ЩИЦА аз вчера си купих хаук с всички екстри от продавалника имаше още един същия един есприт и неонато  изгодни.

# 643
  • Варна

Момичета наздраве! Днес празнуват Марин и Марина, и майка ми и дъщеря ми са именнички! Честито на всички празнуващи!

newsm44 newsm44 newsm44
Най-накрая приключихме сме ремонта и почистването. Ура! Днес отивам да си прибера децата от майка ми. Тъкмо всичко е изчистено и подредено, сега трябва някой да разхвърля  Joy

Усмихнат ден на всички! И се пазете от жегите и вирусите  Wink.

P.s..DeskutuРазчисти си кутията за лс, моля.

# 644
  • у нас
ауе как ще я караме, то не се диша и е само средата на юли.... ми целия август ooooh!, а някои имат и от сепрември............ #Crazy
antonia  честити ти именници- да са здрави, обичани и много щастливи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт