Отговори
# 195
Писах, писах, натиснах нещо и всичко изчезна.  Sad
Сега отначало.
Бебчо, радвам се, че всичко с малкия е добре, нагушкай го и го нацелувай. Като ти четох постовете, вярвай ми, плаках. Представих си какво ти е минало през главата, а това, че не можеш да си до детето си...дано вече всичко е наред.
За кг.на бебето - за Мартин все ми казваха, че ще родя много голямо бебе, щяло да е над 4 кг., ако искам да родя със секцио, че да не се разкъсам от това огромно бебе, а той милия се роди 3120 г., беше като мишчица. Така че, май всичко е относително.
За кг. които качваме - аз първия път качих 21 кг., ама сега съм качила само 5 дотук. Е, като се има предвид, че не свалих всички от първата бременност.
Честити на всички, които са имали повод да празнуват.
Направили сте невероятни покупки за бебчетата си/поне тези, които успях да видя, че не иска да ми се отваря албума/. Аз си имам всичко от баткото и на първо време няма да купувам, така че мога благородно да ви завиждам.
Има ли новини от Димяни? Дано всичко е наред, да ги пази Господ.
Да ви питам - кое от имената ви харесва повече - Христалина, Хрисиана или Хрисияна?

# 196
ellliii26 , Хрисияна  newsm10

Как сте днес, аз май в последно време не се храня достатъчно и естествено ми стана лошо днес. Както си бях в нас и си готвех едно нещо така ми стана зле- едни бели петна, изпотих се цялата и мноого ми се  smile3550 ,отидох и там си останах, е не ми се беше случвало във WC- то да припадна, добре че пералнята е съвсем близо, та имаше за какво да се подпря. Незнам колко съм седяла така ,но помня че едвам се добрах до леглото пълзейки по коридора, не можех да се изправя, легнах и след малко ми поразмина.А бебка полудя - не спря да подскача през това време. До сега съм спала и съм малко по-добре,ама някакси ми е стегната главата  Banghead .  

Мама на Део - правиха ли ти изследвания за гестационен диабет?

# 197
gala9, много неприятно, добре че ти е разминало!

У нас пък сина ми се оплака от разстройство, а преди малко се оказа, че и аз съм с разстроен стомах. Силно се надявам, че не е от така популярния в момента вирус, защото не повръщаме и иначе сме съвсем добре. Може и да е от храна, едно прясно сирене ме съмнява, но аз съвсем малко опитах от него.

ellliii26, а какво ще кажеш за Христиана Simple Smile

# 198
Хайде,пак аз!

Димяни ми писа.Положението си е същото,водите текат,на системи си е,както и онези дени.Подочула е,че лекарите си говорят да й планират секциото за Понеделник или Вторник.Ако стане нещо преждевременно (за което се молим да не е така),ще изпреварят уговорката.Лекарите са казали,че не е от особенно значение колко са тежки бебките,по-важно е колко са развити.Добре,че успяха да сложат всички инжекций за дробчетата.

Представям си колко й е тежко без Рай и на какво се е нагледала в болницата TiredДано има сили да се справи с всичко това и с предстоящото след раждането Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 199
Димяни Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

А Гале ти се пази повече онзи ден се беше метнала здравата да чистиш, готвиш и какво ли още не! Така не трябва има нужда човек и от почивчица...

# 200
Здравейте мами!
Мен не приеха вчера с думите,че в патологията за сега няма места.Доктора ме попита в момента имам ли болки(аз казах НЕ) и той-пий нош-па ако имаш и лежи повече.А и каза никакъв секс (ми аз забравих какво е това  Cry).Пиша чак сега,защото нямах нет.Благодаря на всички за куража  Hug.Стискам палци за Димяни.
Лека вечер на всички!

# 201
gala9  на мен миналата седмица ми се случи същото и аз едва долазих от тоалета до леглото, но беше инцидентно не се е повтаряло javascript:void(0); newsm78 нито се чуствам отпаднала или нещо друго. Добре че не си паднала, че.........   Praynig

Горката Димяни дано всичко да е наред стискам палци.

ellliii26[/b] на мен ми харесва Христалина.

И на мен никога не ми казва доки килограмите на бебка, каза на няколко пъти само, че върви по едро от Ния.

# 202
уж се пазя,ама може би трябва повече  newsm78

иначе и при мен е инцидентно, случи ми се веднъж бях в 3- 4-5  newsm78 месец ,ама тогава беше много смешно ,защото още ходех на работа и бях в един магазин ,като стана така и хем  Sick хем  smile3550 ,сега ми е смешно, тогава умрях от срам.( е, те са ми близки де, ама все пак е гадно).
иначе не съм отпаднала сега, пак ям - много се съмнявам, че е от това да ви кажа, ама като нямам апетит  newsm78 .

# 203
gala9 и на мен ми се случи същото нещо в 3-тия месец някаде- това всъщност ми беше единственото повръщане за цялата бременност.... и аз докато си готвех, паднах на земята и там постоях известно време, изпотих се цялата и треперех много гадно беше  Sad Дано не се случва повече

Дамяни И аз много се моля за тебе, всичко да е наред и с трите ви!!!  Praynig Praynig Praynig

ellliii26 Хрисияна  Peace

И на мен до сега не са ми казвали колко тежи или колко е голям бебо....  newsm78 Ама лекарката ми каза, че сега като отида в четвъртък ще ни мери и гледа на ултразвук  Heart Eyes нямам търпение да го видя пак малкия разбойник  Crazy Даже нямам търпение да излиза вечееееее  Mr. Green
Кошетката ми пристигна вчера заедно с един комплект за нея много се радвам и нямам търпение да я зглобяваме вече  newsm07   Heart Eyes
И ако може пак да помоля за паролката за албумчето, че ми е много любопитно какви дрешки сте взели за изписването че аз се чудя още какво да е, и аз може да кача някоя от моите покупки  Peace

# 204
Хайде и аз сложих някой от моите покупки  Peace Mr. Green
Вашите са мноооого сладки  Peace

# 205
Мама на Део - правиха ли ти изследвания за гестационен диабет?
Не, но нивата на кръвната захар са ми перфектни. Така, че няма  предпоставки да имам гест. диабет. А и както казах и предното ми дете се роди голямо, а не съм имала никакви съпровождащи бременността ми болести. Peace

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 09:13 от мама на Део

# 206
аз да ти кажа,  незнам какви са симптомите ,но нали на  Акспет и откриха и като я питах ,защо е решила да се изследва тя каза само ,че бебето било голямо - с 2 седмици напред.  Изобщо май  newsm78 не е споменала нивата на кръвна захар .
а Део е страхотен - такава руса коса, всяка мацка би му завидяла   Wink

Момичета ,сега бях на "гости" на октомврийчетата и там прочетох нещо дет ме озадачи - не било хубаво да си пипаме коремите, да го потупваме, да ги галиме, избщо да се избягва всякакъв допир  #Crazy .
не разбрах защо, но ми стана много странно - аз малко като ме ритне диването и веднага и отговарям от горе   Mr. Green . вие чували ли сте нещо подобно и защо го препоръчват лекарите.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 22:07 от gala9

# 207
Димяни Praynig Praynig Peace
Моето момиче по ехограф е 1900, но моля ви споделете на някоя от вас дали са й казали, че пъпната връв е увита около врата? Притеснена съм макар лекарите да ме успокояват. Sad

# 208
gala9, не е хубаво да си галиш корема, защото това може да предизвика контракции.

мама на Део, ееех с тия килограми голяма дискусия стана.  Crazy  Просто бебето е по-едро. Съвсем нормално е, едно е едро друго дребно. Според мен няма нищо по-хубаво от едно голямо бебе, но в крайна сметка което както се роди.  baby_neutral

# 209
Димяни Praynig Praynig Peace
Моето момиче по ехограф е 1900, но моля ви споделете на някоя от вас дали са й казали, че пъпната връв е увита около врата? Притеснена съм макар лекарите да ме успокояват. Sad
На мен са ми обяснявали, че не е опасно и че е нормално. Първо, защото тя все пак е дълга и всяко на моменти се оплита и е нормално и второ тя е еластична и такава, че не може да се затегне....не мога да го обясня много добре точно какво представлява, но са ми казвали, че няма начин да му се затегне...така че спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт