Отговори
# 165
beb4o_fb по-трудното мина. Утре ще е един хубав ден, в който всички ще сте заедно. Прегръдка за теб и малчо  Hug Hug

RYBI много е хубаво, че бебенцето ви наддава, че се справя геройски, и че ти се възстановяваш. Стискам палци на очния преглед всичко да е наерд. fingerscrossed fingerscrossed 

Димяни много хора тук мислим за вас и се молим да сте живи и здрави и тричките!  Praynig Praynig Praynig

Днес успях да отида на лекцията по кърмене в ЦУМ. Имаше страшно много бременни, което е радващо, а д-р Попиванова се спря на най-основните въпроси за кърменето. Признавам, че след двете книги, които прочетох "Книга за кърменето" на Хана Лотроп и "Азбука на кърменето" на Гру Нюландер, ми беше малко скучно, но пък се  запознах с Фъстъчка, september2010 и ivcho81   bouquet 

Уморена съм и ще си лягам newsm46  Пожелавам нощ с по-малко ставания и повече сън на всички бременни тумбачета!  smile3524

# 166
grix , коя от двете книги за кърменето би ми препоръчала?

# 167
E.L., да, кошчето добавя килца отгоре, та който я е харесал трябва да преценява дали с кошчето ще се ползва повече или само количката. Ето за теб това не е проблем, че бебчето не гледа към теб. Като спомена прозорчето отгоре - това беше споменат недостатък в някои отзиви по тукашни сайтове, защото пече върху бебето, ако си на слънце. Но аз реших, че това да е проблема - явно повечето са с такива.
*Мирка*, ами то летни колички има още по-леки - тези тип чадър, които са - направо кукленски ми изглеждат и тук, гледам, много ги ползват.

RYBI, много се радвам, че бебо е още по-добре, все така да продължава  Praynig! Кураж на теб, още малко остана да си го вземете  Hug.

Димяни
, не спираме да ти пращаме положителна енергия  Praynig!

uli 04, стискам палци и на теб!

beb4o_fb, много си преживяла с тази операция на момченцето ти  Hug. Дано всичко е наред за напред, и се дръж!

мама на Део
, лелее... не мога да повярвам колко ти е порастнала бебка  Heart Eyes

Днес ми пристигнаха ваничката, чантата за количката, един сутиен за кърмене и едно потниче за кърмене. Чантата е страхотна, но е доста голяма, така че за всеки ден може да се наложи да взема една по-малка. Но тази не я връщам, защото за по-дълго излизане е идеална, а и изглежда много универсална, мога и в болницата да отида с нея. Радвам се, че съм уцелила размера на сутиена - в момента ми е съвсем леко по-голям в чашките, но тъкмо има накъде да ми растат гърдите като слезе кърмата. Сутиена и потничето ги взех, защото навсякъде чета, че са много нужни и практични, и че си е хубаво да се носи сутиен и вкъщи докато се кърми поне.

# 168
  • София
Добро утро, момичета! Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!
Люляк, честити ти покупки - сутиенът е наистина наложителен, по мое мнение, докато се кърми - все пак бюстът претърпява трансформации и тогава! RYBI, радвам се че сте добре!

# 169
Аз да се отчета. Jani4ka, пита ме по-напред, колко ли е пораснала нашата девойка. И на мен ми беше чудно, да си кажа честно. newsm78 Еми в момента е около 2800гр, и към 43 см. Питах АГ колко още може да порасне това дете за останалите около месец и половина, и отговора беше - много. #Crazy

Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy
Е ти ме разби !!!!!!!!!! УУУУУАААААААУУУУУУУУ !!!!!!!! Направо не знам какво да кажа, твоята девойка е като гъбка.  Crazy Ще надмине батко си със сигурност.  Crazy

нещо се е объркала твоята АГ според мен  Wink и на мен доста ми се вижда  newsm78
ръста е в норма горе-долу, но по таблиците на този ръст и седмици съответства 1700-1900гр. нещо май килце отгоре ти е сложила  Laughing http://www.moetodete.bg/bremennost/p2_565_0.html

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 08:01 от E.L.

# 170
Добро утро на всички.
Димяни стискам палци и бъди сигурна, че всичко ще е наред.  Praynig

И аз съм качила ве4е 17кг.  Cry ужасно е, след половинчасова разходка не си усещам крката, но после ще му мисля.
 Връщам се да ви изчета. Хубав ден на всички.   bouquet 

# 171
Аз да се отчета. Jani4ka, пита ме по-напред, колко ли е пораснала нашата девойка. И на мен ми беше чудно, да си кажа честно. newsm78 Еми в момента е около 2800гр, и към 43 см. Питах АГ колко още може да порасне това дете за останалите около месец и половина, и отговора беше - много. #Crazy

Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy  Shocked  #Crazy
Е ти ме разби !!!!!!!!!! УУУУУАААААААУУУУУУУУ !!!!!!!! Направо не знам какво да кажа, твоята девойка е като гъбка.  Crazy Ще надмине батко си със сигурност.  Crazy

нещо се е объркала твоята АГ според мен  Wink и на мен доста ми се вижда  newsm78
ръста е в норма горе-долу, но по таблиците на този ръст и седмици съответства 1700-1900гр. нещо май килце отгоре ти е сложила  Laughing http://www.moetodete.bg/bremennost/p2_565_0.html
Чак пък да се е объркала. Добре знаем от къде идват "предвижданията " за размери и кг. От размерите на глава и бедро. Логично е, като в момента главата е с размери за 36 г.с оттам да идват и многото кг. А и плюс това сина ми е роден 4600 гр. А това бебе върви и по-голямо. Но докато не се роди всичко е относително.... и ръст и кг. Peace
(п.с а и миналия месец беше около 2кг)

# 172
  • София
Привет,

Тази нощ не можах да спя от кошмари...

Като тръгнах от това, че мъжо може да не е тук за раждането, а толкова исках да е с мен... Cry

После сънувах килограмите на бебката на мама на ДЕО, което явно ме е изумило доста като съм го чела, понеже нашето бебе и в 40 седмица едва ли ще тежи 2,800 при раждането... Аз много се притеснявам, че ще родя пак дребно бебе.    

Като за капак - дъщерята е болна от варицела, а не е сигурно, че аз съм я карала. Щях да пускам тест за антитела, но работели до 13 вчера. Сега ще ходим до дежурния Цибалаб и моля да ми стискате палци да имам антитела.

Принципно казват, че не е опасно за бебето, ако я изкарам, но ако случайно тръгне раждане докато съм болна...има 90% летален изход.  Sad

То детето сега не е при мен, баба и дядо го гледат, ама бях с нея дните когато и се появиха първите пъпки, а аз не се усетих, че ще е Варицела.  

Това е от мен. Много съм ошашкана и само ме избива на рев.

# 173
ако си пазиш случайно картона от дете- там ще пише какво си карала.

# 174
Добро Утро  Hug

nansita,Melani34,Честити ви сини гащи  Mr. Green Hug   bouquet!
мама на Део,една позната сега жлезна в 9 месец,преди ден,а бебка и е над 3 кг  Mr. Green ,така че според мен е нормално,просто плода ще е по едър.Важното е всички да са живи и здрави,кг са наи дребния проблем  Hug Hug Hug!
Люляче,браво за покупките,не се тревожи че чантичката е голяма,сигурна съм че после ще се радваш,че точно нея си взела  Hug !
isito5,знаеш ли пола на бебчето,за 1 стр да го сложа?  Flutter
 RYBI,включвай се по често и аз упорито си чакам снимки на Божидар,тои си е нашето талисманче  Hug!
Димяни,неспирам да се моля,стискай мамче!  Praynig  Hug

# 175
Фъстъчка стискам палци всичко да е както трябва. Не се тревожи дори и да си болна няма да има проблеми, моя приятелка изкара варицела в 8ми месец и всичко си беше съвсем наред.
Даниелка момиченце е, ще си имаме още една принцеса Simple Smile

Ох и аз да се оплача нашият татко със сигурнот вече няма да е тук за събитието Sad, а и първолачка имаме Sad и тя е много тъжна.  Cry

# 176
  • у нас
Мама на Део аз съм ти заплюла приза "мама на най-голяма принцеса" Heart Eyes

аз снощи се добих  Crazy освободих скрина за бебето разхвърлях нещата от него по новите им места и наредих нещата за бебето.
Помежду другото наредих и сака Crazy много е рано(надявам се) но нека той чака Peace остава да сложа спалното бельо, хавлиите и дрехите за бебка Heart Eyes тия дни ще ги изпера и изгладя и хайде и те в сака  Crazy
за днес съм планувала една разходка и да купя две хавлии за бебето, а от сутринта си мисля за един плод Outta Joint ooooh!

# 177
  • Варна

Добро утро и от мен!
Стискам палци на всички които са в болница.  Praynig Дано всичко бъде наред с тях и бебчетата.

Фъстъчка, спокойно, може и да си я карала шарката. Но се пази повече.

# 178
Хайде и аз се присъединявам към кафенцето и закуската, макар и на обяд  Simple Smile

Бройте ме и мен към сънуващите раждания вече  #Crazy Сънувах, че отивам за плановото си секцио, но доктора се занимава само с някакви други жени и не иска да ми обърне внимание. Накрая взех да се моля да ми направят секциото, но ми казаха, че то вече е забранено със закон и ще раждам нормално. Леле, как ревах насън  Crazy Тръгнах да търся други болници, но все това ми казваха и така и не родих накрая  Crazy

Фъстъчка, стискам ти палци да си карала варицелата!!!  Hug В случай че не си и я прихванеш, най-важното е да се овладее високата температура, тя наистина е най-опасното на нашия етап. Иначе за бебето няма страшно, то вече си е оформено. Пиши ни непременно какви са резултатите, дано да имаш антитела  Praynig

# 179
Привет и от мен милички Hug Вчера и днеска не ми остава време да пиша, че малката ми племеница е в нас на гости и се гледаме.
Димяни- Praynig Praynig Praynig
RYBI- Дай Боже всичко да е наред и занапред с малкото ни талисманче Praynig
Стискам палци на всички момичета, които  са в болница, всичко ще бъде наред Hug
nansita,Melani34- Честито за пола момичета
uli 04, beb4o_fb, Фъстъчка -  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
мама на Део- Браво бе малката принцеса добре се движи smile3501
Вчера някой беше писал , че му се подуват краката, но не се сещам кой беше. И аз бях така пусках си колко пъти изследвания за албумин всичко е наред просто задържах вода, моята лекарка ми изписа хапчета за подобряване на кръвообръщението за 7 дни, спрях напълно да ям солено и да пия каквото и да е газирано и сега съм в идеална форма newsm44 така че добре е да се консултира с лекаря си за това, мен направо кожата ме болеше и компреси, и краката на височина и какво ли още не с три номера по големи чехли не ми ставаха.
Лек ден  маминки, отивам да слагам Симона да спи. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт