САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 51 606
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, дайте код за 4-те купички+БД. Спазвам условието, но нищо от дадените кодове не проработва.
Важно е, че майка ми полудя за тези купички Laughing Laughing Laughing

мисля е този 40215

# 151
Eva, благодаря за отговора. Жалко Sad разочарована съм, но така е, в бързината човек се доверява и не чете (особено като не разбира френски). А може ли да ми покажеш какви чашки ще получа, снимка някаква, ако е възможно. Благодаря!
Това са чашите- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.19565771
8 ли са?

# 152
хора има ли вероятност да доиде само подарака без хлебопекарната Thinking

Защо подарък? Пропуснала ли съм нещо, или? Да не би да има подарък с кода за намаление на хлебопекарната?

# 153
Момичета, дайте код за 4-те купички+БД. Спазвам условието, но нищо от дадените кодове не проработва.
Важно е, че майка ми полудя за тези купички Laughing Laughing Laughing

мисля е този 40215
Не става  newsm78

# 154
  • София
Eva, благодаря за отговора. Жалко Sad разочарована съм, но така е, в бързината човек се доверява и не чете (особено като не разбира френски). А може ли да ми покажеш какви чашки ще получа, снимка някаква, ако е възможно. Благодаря!
Това са чашите- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.19565771
8 ли са?
Не,6 и 6 лъжички-керамични са.

# 155
miralan при някой става при други не на мен веднъж се хвана после не. Момичетата предната тема съветваха да си направим нов акаунт,защото на новите се ловят повече  Peace

# 156
на мен ми доиде миналата седмица подарьк часовник с кальвката,с коята бях намалила хлебопекарната.но тя не доиде smile3514

# 157
miralan при някой става при други не на мен веднъж се хвана после не. Момичетата предната тема съветваха да си направим нов акаунт,защото на новите се ловят повече  Peace
Мерси, ама не ми се занимава да правя нов акаунт, намерих един ги дава, но без БД, ще го пускам така, че много ми се приспа.

А за хлебопекарната и аз я поръчах миналата седмица, но странното е, че още не са ми изтеглили пари от картата, а за всички други поръчки обикновено веднага получавам смс от банката.  newsm78

# 158
  • близо до морето
на мен ми доиде миналата седмица подарьк часовник с кальвката,с коята бях намалила хлебопекарната.но тя не доиде smile3514
Kakво значи не дойде? Имаш ли я отказана в "Меs remboursements"? И кога я поръча?

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 08:58 от Shelii

# 159
До кога е валиден кода 51179-20/29 евро за  БД и подарък-чантата Софи с жирафа
Много искам чантата но нещо не ми се получава не намалява артикулите (пробвах различни) и не дава бесплатна доставка.

# 160
Само да спомена за един код за БД при поръчка поне 39 евро - 59919 .
С поръчката, която пуснах преди няколко дни опитах с кода с чантата с жирафа, но не ми се хвана...  Sad

# 161
  • София
Код 45896 -БД над 39 евро.Действа и при артикули от разпродажбите.До 12.07.2010
Код 32603 -БД над 40 евро,действа и при артикули от новата к-я.

# 162
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Сега моля да не ме линчувате,но как да пратя покана на приятел,нещо не мога да се ориентирам. newsm78

# 163
  • София
Сега моля да не ме линчувате,но как да пратя покана на приятел,нещо не мога да се ориентирам. newsm78

Ради, заповядай  Hug

Само дето малко са променили наименованията, след като отидеш на Mon espace client  от долу гледаш това:

Цъкаш на надписа под тази картинка. Отваря ти се една страница и под двете мацки има зелен бутон натискаш него  Je parraine mes proches  .
Пишеш мейла , име и фамилия и натискаш  J'envoie  

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 10:55 от dessitto

# 164
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Благодаря,мила. Hug

Общи условия

Активация на акаунт