ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Варненки може ли срещата да е по-късно следобед за работещите мами?

Веси успокой се, всичко ще премине, но напрежениетосе отразява и на бебето, знам,че отстрани лесно се говори, но опитай.  Hug

Благодарности на Ади за информацията, която ни дава за Димяни  Praynig

# 61
  • На село (близо до Лондон)
Дано да изчакат още малко бебетата на Димяни Praynig

# 62
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утре и аз съм на линия за 18ч. в Южния!  Hug  Peace

# 63
Значи за срещата сме: Мишана, Лоло, аз /ще съм с дъщеричката ми/, Надето, Мирче ти?, Иринка? още...???

# 64
Здравейте милички!

Хубаво, че бебките са супер и не бързат да излизат  Praynig Какво ли й е на милата Тони??? Не мога да си представя, но съм сигурна, че ще лежи колкото е необходимо за мъниците  Hug Изпращам й много положителна енергия   bouquet

За срещата утре - не обещавам сладкишчета, но ще се опитам де...Зависи какво е намислил тати, пък и вчера ни остъклиха терасата и има доста за чистене и подреждане, за да мога да й се нарадвам хубаво, но не искам да си давам много зор...

Веселина - не им се връзвай на медиите - все пак, хората четат, но никой не ви знае и познава, имена не са цитирани и няма как да го свържат с вас. Сигурна съм, че всичко ще е наред - вие сте 3ма, а той - един, а свидетели винаги можеш да си намериш   bouquet

Дианче ( Марис) - писах ти на ЛС. Дано съм свършила работа   bouquet

Аз ще си направя нещо за обед и ще почина, че имам да пиша едно резюменце Wink Следя ви изкъсо  Mr. Green

Ади - мерси, че ни държиш в течение за състоянието на Димяни    bouquet

# 65
Здравейте мамита.Аз два дни не можах да влезна да ви видя и Вие нова тема.Попрочетох това онова но не всичко в предишната и направо тука се записвам и аз.
Много съжалявам за ДИМАНИ дано скоро нещата са ок и тя и бебчетата да са добре.Стискам палци.
А за утре и мен ме пишете в сметките ако не изникне нещо но засега съм ок.

# 66
Момичета, и аз ще направя всичко възможно да се видин утре в 18,00 часа в Южния парк. Аз пропуснах последната среща и страшно много искам да ви видя:) Стискам палци времето да е с нас, че пак пороища го дават май:)

Веси, знам че не става с магическа пръчка тази работа, но ако можеш да си повлияеш някакси, за да се успокоиш, ще бъде прекрасно  и за теб и за бебето:)Ако ме питаш мен, по- скоро се насочи към абсолютно подкрепяне на мъжа ти и балансиране в ситуацията, защото той горкия ще е на топа на устата. Ако можем да помагаме някак, на разположение сме Hug

# 67
    За съжаление аз утре няма да мога да дойда на срещата  Sad! Но събта и неделя съм при децата на село, и без това малко ги виждам.

# 68
  • Сливен
здравейте пак.
влизам да проверя за новини около димяни а вие сте почнали новата темичка
Lady V браво ,много е хубава темичката както винаги.
veselina miteva гадно е но трябва да се успокояваме че нещата не са по-лоши,вестници не чети и се успокой,и аз днес се уплаших доста.
мъжа ми се прибра към 9 часа ,ама паднал в някакъв канал за коли,и доста контузен,ама тъй като си е ударил и главата се радвам че не е станало по-лошо.
трябва да внимаваме с емоциите.
росалинка добре дошла в темичката.
много  newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за димяни и принцесите.
много  Kissing Heart Kissing Heart за АДИ  с благодарности че ни осведомява за димяни

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:07 от miriams28

# 69
Веси, ти също си свидетел, твоите показания също са от значение. Освен това твоя мъж освидетелствал ли се е, че е бил ударен, ако не е веднага да бяга. Също така може да се обадите и на педиатъра на детето и да питате как да се установи писмено, че детето е стресирано от ситуацията. Ти също говори с гинеколога ти. Презастраховайте се и вие. Освен това, ако имате адвокат, говорете с него. Инцидента най-вероятно ще се отнесе до прокуратурата. Искайте да се запознаете с материалите по делото, ако такова се образува и задължително се консултирайте с добър адвокат. Успех!

# 70
Аз също ще се включа за срещата Simple Smile.

Иринка, стори ми се че те видях да пресичаш Г.М.Димитров около 13ч. Беше облечена с черна блузка на бели точки  Simple Smile ако не съм се припознала де, че съм те виждала само веднъж на предната среща.

# 71
Мами,няма защо да благодарите.Димяни е дружка от много време,няма начин да я оставя в такова положение HugЩе се справи и с това изпитание,тя е силна.
Само да кажа,че вече имам 4 телефона,мисля,че стигат Hug

# 72
Димяни, стискай мила! Сигурна съм, че е в добри ръце и непрекъснат контрол. Моля се за нея и бебчетата!  Praynig
 Веси, онзи явно е от най-отворените тарикати, та чак медиите занимава. Не се безпокой за това, всяко чудо за три дни. Аз примерно дори не удостоявам с вниманието си подобни статии. Марис е права, освидетелствайте се и вие, а и консултация с адвокат си е направо задължителна. Успокой се, за да не се стресира бебчо!
ДОбре дошла на новата мама   bouquet

# 73
Влизам да прочета за новини............Браво на бебчетата на Димяни,нека не бързат да излизат....Продължавам да стискам палци Praynig Аз до сега бях на разходка и сега отивам да си спретна една плодова салатка....По-късно пак ще ви чета Hug

# 74
Божеее, не съм влизала няколко дни и какво станало с Димяни! Cry А аз все си мислех,че при нея всичко върви супер....Направо всичко ми се сви,притеснявам се какво може да се случи без вобще да очакваш.
Всичко ще е наред,бебките са с добри тонове и 950 гр не е фатално.Просто ще бъдат в кувьоз повече време.

Успех на Димяни !!!!!!! Hug Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт