ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хаук ги гледах и на мен много ми харесаха. Ако нямах количка от Йована, щях да си взема такава  Peace

Ева аз Йована я разбуждах като пийвах една студена чаша вода или нещо газирано и лягах да видя дали ще се размърда. 100% успяваше. Може да пробваш. Да те успокоя, че Йована ми беше точно такова бебе, не от много подвижните в корема. Място ли нямаше, какво ли, но незнаех какво е ритник. Само се местеше. Затова пък, откакто се е родила, спиране няма, много е шугава  Crazy Това бебче сега направо ми изкъртва вътрешностите. Не се спира по цял ден, независимо спя ли, вървя ли, правя ли нещо, само шутира  Crazy Така че не се шашкай, но отиди да те видят за твое успокоение.

Аз пък угодия нямам. Като съм си у нас искам да ходя на работа да не ми е скучно. Сега като ще трябва да ходя на работа, ми се седи у нас, ей тов асме ние бременните  ooooh! Crazy

# 676
Arim, аз май харесвам повече тази на hauck (въпреки че превишава предвиденото от семейния бюджет) и като цяло мисля, че съм се ориентирала към колички с 4 колела.
tzvelichkova, честита ти хубава придобивка! За количка аз май ще поизчакам като pashic.
марианка, за сладкиша ти съм се смяла от сърце, да ме прощаваш, верно че сега няма какво да си хапнеш, но се посмей и ти -  случват се такива неща...
За начина на раждане - в моя случай и аз мисля да оставя това решение на лекарите. Знам че и в двата случая си има рискове. Предпочитам нормално, заради по-бързото възстановяване ако всичко е било наред, но и не отдавам значение на приказки като "бабите ти са раждали така и нищо не им е ставало, значи и на теб нищо няма да ти стане, какво толкова!" Така, че ако лекарите ми кажат секцио - секцио ще е.

# 677
Арим, аз отпадам от списъка за довечера. Отивам след работа да се погрижа за оперирания ми мъж. На вас весело изкарване и да полеете геройството на Димяни  chef

Весиотвратителна ситуация, но аз вярвам, че справедливостта ще възтържествува. Опитай се да се държиш в кондиция, да мислиш логично и да помагаш на мъжа си. Разкажи ни какво става - и със здравето ти и с развитието на случая Hug

bouquet

# 678
Такааааам,пресни новинки Hug

Чухме се с Тони.Още не може да става и каза,че доста я боли.Няма да разказвам подробно за операцията,че на доста предстои такава.Звучеше свежо и значително по-добре.Утре ще й ходя на свиждане и ще се видим.Бебки продължават да дишат сами и ако и утре са така,ще ги захранят.Това е за сега. Hug

# 679
честити дьщери, димяни! да са здрави и скоро да сте си вкьщи  Hug

желая ти бьрзо вьзстановяване!

ади, леко раждане на теб! още малко остава  Grinning

# 680
  • София
Мишанка, ЧЕСТИТО!  baloni
Имаме си много умна мама-докторант, ура  Party И почерпката си я бива, нищо че е само виртуална. Само не ми е ясно ако раждането съвпадне с изпитите, ще те пуснат ли от родилното да отидеш на изпит?  Mr. Green
Пожелавам ти много успехи! И сигурно малкото човеченце ще е умно като мама, неговото обучение започва още преди да е стартирало живота си  Hug
И моите пристрастия засега клонят към Хоук, само че не съм разгледала всичко, което се предлага на пазара.
ann_timon@yahoo.com, жалко! Но може да се видим някъде по лекциите за бременни или на следващи срещи  Hug Бързичко да се оправя мъжлето, успех!

УРА! Тони и бебките са добре! Е, Тони относително де... но ще се оправи, тя е майка-герой  smile3501

# 681
  • У дома
Ади  Hug, страшна си, благодарим, че продължаваш да ни държиш в течение. Една огромна прегръдка от нас за Димяни да пратиш и бързичко да се възстановява. Дано и бебките се справят все така добре.

При нас заваля, дано разхлади малко.

# 682
  • София
Вижте какъв бонбон открих, модел на Хоук
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=169
Влюбих се, място не мога да си намеря, сега отивам да чета повече.

# 683
*Noel*, защо се тормозиш излишно за раждането...
Защото миналия път раждах нормално и не мина много добре /за бебето/. Останала ми е псих. травма оттогава. Проблема не е за мен, аз не раждам трудно, миналия път нямах и шевове. Въобще, за мен беше песен. Но не така стояха нещата с бебка.
Мишанка, и ЧЕСТИТО! Grinning
Страхотни новини за Димяни и беборани! Браво!  Hug

# 684
Вижте какъв бонбон открих, модел на Хоук
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=169
Влюбих се, място не мога да си намеря, сега отивам да чета повече.
Това, което показваш не е и скъпо. Около 300 лева е.
Ето я - 360 лева е /всичко/ - Speed Sun Set Spring Pink

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:14 от *Noel*

# 685
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ноел, няма гаранция, че и този път така ще ти протече раждането.  Hug При всички положения, нормалното раждане е най- добро, освен ако няма медицински показатели за секцио.

Към всички мами, на които им е за първи път и са притеснени. Съветвам ви да прочетете темата Смешно ли е раждането. Немога обаче да я намеря, търсих и в Архива. Ето тази тема така отпуска и представя раждането по един друг начин, лично на мен много  ми помогна  Peace

# 686
  • София
Arim Хаука с цялата дръжка е готин и лесен за управление, една приятелка я има. Количка с 2 дръжки е трудна за управление с една ръка ако другата е заета с носене на бебе например.

Аз предния път до сутринта преди да родя бях убедена че ще раждам нормално, но нещата не станаха така. Засега не сме говорили с лекарката все още за раждане, но си мисля че пак ще ме срежат защото е скоро след първото секцио.

# 687
# 688
  • В сърцето на моите съкровища...:)
*Noel*, подкрепям bob4eto в изказването й за секциото.  Peace Според мен винаги съществува психическо напрежение първият път, защото е нещо ново за теб самата, като усещане и изживяване, за което колкото и да четеш, колкото и да се подготвяш, винаги оставаш изненадан  Flutter Може би , това ти е оказало влияние и сега си с предубеждение...бъди спокойна....  Hug Да ти кажа, на мен това ми е първа бременност и както мъжа ми обича да се шегува с мен - Шубето е голям страх.. hahaha Доскоро, само като си помислях за раждането и изтръпвах, но затова имаме 9 месеца, да се подготвим и психически и физически  Mr. Green А, пък и не смятам, че ще имаш притеснения, колко от раждалите могат да се похвалят с липса на шевове?!  Flutter  Wink
bob4e, и аз се бях сетила за тази темичка снощи.....голям смях пада..... Joy Кой знае и ние какви образи ще сме... hahaha
***Ади*** , благодарим ти за информацията Hug На теб ти пожелаваме леко раждане!   Peace
Arim, и аз затова си мисля....., като знам, че бебо върви със седмица напред... Crazy може и да ни се наложи да резюмираме темата на изпита  Joy Ама, все си мисля, че ще удари едно рамо на майка си  Mr. Green  Flutter

# 689
  Ето ме и мен!Най-накрая смогнах да ви изчета  ooooh!!
 Много благодарности на Ади,че не ни забравя и ни информира!И на теб едно леко и безпроблемно раждане ти желая  bouquet!
  Arim,малко съм ти обидена  Crossing Arms!Ами аз живея точно под хотел Експо,как ще сме извън София ааааа.До центъра стигам за толкова колкото и ти,недей така да обиждаш на квартали  Laughing.Шегувам се разбира се,да не ми се вържеш само  Peace!А и аз съм без мъж все още,та затова сама се бутам за всичко!
 Аз харесвам един хотел точно в центъра на София, казва се Искър и е точно където трамвай 20 върти от Дондуков да излезе на минералните чешми.Закътан,много чист и вътре е супер,а и цените му бяха прилични преди време.
 Аз само да ви разкажа нещо,но не натрапвам мнение  Peace.Мойта сестра навремето реши,че я естрах да ражда нормално и бум секцио.После бяхме бременни заедно, но нейното бебче почина в корема и,наложи се да го извадят и пак секцио.И сега ако реши пак да ражда си е по-кофти за трето секцио.Не че е невъзможно ,но е доста рискова бременност според лекарите.Та съвета ми е,ако не се налага секциото не го предпочитайте.Не е толкова трудно раждането (въпреки че първия път раждах 32 часа,а втория само 3),а и магията му,и самото изживяване са неповторими  Heart Eyes!
 Да ви кажа втория път попаднах на страхотна акушерка в Тина Киркова,родих само с нейна намеса,без доктор.Сега ще си я викам пак,златна е.Иначе много добри неща за Окръжна болница и за докторите там чувам (на една ръка разстояние ми е ),но само заради акушерката пак ще прекося цяла София и ще ида в Тина Киркова.
 И аз извадих дрешките от Весела,та се оказа че нищо не трябва да купувам.Като нови са и са доста.Само креватче,но още чакам от Мадъркеър да благоволят да го намалят и веднага го поръчвам.
 Колата я закарах сутринта,майстора ика тя може да не сме я обезвъздушили и сега да е изтекла затова.Днес да я наблюдавам и пак ще ходя в събота.Но засега не е текла  Praynig,дано и не протече.Пари повече не са ми искали.
 Ще рискувам довечера до село,че трябва да докарам децата за зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт