Отговори
# 585
  • у нас
6  newsm44 newsm68 newsm44
значи ги е чел newsm44  още малко остана

# 586
Е Рали БРАВО,отсрами ни  Mr. Green ,аз с тая четворка на държавния оплесках нещата с отличниците  Mr. Green !
  bouquet

# 587
6  newsm44 newsm68 newsm44
значи ги е чел newsm44  още малко остана

Браво ,браво,браво,   bouquet  bouquet  bouquet герой

Мами, коя от вас се казва ИРИНА ГЕОРГИЕВА ?
Гале, моя милост се подвизава под това име.

хмм  newsm78 newsm78 newsm78 интересно - от къде познаваш Александра Димчева  newsm78. да не би да си учила в 22-ро

# 588
  • у нас
Е Рали БРАВО,отсрами ни  Mr. Green ,аз с тая четворка на държавния оплесках нещата с отличниците  Mr. Green !
  bouquet

ааааа 4 е най-стабилната оценка Peace хем си чел и знаеш, хем не си се презорил Peace
в момента се напъвам за да взимам и тази година европейска стипендия, не за нещо друго Peace иначе на тази гадост и 3 ме устройваше, но 6 е ..... надмина очакванията ми Laughing мислех че няма и да погледне какво сме писали- той обича така да прави Laughing

сега започвам имунология Rolling Eyes да ви държа в течение Mr. Green и после остава поправката по тропически болести Sick

gala9   bouquet мерси

# 589
хмм  newsm78 newsm78 newsm78 интересно - от къде познаваш Александра Димчева  newsm78. да не би да си учила в 22-ро
Не съм учила в 22-ро, познавам я от преди това, бяхме съученички в 7 и 8ми клас в 6-то ОУ, както и добри приятелки известно време след това...

сега започвам имунология
Ииии, това ми беше един от любимите предмети, жалко, че ни го предаваше адски неприятна личност, та ходех освен на нейните лекции (от които не се разбираше много) и на лекциите в другия курс, където ги водеше друг преподавател и нещата бяха съвсем ясни и приятни...

# 590
  • Пловдив
Рали, поздравления за оценката - нашата гордост си  bouquet
Дани, честито и на теб за държавния изпит  bouquet  Hug И да знаеш, че 4 си е супер оценка Simple Smile
За съжаление, музата за заглавие така и не ми идва Sad
Сега отивам да опустоша хладилника, пък после по някое време пак ще Ви навестя Hug

# 591
  • у нас
значи да знам към кой да се обръщам ако имам въпроси Mr. Green

# 592
  • Варна
...Ей, сега се сетих... Мисля, че Люлячето беше питала за кошчетата за памперси - аз мисля да взимам такова. Терасата ни е остъклена и превърната в кухненски бокс и не ми се иска да се носи миризма из апартамента, та затова реших, че ще вземем специално кошче. В сряда ще проучвам въпроса с цените как са, но ми казаха, освен цената на кошчето, да гледам и тази на консумативите (обикновеено пликчетата за по-евтините кошове са по-скъпички newsm78)...

Моята кофа за боклук на целокупното домочадие седи в шкафа под мивката. Там изхвърлям употребените памперси, като само ги загръщам и залепям с лепките, без допълнителни торбички и т.н. И да кажа че няма никаква миризма. Торбата с боклука се изхвърля всяка вечер.

# 593

значи остава корито и деда знам - гъба ползва ли се или се търка с ръце ,че да е по-нежно?
гъба -  Naughty, ако ще ползваш нещо нека е мека хавлиена изтривалка, но най-добре само с ръце, бебешката кожа е толкова тънка, чак прозрачна, направо да те е страх да тръкнеш с нещо. аз все още не ползвам нищо за лора.
за къпане - ваничка, 2бр хавлийки, повивалник, козметика.
аз ползвах сапун само за наакано дупе, а за къпане - някакво нежно душ-гелче, после за мазане- олио или мляко, и кремче за дупе, клечки за уши с ограничител /ползвах ги също за почистване на срамните гънки, в началото имат много секрети/.

Tommelise smile3501

# 594
Ехе, Tommelise, браво на теб! Hug
Айде още малко ти остава. Peace

# 595

значи остава корито и деда знам - гъба ползва ли се или се търка с ръце ,че да е по-нежно?
гъба -  Naughty, ако ще ползваш нещо нека е мека хавлиена изтривалка, но най-добре само с ръце, бебешката кожа е толкова тънка, чак прозрачна, направо да те е страх да тръкнеш с нещо. аз все още не ползвам нищо за лора.
за къпане - ваничка, 2бр хавлийки, повивалник, козметика.
аз ползвах сапун само за наакано дупе, а за къпане - някакво нежно душ-гелче, после за мазане- олио или мляко, и кремче за дупе, клечки за уши с ограничител /ползвах ги също за почистване на срамните гънки, в началото имат много секрети/.

Tommelise smile3501

Златна си   bouquet, ваничка -добре , хавлийки ще ги купят с дрехите, повивалник не мога да си намеря  newsm78 , козметика - мисля да взема A-DERMA, а за мазане - зехтин, кремче за дупе- нямам си и на идея , дайте някоя доказана марка , клечки за уши - да, ще купя сега .

Щица , аз учих с нея в 22-ро  - нали и аз съм незавършил лекар  Laughing,беше ми много близка преди да  замине за Германия и после много ми липсваше, не съм я чувала с години и сега толкова много се зарадвах ,че ме откри.

# 596
кремче за дупе - аз най-доволна останах от обикновеното на Бочко  Mr. Green
повивалник - обикновено има някакъв към кошарката, ако си със сгъваема, или можеш да вземеш такъв http://www.babyland.bg/%D0%A2%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B0-%D0% … %D0%B5/Softy/400/ и да го слагаш където ти е удобно.

# 597
И аз съм за крем Бочко. Peace
Повивалник - нашия е точно такъв като показания от E.L., удобен ми беше, а сега живи и здрави второ бебе ще го ползва.

А за козметика/ крем за лицето какво мислите да ползвате?Аз за тяло ще заложа пак на зехтин, но искам нещо изпитано за личицето.

# 598
  • у нас
за козметика - А-derma но там аз съм пристрастна Whistling

за дупИ- мога да ви дам една рецепта - на сестра ми педиатъра в майчин дом Варна я е изписала (кремчето се бърка в аптека) и до сега вече племенницата е на година и 3 м дори не е било зачервено дупето Peace аз отдавна съм си набавила и стои в хладилника и чака Whistling
моя много близка приятелка ползваше мустела - витаминен бариерен, но бебето се подсече Confused дадох и рецептата и маза крема за подсечено дупе на а-дерма и отгоре този забъркания. Дупарата се оправи за малко по-малко от седмица и сега не ще и да чуе за друг крем Peace
между другото рецептата я има и във форума Peace темата е вълшебно кремче против подсичане Peace

за кремчетата за бузки има по аптеките тестери. Съветвам ви първо да пробвате. Ако ви казват че няма - не им вярвайте Whistling има и на колд крема на мустела, има на крема от зелената серия на а-дерма, има и от педиатрил, има на клоран... има на всички марки Peace искайте си Peace педиатрил в момента е най-хипоалергичната серия на пазара Peace ако имате въпроси за козметиката питайте Peace

# 599
За кремчето на Бочко чувам много добри отзиви от приятелки, иначе смятам да мажа с преварен зехтин.
Сега съм се размислила върху една нова тема - всички наоколо повтарят, че секциото било по-безопасно за бебето. При първа възможност ще си питам и двете докита, но сега се опитвам да открия някаква логика или е поредния мит, за да оправдаят секциото... Не знам... Медици-отличнички, помагайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт