ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Демонстрация на живо за първите грижи за новороденото в Пловдив и София-повече информация тук http://detebg.org/bg/items/view/910/SHTe-pokazvame-kak-se-kape-b … ya-i-Plovdiv.html

# 661
Здравейте мами,

От вчера съм в отпускааааааааааааааа, колко е хубаво да не ставаш всяка сутрин в 6, а да спия до когато можеш, е, вярно в ремонт сме, ама и преди това бяхме, сега поне остана само ремонта.

tzzzvety каква торта само, какво изкушение.
И аз днес реших да правя сладкиша с майонезата, но като реших да го обръщам и го начупих, бях толкова бясна, че отворих кофата и бях готова да го хвърля, добре, че мъжа ме спря, куса го и каза, че бил страхотен нищо че няма много вид, което горе долу ме поуспокои, само глазурата ще му направя, доколкото може на начупеното  Joy

tsvelichkova - честита покупка. Със здраве да си я ползвате  Hug

Веси - леле какво се случва.Успокой се колкото можеш. Този инцидент рано или късно ще свърши, а бебе трябва да е добре.  Hug

# 662
  • София
Милата Тони, отиде й кърменето...........  Sad
Сега ще се разкъсва между децата си - едното в къщи, другите в болница... Ама важното е да са здрави и да достигнат килограмите, както е казал народът "Не се ядосвай, защото и това ще мине". В нейния случай можем да перефразираме "Да сме доволни, че се родиха живи и здрави и че дишат сами, а все някога и това с болницата ще свърши"  Simple Smile

Ади, страхотна вестителка си, браво! Продължаваш да ни държиш в течение   bouquet

Весе, какво си го закъсала момиче?  ooooh! Какви инжекции - аз май пак не съм чела като хората и съм пропуснала  ooooh!

# 663
   Мерси за пожеланията за количката  Hug Да нямам скрита камера, наистина скачам около нея и я блъскам, сега мисля уж да я закарам в гаража, че да я покарам малко навън и после ще я върна  Laughing Както се казва луд умора няма. daarena аз си я поръчах от ebay.co.uk - този цвят не се продава по магазините вече, защото е бил само лимитирана серия. Но аз се влюбих в него, че видях една по улицата и край  Laughing Та моята по принцип е втора употреба, но е супер запазена, не си личи изобщо, взех я за 120 паунда с шопинг баскет, чанта за памперси, комарник, дъждобран, едни ветробрани от страни и чувалче за бебетка. Сега ми остава кош за новородено да купя - те вървят от 20 до 145 паунда новото. Аз пак си търся едно изчанчено като цвят, ако намеря ще се похваля, ако не от магазина ще взема стандартно. Иначе тук има една розава нова и други цветове де с нормалните им цени http://www.mothercare.com/mothercare-3W-Buzz-Roller-Pink/dp/B003 … 5041&mcb=core . Аз евентуално този розав кош мога да си взема, но нещо ми писна от розаво пък сега и ще видим  Laughing Айде обясних се, ама така се радвам, че място не мога да си намеря. Аз още дрешки като купувам почти плача, пък камо ли количка  Crazy

veselina miteva  тъкмо за теб си мислех, как си  Sad Успокой се моля те, важното е че сте живи и здрави, другите неща ще се подредят някак си, колкото и да ти е трудно в момента. Лошото е, че винаги добрите хора преживяват нещата, а идиотите се хилят от страни. Но всяко зло за добро, всичко ще е наред скоро  Hug

Ади дано успеете да си видите, да им пратиш много позитивна енергия от нас   bouquet

# 664
Марианче, извинявай, но така съм се смяла на разказа ти - с най добри чувства, въпреки, че разбирам колко те е яд.  Аз така преди години забърках един кекс - още си го спомням  Joy
Веселина, точно се чудех къде зачезна, а то какво било. Миличка, не ги взимай навътре тези неприятности, виждаш, как се отразява на теб и бебочко  Hug Гонете го съдебно до дупка онзи мръсник, но ти не се впечатлявай на простотията на медиите. Полицаите са хора като нас - бъди спокойна и разкажи всичко така, както е било. Дано сте успели с медицинските заключения - те също са важни. Разбирам, че най те боли заради несправедливостта, но след като това ти вреди - остави половинката ти да се погрижи за нещата, а ти си почивай  Hug С вас сме, миличка!
Мирче, бебето на моята приятелка, което се роди по същото време 27-28 г.с. преди 2-3 години го държаха около 2 месеца по болници - първо в МД, после го преместиха в І-ва МБАЛ (май така се водеше - тази на "Патриарха" до градинката на НДК). А нея след седмица я бяха пуснали да се прибира. А ти към коя болница последно реши да се ориентираш - МД ли?
Весела среща довечера в пицарията и да внимавате с наздравиците  Laughing

# 665
  • София
А ти към коя болница последно реши да се ориентираш - МД ли?
Да. Следващата сряда съм на преглед при д-р Камелия Кръстева от МД. Всяка сряда тя има приемен ден в един люлински медицински център и това е много удобно за мен. Ако ми хареса, ще родя с нея. Отделно си записах час при д-р Гунев от МД, защото искам да се ориентирам в обстановката. Накрая ще реша при нея ли ще раждам или при него. Засега това успях да спретна, а каква каша е в главата ми... не искате да знаете  hahaha

# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте  Grinning

Аз се излюпих късно късно, пих едно кафе и сега отивам да се стягам за работа.

Цвети- честита количка, а на ибей аз все повече му ставам фен и пазарувам от там  Peace Особенно обувки и сандали на Крокс, страхотни са. Моите ги получих, ей чудесни са ви казвам, Не съм предполагала, че може да има толкова удобно нещо, а и много сладко стоят. Даже вчера поръчах за мъжо два модела, до 10 дена ги чака да му ги доставят в Сърбия. Има какви ли не модели и на допустими цени, даже ботушки за зимата ще си купувам, че ще ме чакат разходки с количката  Grinning

Арим, не е вярно, че и отива кърменето на Димяни на кино. При добро желание, страхотно може да се справи с цеденето и поддържането на кърмата два месеца и после да започне с кърменето като се приберат бебчетата в къщи. Незнам и как е в майчин дом, но може и да се уговори, изцедената и кърма да се дава на бебчетата  Peace Не е невъзможно  Peace

# 667
  • Sofia
Здравейте мами,

tsvelichkova Честита количка!!! Много е хубава!

Веселина дано попаднете на свестен следовател. А този ми се струва че си търси някой да му даде пари без да се е потил за тях и затова е тръгнал да ви налита. Има ги такива екземпляри. Защо не проверите дали не води и друг дела или с медиатор да е имал споразумение по такъв повод...

Ние се завърнахме в София. Аз събрах всичко което имам от дъщеря ми и 2 дена пера и броя от кое колко за да знам какво ще трябва да купуваме. Разбира се всичко що е подходящо като цвят защото моя мъж не дава и да спомена, че на някоя дрешка ще има нещо розовеещо се - имала съм си момиче да си го кипря, а момчето ще си ходи като момче  Laughing
Аз случайно си открих списъка от приготовленията за предишното ми раждане и много му се зарадвах. Нещо мозъчната ми дейност куца последните 2-3 седмици...
А в коя болница да раждам ми е болна тема - нещо не мога да го измъдря и това си ме тормози.

Хубав ден на всички коремчета!!!

# 668
Здравейте!  Hug

Тази сутрин се събудих рано от жега и задух, толкова кошмарно ми беше. ooooh! Направо не знам как ще се справям в най-големите жеги. Добре че 8ч на ден ми минава в студения офис.  hahaha Е, скучно е, но пък и в къщи да съм пак ще стоя доста време на компютъра, така че не ми прави много впечатление.  Sunglasses

Тази вечер съм на преглед при доктора, при който смятам да раждам. Не съм си виждала бебчето цял месец и го мисля. Още повече, че вчера никакво не се обади  Tired, а днес само 1 път и то даже не съм сигурна дали беше то или някакво внушение.  newsm78 Много се надявам всичко да е наред ама пусто като съм паника... Close

tsvelichkova
много е хубава количката! Със здраве да си я ползвате, чудна е!  Hug
Аз си избрах общо взето кошара от един магазин в Стара Загора, бяла ще е, само дръжките й ще са в някакви свежи цветове под формата на цветчета, така че ми харесаха. Обаче с количките не стигнах до никъде. Искам да е на по-хубава марка, до около 850-900 лв, но все не включват кой знае какво. Тъкмо си харесах една, то няма нито чанта, нито чувалче, нито столче за кола... как да дам толкова пари за нещо дето не включва нищо.  hahaha Ако някой може да ми препоръча нещичко... Hug

veselina miteva вчера се сетих, че не си се появявала няколко дни, но най-малко пък предположих, че може да си в болница. Помислих, че е свързано с този случай и сте ангажирани просто. Всичко ще се нареди, но не се стресирай и травмирай.  Naughty Аз също бих луднала в подобно положение, така че те разбирам, но бебчето какво ли му е... Confused Дано всичко се оправи скоро!  Hug

Това е засега от мен. Приятна среща довечера, не се съмнявам, че ще е така де!  Hug Laughing

# 669
Веси, по-спокойно го карай, мила. Света не се е свършил. Сега е много важно да си спокойна. А и в болница си била... Знам, че не е лесно, но мисли за бебето и за Ванеса.
Arim, супер, че се ориентираш вече. Добре си го решила.
Мен пък постоянно ме тормози мисълта дали да раждам нормално или секцио. Понякога дори не мога да спя, само за това мисля. ooooh!

# 670
  • София
eva_86, аз се загледах по два модела на Чиполино
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.64/
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.272/

На дневен ред ми стоят също и комбинираните на Hauck, например тази
http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-hauck-products_id-18364.html

*Noel*, и аз като теб се чудя дали нормално или секцио, но реших че това ще решат лекарите и спрях да се тормозя  Simple Smile

# 671
  • София
Noel, като дойде времето хич няма да те питат, направо ще ти кажат Crazy
Веси, престоят ти в болница също е в резултат от причиненото от него, така че използвай го. И се вземи в ръце, сега и да охкаш и да се притесняваш и да плачеш по цял ден това какво ще промени? Въздъхни и се усети че няма никакво, ама никакво значение дали ще се притесняваш или не докато чакаш и се бориш заедно с мъжа си!

Бобче, тя Димяни не беше от върлите привърженици, а все казваше "преди нямах почти кърма и сигурно пак няма да имам много така че.." Така че не мисля че това, че няма да може да кърми, е голям проблем за нея. И по-добре в случая. А малките ако хапват добре (не знам дали има как да уговори да плаща примерно да им дават Аптамил а не Фризо) може и само за малко повече от месец да са готови да си ходят вкъщи Flutter

# 672
  • sofia
Tzvety благодаря ти много за информацията.Точно разглеждам,но на мен розовото колкото и да ми харесва на твойта няма да ми върши работа ,защото би трябвало да родя момче Grinning
http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-Buzz-3-Complete-Set-HENRIK-VIBSKOV- … sh=item5888a35a35
ей тази страшно ми харесва, но май е момичешка и тя.Само това в дясно пингвинското не мога да схвана дали е чувалче или какво е.
Лесно ли я поръча и всичко точно ли беше по доставката аз досега от ебаъ не съм поръчвала та се чудя.

# 673
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Момичета, много съм щастлива и бързам да споделя с Вас хубавата новина, като междувременно почерпя нещо за разхлаждане в тази жега... Flutter

Тааа, обадиха ми се да ми кажат, че са ми одобрили документите за докторантура и ме допускат до изпити.  Party ....., ха сега познайте кога са изпитите.. Joy средата на октомври.... Crazy Утре трябва да отида да си взема конспекта и с бебко започваме усърдна подготовка.....  Mr. Green

Иначе гледам сте се разговорили за колички..., аз се спрях на "Graco" http://www.walmart.com/ip/Graco-FlipIt-Travel-System-Emery/13060515 Оказва се, че са лекички и доста здрави за нашите трудно проходими градски трасета.
*Noel*, защо се тормозиш излишно за раждането...бебко сам ще ти покаже, кое е най-добре за него  Peace

# 674
  • У дома
Посъвзех се малко, отидохме до магазина и глътнах малко въздух, даже и яденето е почти готово. Междувременно си уредихме компания за игра и излизане след 17 часа, ще видя как ще съм ще излезем.
Иначе в момента стоя на разтворени прозорци и се разтапям бавно, накрая да не изчезна  hahaha Ама какви ги ръся днес....

Арим, и на мен този модел на Хаук ми е влязъл под кожата, ама май няма да ни огрее, ще търся нещо евтинко.

Ние уж щяхме само да освежаваме с боичка, а накрая решихме да префасонираме библиотеката като я направим по-функционална, т.е. да събира повечко багаж, защото в момента има много открити рафтове.
Ще слагаме и ламинат, да ми бъде по-лесно с чистенето, пък и ми писна от този мокет, който за да го изкарам да изпера трябва да мърдам всичко.
Трябва добре да обмислим  Thinkingкое къде ще разместваме и наместваме, че нали сме всички в една стая.
Пустата му гарсониера, голямо шубе ни гони да изтеглим ипотечен кредит, ама аз все си се надявам тайничко, че няма да е така цял живот и рано или късно ще се махнем оттук, но пък квартала си не сменям Naughty

Мишанка, честито, много учене ви чака с бебко, но щом си решила ще се справиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт