ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Lady V аз съм съгласна за среща на 16.07. на НОРД Simple Smile

Eeeee, ама вие все ги избирате едни дати дето не мога. За 15.07 не става ли?  Sad На 16.07 цял ден и вечер съм в интервюта!
Я кажете  Flutter

# 76
По ТВ+ дават "похода на императорите". Много мило и тъжно филмче за размножаването на пингвините.  Heart Eyes

# 77
Димяни Praynig Praynig
Веси,какви са тези идиотщини.Само спокойно мисли за бебо,то е най-важно.

# 78
  • Варна
Варненки може ли срещата да е по-късно следобед за работещите мами?

Eeeee, ама вие все ги избирате едни дати дето не мога. За 15.07 не става ли?  Sad На 16.07 цял ден и вечер съм в интервюта!
Я кажете  Flutter

И аз съм от работещите Wink Някъде към 17:30 ще е, става и 15.07 - за мен е ок, другите да кажат.

# 79
  • София
Момичета, съжалявам че така не се видяхме след лекцията, много се забавих, исках да говоря с Попиванова за МД дали може да ми съдейства да си виждам и кърмя детето още първия ден след секциото, че преди с малкия минаха..към 30 часа ooooh! преди първата ни истинска среща... А нея я разпитваха на дълго и широко други работи Rolling Eyes

Веси, щом кажат няколко съседи и познати че мъжът ти не е конфликте нчовек и е изключително грижовен с бременната си жена и просто няма начин да й причини той това мисля че.. Онзи може да трябва накрая и колата и единия си бъбрек да трябва да продаде заради причиненото на улицата и после с това, че отнася нещата до съд и пак страда и бременна жена и детенце smile3521 С парите ще си купите танк, да видим кой ще ви се изпречи тогава Crazy

Радвам се за Димяни! Колко ли време ще издържат още newsm78

А за утре..имам навика да ги очаквам тия срещи със седмици и накрая да забравя в деня на срещата Crazy Та попринцип ще дойдем, но ако не дойдем..Значи пак някоя чавка ми е изпила акъла....

# 80
Здравейте, момичета, чета непрекъснато, но ми е притеснено и не ми се пише. Моля се за Дамяни и бебките и дано всичко е наред  Hug
Веси, направо нямам думи, ето заради такива случай не ми се ходи в БГ за почивка дори. Знам, че звучи грозно, но и аз съм се сблъсквала с подобни и по лоши неща няколко пъти и просто съм отвратена от някой хора. И тук има изроди, ама за едно засичане с кола да стане такав панаир невярвам. Успокой се, все пак всички сте живи и здрави. Нищо няма да стане и дело да има, най-малко прокуратурата проверява свидетелите, тел разговори и тн и ще се разбере кой-къде-защо. Не си натоварвай децата излишно, мъжът ти мене ако питаш малко и го е ударил, трябваше едно хубаво да го нагласи, че и на сведетел да не може да звънне. Съжелявам, че съм крайна, ама тия изроди дето ходят да бият семейства с деца това заслужават, ще иде да скача и гони някой с Порше и да се прави на велик  #Cussing out

# 81
  • София
Значи за срещата сме: Мишана, Лоло, аз /ще съм с дъщеричката ми/, Надето, Мирче ти?, Иринка? още...???
Дааа, и аз и аз  Mr. Green
Сега влизам. Има ли новини за Димяни?

# 82
И аз съм в парка Simple Smile
Дано при Димяни се разива всичко нормално! Благодарности и на Ади за редовната информация!
А, колко ли време могат да ги задържат в инжекции? И един глупав въпрос, но дали водите като се изтекли частично могат да се възтановят?

# 83
Веси, ако имаш въпроси, пиши ми на лични!

# 84
[b]Ади[/b], благодарим ти миличка за новините  Hug
Дано малките сладурки се задържат максимално дълго в коремчето на мама, за да наддават и укрепват  Praynig
Весе, хич не им се връзвай на медиите - аз си имам работа с тях от години и знам как се пишат и съобщават "сензации". Абсолютно подкрепям написаното от Noel. Дори да нямате адвокат - потърсете. Ще се оправят нещата, не се съмнявай в това, но си пази нервната система, а също и на детенце  Hug

misselly - дано резултатите са добри  Hug
Rosalinka - добре дошла при нас е лека и безаварийна до края   bouquet

За срещата утре и аз ще се опитам да се присъединя, но не обещавам, защото моето мило мъжленце не се е прибирало от 48 часа и много ми е домъчняло за него и трепетно го очаквам утре по обед.

# 85
  • У дома
Здравейте, момичета   bouquet

Браво на бебките на Димяни, че не бързат да излизат. Димяни, много прегръдки и целувки, още малко стискай.  Praynig

Лейди, страхотна снимчица си сложила на първа страничка. Hug
Веси, много е неприятно това, което ви се случва.

Аз да се отчета за прегледа. Всичко е много добре, плацентата е както трябва. Бебчо се е обърнал с главата на долу и яко ме рита в ребрата. Всичко му е в нормите, ръчичките ги переше отпред и ги кръстосваше пред гърдичките, а ходилцата едни дългички ми се видяха Grinning В момента тежи около 1,400 гр. и доки каза да очакваме бебче 3,300-3,500.
Потвърди, че е момченце.  Party
За съжаление излиза в отпуска до началото на август и няма да може да ми пусне болничен, но ще опитам при личната и мисля, че няма да ми откаже болничен за малката за 4 дни, а той после от 2 август ще ми пусне за останалите 5 дни.

За хемороидите ми изписа хапчета и мазило, но мъжлето взе рецептата да ми ги купува, та не мога да кажа в момента как се казват.
С кг. съм добре, до тук са 7 и половина, което е супер, е ще видим до края как ще вървим.
Даде ми направление да пускаме шпак кръв и урина, ще видя кога ще отида.

# 86
 Praynig за Димяни и момичетата й...
От няколко дни не съм ви чела,  но и аз имах проблеми  ooooh! В сряда сутринта ме взеха от работа с линейка, със страхотни болки под гърдите. Появиха се за 1 час, от лека тежест и в крайна сметка не можех да си поема въздух от болка. В спешното 4 часа ми правиха изследвания и ми вливаха обезболяващи, без абсолютно никакъв ефект... Според единия доктор било бъбречна криза, бебето притискало бъбречните канали и бъбреците задържат урина и се подуват, плюс и камък в единия. Другият каза, че освен това съм имала и коремна невралгия. Бях страшно уплашена за бебето, а всички постоянно питаха дали съм сигурна, че съм в 6-ти месец, дали бебто се развива нормално, дали пазя диети и т.н. понеже ми бил много малък корема  ooooh! Изпратиха ме на ехограф, където доктора видя близнаци  #Crazy Пратиха ме да лежа в АГ (направо гърчеща се от болки), но аз се обадих на моя доктор в МД и отидох там. Гледаха ме пак на ехо, бебка си е точно както трябва да е, и определено е една...Направо се опулиха на тази "Двуплодна бременност" записана при изследванията.  Сложиха ме на системи и постепено болката си отиде. В събота съм на преглед при Доц. Близнакова за бъбреците и само се моля да не преживявам подобно нещо повече...

# 87
  • У дома
vesinka86 , дано всичко е наред. Сега как си?

# 88
Vesinka86,всичко то ва в АГ ли се случи ,ужасена съм от некадърщина.Дано да не ти се случват повече такива неща!

Дано при Димяни се разива всичко нормално! Благодарности и на Ади за редовната информация!
А, колко ли време могат да ги задържат в инжекции? И един глупав въпрос, но дали водите като се изтекли частично могат да се възтановят?
Не ,водите не се възстановяват.И задържането е за малко ,затова й слагат антибиотик, че е мн опасно за бебетата от инфекция.Тези дни ще ги изкарат нямат друг избор .Щом са сложени инжекциите за дробчетата няма да има проблем! Praynig Praynig Praynig

# 89
  • София
vesinka86, в коя болница ти причиниха това, направо съм потресена!  Shocked
Стискам палци това да е последното ти изпитание до края!

Общи условия

Активация на акаунт