Отговори
моля ви препоръчайте ми хомеопат за урологично инфекции.

# 1
  • Тука, под липите стари...
Ще следя темата.
Мисля, че добър класически хомеопат би се справил с проблема, при положение, че проблемът е преодолим. Надявам се специалистите да се включат с информация.
Синът ми беше бебе когато в урината изолираха тази бактерия, веднага възникнаха съмнения за вродени аномалии на отделителната система. Само аз знам през какво преминах, няколко антибиотика, цветни снимки... Слава Богу, след поредния антибиотик (вече венозен) взехме първата чиста урина и нещата се оправиха. От тогава съм непрекъснато нащрек и периодично правим урокултири. Тогава не знаех нищо за хомеопатията, но ще съм по-спокойна ако знам, че има хомеопатично лечение.

# 2
честно казано ако е с инфекция и количество над 10на5 едва ли хомеопатията ще го оправи. но при нас без лечение ту изолират ту не. но два пъти е имал много високи стойности и е пил ЦЕК.
но все пак ако хомеопатията може да помогне................

# 3
Ще следя темата.
Мисля, че добър класически хомеопат би се справил с проблема, при положение, че проблемът е преодолим. Надявам се специалистите да се включат с информация.
Синът ми беше бебе когато в урината изолираха тази бактерия, веднага възникнаха съмнения за вродени аномалии на отделителната система. Само аз знам през какво преминах, няколко антибиотика, цветни снимки... Слава Богу, след поредния антибиотик (вече венозен) взехме първата чиста урина и нещата се оправиха. От тогава съм непрекъснато нащрек и периодично правим урокултири. Тогава не знаех нищо за хомеопатията, но ще съм по-спокойна ако знам, че има хомеопатично лечение.

Има.

Хомеопатията не е наука за лечение на едно или друго конкретно заболяване, затова въпроси от типа на: "лекува ли хомеоаптията еди си какво?" са несъстоятелни от хомеопатична гледна точка.
Хомеопатията повлиява хомомеостазата - естественият регулаторен механизъм на живите системи, който ги подържа в динамично равновесие. Казано по-просто хомеопатията стимулира естествените оздравителни способности на организма и възстановяването на здравето е следствие на това.

Общи условия

Активация на акаунт