Отговори
# 540
ivcho81   , потъркай със сапун тези места и после - в пералнята. На мен всички препарати за петна ми избелват дрехите, нищо че не ги държа повече време от написаното.
RYBI, става ми много мило, като чета за твоето момченце, сигурна съм, че всичко с него ще е наред  Heart Eyes

# 541
Леле, мами, оставих ви за няколко часа, а колко хубави новини има  Hug !
RYBI, много се радвам за вас, страхотно е, че всичко се оправя! Надявам се да си по-спокойна вече! Дано и Тони се възстанови бързо, както и бебките й да са здравички  Hug !
alximika, за количката - на мен много ми харесва и като дизайн, а и това че е много маневрена и убобна, чета сравнително положителни мнения за нея, само това, че не влиза в асансьора, но май ще правим следното - докато чакаме асансьора на етажа ще махаме ляво колело на количката (много бързо става)  Laughing (онзи ден с мъжа ми пробвахме и става  Mr. Green ).
Gergan_ka, добре дошла сред нас  Hug

Честито на всички, които имате повод за празнуване! Само хубави емоции ви желая, много здраве и щастие  Heart Eyes !

# 542
Danna_2010, на мен това ще ми е първо раждане и изобщо нямам идея какво значи "стандартен списък" нито за майката нито за новороденото Simple Smile Ще разясниш ли малко  Embarassed
Много ще съм ти благодарна като получиш някаква информация за неонатолозите да споделиш, за да знам.
Аз се надявам всичко да е наред до края и да родя нормално, като моя лекар е д-р Стойков  Thinking

# 543
gerito85, Благодаря за приветствието!

# 544
Момичета, нека някой да даде на Герганка линк към списъка за майката и бебето в болницата, едно време много го разисквахме, но аз го нямам и сега нямам и време да търся Hug

# 545
 welcome   Gergan_ka

# 546
Момичета, нека някой да даде на Герганка линк към списъка за майката и бебето в болницата, едно време много го разисквахме, но аз го нямам и сега нямам и време да търся Hug
http://img62.imageshack.us/img62/5264/scan0002du.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/65/scan0001nq.jpg

# 547
Да днес съм по-спокойна,сега остава и прегледа на очичките да е добре и съвсем ще се успокоя.Този път го минах преди време,но тревогите са си тревоги.Преди два дни станаха 40 дни и ходих на черква да ми прочетат молитвата за майката.Как лети времето....
Аз се възстанових горе долу след операциите,днес изминах 13км с колело,вчера ходих 8 пеша.От нас до МД са толкова,през южния парк с детето,почиваме си по пейките и определено тонуса ми е различен.
Радвам се за бебките на Тони,радвам се и за нея.Отделението е пълно с малки бебета и всеки ден на сведенията има нови попълнения-за жалост.Искам всички бебета да се раждат след 9 месец и да няма бебета в кувиози,сърцето ми се къса като ги гледам накичени със системи.Много тризнаци има родени,сега има пет тройки и близначета също.
Пак ще пиша,когато има какво.Пазете се и си почивайте  bouquet

# 548
RYBI, дано расте напълно здраво детенцето  Hug

# 549
Дай боже всички деца да растат живи и здрави PraynigБлагодаря Hug

# 550
  • София
RYBI, много се радвам за вас - продължавай да си все така силна, имаш пълната ни подкрепа! newsm10 А и малкият Божидар вече става голям батко - убедена съм, че и занапред всичко ще е наред!
Gergan_ka, добре дошла при нас  bouquet

# 551
  • София
Момичета, какво стана с нашите вестителки? Къде ги написахте телефоните им? Може и да съм пропуснала...

# 552
  • у нас
пишеш на лични и те ти пращат Peace на първата страница са вестителските имена Peace

# 553
  • София
Tommelise, благодаря - знаех си, че съм пропуснала пак нещо важно с този "бременен акъл" Laughing Laughing Laughing

# 554
  • София
Честити малки принцеси на мама Димяни! Да са живи и здрави, бързо да порастват и скоро да се приберат всички вкъщи! Скорошно възстановявяне на нашата мама-герой!   newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт