САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 51 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Отдавна ви чета, но за първи път реших да пиша...
Кодовете за нови клиенти за куфарите 57177 и 57223 нямат доставка за България.
А каква е разликата между кодове за нови клиенти и кодове за спонсорство?

Благодаря ви за хубавите теми и полезната информация!

# 166
Момичета,а като откажат пекарната,какво става-просто не  я изпращат и не дърпат никакви пари за нея,така ли?В смисъл ако рискувам ще загубя ли нещо?

# 167
enigm@ теглят си парите и ако си платила през пей пал,ако ти откажат пекарната ще ти върнат парите в сметката,а ако с карта ще ти пратят ваучер 10Е+1Е(10%),който ще можеш да ползваш за пазаруване в Ларедут в рамките на 1година Peace

# 168
  • Испания
Здравейте!
Отдавна ви чета, но за първи път реших да пиша...
Кодовете за нови клиенти за куфарите 57177 и 57223 нямат доставка за България.
А каква е разликата между кодове за нови клиенти и кодове за спонсорство?

Благодаря ви за хубавите теми и полезната информация!
Добре де, по какво разбра-на мен токущо ми се хванаха и мога да платя newsm78 Само не знам дали са хубави-извинете ме ако е писано-не мога да намеря снимка Embarassed

# 169
И на мен ми се хващат, но не ми дава да мина към Livrasion, а отгоре изписва: "Article indisponible ne peut être livré à l'international "

# 170
enigm@ теглят си парите и ако си платила през пей пал,ако ти откажат пекарната ще ти върнат парите в сметката,а ако с карта ще ти пратят ваучер 10Е+1Е(10%),който ще можеш да ползваш за пазаруване в Ларедут в рамките на 1година Peace
Благодаря ти за отговора Hug
Никога не съм пазарувала с ваучер,но ще помисля дали да рискувам!

# 171
  • София
И на мен ми се хващат, но не ми дава да мина към Livrasion, а отгоре изписва: "Article indisponible ne peut être livré à l'international "

Ако имаш червен надпис означава,че подарък към кода не е наличен и не можеш да пуснеш поръчката!На куфарите изписва,че ще са налични след 6 седмици !

Сега пробвах всички кодове за нови клиенти и единствено на тези ми дава наличен подаръка,които според мен не си заслужават да се плаща доставката :
50156-за покривка+ 6 карета.
50121-sac a main-sac sity
 60275 и 60283- чанта и несесер - sac glossy

pepina1965 когато подаръка не е наличен каквото и да сложеш няма да стане наличен!

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 12:34 от tedichka07

# 172
  • Испания
Сложи прословутата калъфка  Peace
Моля за снимка на куфарите,не ме бийте-не ги намирам Embarassed

# 173
Не е от поръчката.... Според мен този надпис означава, че няма доставка в други страни.

# 174
направих си нов акаунт и нали трябваше да получа веднага ваучер за 10 Е отстъпка?-нищо нямам  Confused, да не би да го дават след първата поръчка? newsm78

# 175
  • Бургас
Кода за чантата с Жирафа ми го хвана като сложих калъфка от 1,12евро Peace, пробвай така

# 176
Hi, girls! You have great forum!

Can you please answer, is bread baker (hlebopechka) and iron good? Do you use them?

# 177
питах веднъж за ютията ама никой не писа. Слагам я в кошницата но като въведа кода и ми изписва червен надпис отгоре и не ми намаля на 10 евро. каква е причината newsm78

# 178
  • Испания
tedichka07,

Червен надпис нямам,пуска ме да премина до трета стъпка-дава два подаръка-само че на първия пише Disponible sous 6 semaines,а на втория Disponible immédiatement,което ме навежда на мисълта ,че ще пратят само montre-то,без куфарите newsm78

мари 6,не става мила-от два дни се мъча с тая ютия-слагах всичко-явно не действа newsm78 Извинете  Embarassed

# 179
  • София
Не е от поръчката.... Според мен този надпис означава, че няма доставка в други страни.

Няма такова нещо.След като подаръка не е наличен - няма поръчка с този код.Освен да имаш мебели или някаква техника в кошницата,която не се доставя до БГ.

Disponible sous 6 semaines - означава,че подаръка ще е наличен след 6 седмици.След като ти дава наличен часовникът  и те пуска да направиш поръчка - пускай,но нещо ме съмнява като единият подарък не е наличен.

stefka_stef кода за 10Е идва почти веднага на мейла на новият акаунт.Нали се регистрира през линка на имейла и излезе от стария си акаунт преди регистрацията,ако си поканила себе си.Пробвай на новият акаунт код 41858 - 10Е.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 13:24 от tedichka07

Общи условия

Активация на акаунт