, изкъпахме го - РЕВЕ !
Реших, че не му е достигнала кърмата и дадох 60мл АМ. Млъкна за малко, но след 15 мин. или половин час - ревна пак!
И така - пак търсене на причина за рева - а той се дърпа към гърдите ми и зяпа. Хайде, пак кърмене.... Пак за кратко миряса и тъкмо реших и аз да дремна малко и пак наду гайдата
Сега, не знам по каква Божествена милост, диваненцето заспа ( бях се отчаяла вече - кърма нямам , а той иска да яде ) и пак щях да давам АМ... Какво е това чудо? 

дано нямате повече такива преживявания! 
Опитай да се свържеш с този ортопед.Като му обясниш едва ли ще откаже.Успех!
Маминото прасенце, има такива гънки и бузки. 
чакаме те и теб с добри резултати 

просто за инфо
Милата, какво си преживяла, само ти си знаеш! Дано утре изследванията да са му перфектни! Иначе добре си расте малкият бузанчо, да го нагушкаш!
В Девата ли му правихте трансфонтанелната ехография? Аз си го спестих този преглед при раждането, но взех да се чудя дали да не го направя за всеки случай. 

Къпя го по няколко пъти на ден, но в гънките на вратлето, подмишничките и слабините винаги се събира секрет и почнаха да му се зачервяват. Мажа със Судокрем, след като ги подсуша хубаво и е малко по-добре. Мислех си и за някаква пудра, но знам, че не се препоръчва, защото децата я вдишват. Вие как третирате гънките?
И да си похваля детето - вчера направи първата голяма пауза в живота си - почти 5 часа!
Отдавна не бях спала толкова много.

Всичко със ставите ни е наред, само леко килвал главичката на дясно, но ми показа къде да го масажирам и каза, че това не е проблем. А моя приятелка ми каза, че това с главичката се проявявало на бебчета, на които им е било тясно в утробата и са били дълго време в една поза. А Теди нали все ме удряше с глава в ребрата, а и аз бях с малко количество води, най-вероятно това са причините. Важното е, че нищо ни няма на тазобедрените стави. 

Препоръчани теми