Отговори
# 180
  • София
Здравейте, мили мацки! Ние всички сме си в къщи вече - малкият е добре, глези се, но сега всичко му е простено. Благодаря отново на всички, които ме подкрепиха морално - задължена съм ви, момичета Hug

# 181
beb4o_fb, дано нямате повече никакви проблеми  Peace

# 182
  • София
Дано наистина, Danna_2010!

# 183
beb4o fb радвам се за вас  Simple Smile дано само хубави неща ви спохождат вече

# 184
  • София
Мерси момичета,

направих комбиниран тест в Цибалаб, за антитела и за скорошно заразяване. В сряда чакам резултатите.

Наревах се едно хубаво, но за да си вдигна настроението направих и първата покупка за бебка, сладурски комплект за изписване. Няма пелена, но ще купя допълнително.

Hug

Бебчо, чудесно за синчето!

# 185
здравейте, днес от както съм станала- 8.30 , не съм подвила крак. Ето сега сядам чак. Много съм доволна от себе си- свърших толкова много работа и съм пълна с енергия. Само ще мина с една    newsm79  и после да    food002 и се отдавам на пълно мързелуване .

beb4o_fb радвам се ,че сте добре

Фъстъчка и Кики вчера като го изпратих при баба му беше със някакви пъпчици / петънца / по гърдите ,но се надявам да е ухапано от бълха.

Стискам палци на всички които са в болница  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аууууууууууу какво е това юначе 2800 Shocked , мойто жабче е 1800 . Да ти е живо и здраво  smile3501

Вече май и аз съм в 8-ми месец  newsm78

# 186
  • у нас
beb4o_fb да го поглезиш и ти малко, ама малко  Laughing  Hug

Фъстъчка ще чакаме резултати Peace

аз съм любопитна нащо колко ли е големичко вече newsm78 по книжки трябва да е към 1300г, но тук чета все за по-едри бебета Crazy скоро ще се гледаме най-вероятно Crazy

момичета аз имам проблем с четенето за този изпит (съдебна медицина) ooooh! не мога и това е ... насилвам се, обаче от хормоните ли е от какво не ми се отдава четенето и само гледам да свърша нещо друго и бягам от учебника като дявол от тамян, крия снимките с бели листове да не ги гледам.... абе мъкаааа ... ooooh!, а изпита ми е в сряда Confused

след малко отивам да мия банята Whistling откакто съм бременна половинката я върши тази работа, но сега за да избягам от четенето и съм първа пушка Crazy

# 187
здравейте и от мен. Моята докторка нито веднъж не ми е казала колко тежи горе долу бебка. Вашите сами ли ви казват или вие ги питате.

# 188
Моят винаги ми пуска един документ от видеозона с всички мерки, там има и теглото. Иначе не го казва всеки път, но нали е написано, после си го виждам.

# 189
Моя няма такова нещо, пак съм назад с материала Simple Smile

# 190
Голяма работа, и на мен с първата бременност не са ми казвали никога нищо за теглото. Чак в деня преди раждането ми съобщиха, че бебето ще е над 4 кг, ама то се роди 3500.

# 191
Тези мерки са само приблизителни, рядко отговарят на истината.

# 192
Тези мерки са само приблизителни, рядко отговарят на истината.
Laughing Абсолютно! Като бях бременна с Део, ми казваха, че върви едър, ама два дни преди да родя уж беше към 3 600. А го родих 4 600. Така че наистина са приблизителни ( с кило  Joy)

# 193
Laughing Абсолютно! Като бях бременна с Део, ми казваха, че върви едър, ама два дни преди да родя уж беше към 3 600. А го родих 4 600. Така че наистина са приблизителни ( с кило  Joy)

hahaha

# 194
  • В царството на мечтите
и на мен не ми казват кг. даже питах единия път и казаха сега не е важно това като почнеш да раждаш тогава са важни

Общи условия

Активация на акаунт