Отговори
# 615
интересно е да четеш и коментарите, така също рабираш кое на кой е. А и аз не съм ги купувала тези дрешки ,а мойта снаха и една приятелка ми ги дадоха и понеже има и за 2-3 годишна възраст ела да видиш какво отделяне падна - снимката е точно преди да пусна 8 перални .

тепърва ще се купува  Joy

Шишетата са пластмасови.
толкова съм доволна от този магазин, като обслужване -нищо общо няма с вис виталис , дадоха ми и карта за отстъпка ,ако някой прояви интерес мога да я споделя. все пак не е като без хич  Simple Smile

# 616
не искам да ви прекъсвам темата, затова само ще вметна,че май е крайно време и аз да кача някоя и друга снимка на покупките ми, така че да знаете последните са моите  Wink
браво, страхотни неща си избрала, и количката и кошарката са много хубави - много харесвам бели мебели за детска стая.
а на теб ще ти трябва от този тип повивалници http://www.babyland.bg/%D0%9C%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0% … %D0%BD%D0%B5/387/, те са точно за такъв тип скринове.

http://september2010.snimka.bg/baby/pokupki.515100.19577049 а тези чаршафки са страхотни!

# 617
Благодаря на всички за пожеланията! Дай Боже всички да си родим едни здрави и спокойни бебчета през септември!

gala9, колко много неща имаш - супер! Аз имам още за пазаруване, към края на месеца ще отида до довърша списъка и да поръчам легълцето.

# 618
gala9 , а кой е магазина, че съм пропуснала нещо - помня, че те бяха ядосали с обслужването във Вис Виталис, но дотам...

Благодаря  Hug жалко само, че няма да имам път към София...  Но като се замисля, добре ще е да спра с дрешките, че дотук имам три торби ( и мен ме снабдиха Simple Smile), а вчера свеки ходила до Турция и се върна с 4 бодинца и два чифта чорапки - за бебонка Simple Smile И каталог на комплектчета чаршафи, познайте дали не си харесах вече Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:57 от fata_morgana

# 619
Момичета, някой ще ми даде ли паролата за снимките. Бих искала и аз да разгледам покупките ви и всичко останало, пък може и да си харесам нещо...със сигурност Simple Smile

# 620
  • София
Аз пък почнах като циганите да си прося неща за бебка  Laughing , че никой не се сеща да ме пита дали искам нещо и аз почнах сама да си искам  Laughing .

# 621
Много благодаря за паролата.
Вие вече доста сте напреднали с покупките.
Ще снимам и аз какво имам и ще пусна.  
Наглед снимките много помагат за бъдещите покупки. А колко са сладурски нещата, думи нямам.

# 622
  • Варна
 Здравейте, вече си имаме количка хаук червена newsm44 мъжо не  е много доволен щото не е нова ама ще му мине.
Преди малко бях на ЖК всичко е наред по принцип освен че бебка е много голяма 2400кг  261uu седнала е nazemiata душичката и е с пъпната връв около врата  #Crazy може да се наложи секцио  smile3518, но да сме здравички ще го преживеем

# 623
  • София
Привет, банда! Simple Smile
Най-сетне успях да ви изчета. Че племенника ми си пише дипломната работа и трудно се вреждам на компа. А вие пишете като за световно.
Голям рахат било да имаш подръка баба, леля и 2 племенника. Ивана почти не се сеща за мен и най-накрая успях да се оттдам на заслужена почивка. Е, после в София ще има да му мисля, че тук дисциплината тотално се развали, ама сега ми е супер.
NKI, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много усмивки и септември да получиш най-хубавия подарък!!!

Лееекичко ти завидях за ЕГН-то.  Mr. Green
Tommelise за AVENE PEDIATRIL ли става въпрос в поста ти? Че след Веледата в началото мисля да премина на някоя марка, която мога да ползвам и за двамата, а Ивана ми е с уж атопична кожа. Сега ползвам зелената серия на а-дерма, но нещо не ми допада.
Kalinastamatova, ехее, колко е порастнала твоята бебка! А за секциото, не го мисли отсега. Каквото такова. Важното е на финала всичко да мине ОК.

# 624
такаааа, вярвате или не, сега съм с нова муха в главата  Laughing
Чета за неонатолозите и колко са важни, а не знам дали в нашата болница има такива  newsm78 Как съм пхропуснала да попитам! В частната клиника, където оглеждах има със сигурност, но за тук... Дали са задължителни за всяка болница - била тя малка и провинциална или остава да си разчитам на педиатъра, който ще ме навести като ни изпишат?

# 625
  • у нас
*Мирка* да Peace тя е без аромат и е подходяща и за нормална и за атопична кожа. В много голям процент е термална вода, която успокоява детската кожа. И от нея има тестери и може да искаш. Май на измивния няма, но със сигурност има на хидратанта за след баня, крема за бузи, гела за млечни корички и крема за под памперса Peace

# 626
  • Варна
такаааа, вярвате или не, сега съм с нова муха в главата  Laughing
Чета за неонатолозите и колко са важни, а не знам дали в нашата болница има такива  newsm78 Как съм пхропуснала да попитам! В частната клиника, където оглеждах има със сигурност, но за тук... Дали са задължителни за всяка болница - била тя малка и провинциална или остава да си разчитам на педиатъра, който ще ме навести като ни изпишат?

НЕ се тревожи задължително всяка болница си има дежурни неонтолози единственото което няма навсякъде е неонтологично отделение за бебките не съм запозната кои бебета лежат там но има по други неща на дневен ред за сега newsm78

# 627
Аз пък почнах като циганите да си прося неща за бебка  Laughing , че никой не се сеща да ме пита дали искам нещо и аз почнах сама да си искам  Laughing .

Гери, и аз съм така. Неудобно ми е, обаче си прося, като никой не се сеща. До тук от една приятелка изпросих, сега досаждам на другата, която беше казала, че ще ми даде дрешки. Иска ми се да знам с какво разполагам (не само на приказки, а реално), за да не се заривам излишно с парцалки, а и все пак да спестя някой и друг лев. Сега, като затвориха Продавалника, не разчитам много да си намеря количка втора ръка, така че явно ще я купуваме и нея..., та всеки спестен лев ще си струва.

# 628
Щица, Продавалника е затворен само за нови обяви, старите са си актуални.
Ти каква количка си търсиш?
Аз понеже обичам да се ровя там  Crazy видях няколко изгодни оферти, ако някой си търси
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1097566&cat=3
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1133626&cat=3
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1128979&cat=3
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1172347&cat=3
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=943119&cat=3

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 19:54 от E.L.

# 629
Nkl,   newsm59  Да си жива и здрава и много хубави моменти през предстоящата година!    bouquet

Днес минах през Пикадили и имаше страхотна акция - един джъмбо пак Памперс (94бр.) за 23.19лв..  #Crazy А ако си купиш и мокри кърпички печелиш или пантофки или рамка за снимка или една много хубава играчка. Купих един пакет от 3 до 6кг, но мисля да си взема още 2, тъй като досега толкова евтино не съм ги виждала никъде.

Иначе и аз купих от шишета на Нук, но взех две големи, тъй като малките се използват много кратко време. А за козметиката съм се спряла на Мустела. На кръщелницата ми най-добре и понасяше тя.

Общи условия

Активация на акаунт