ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето ме и мен, в страхотен ден се родиха Вики и Вали  Heart Eyes

Бях на плаж за един час. Божеее, тези деца тук как се къпят във водата, та тя е 12 градуса, ума не ми го побира.  Shocked Натова отгоре тепературата на въздуха е 18 градуса, че и подухва.  ooooh! Но като легнах на пясъка ми беше приятно хладничко, та успях да се попека и отпочина. После си напазарувах най- различни плодове и ей ме на сега хапвам. Вече и вестителки си имаме, остава ли предложението да ги питаме на лични за телефоните???

Ал4о, ако се върнеш малко назад в темичката и аз бях задала такъв въпрос и някои от момичетата споделиха за теглото на бебчетата.  Peace

# 601
  • Бургас
Арим, мисля и пая от праскови да направя, но ме затрудняват грамажите на продуктите. Моля те кажи ми с по  - народни мерки колко брашно и захар слагаш.

***Ади*** , значи скоро ще чакаме новини и от теб Simple Smile Пожелавам ти едно леко раждане и малко остана да си гушкаш бебока...успех!

# 602
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ДУШИЧКИ ВИКТОРИЯ И ВАЛЕРИЯ!!!!!!  ylinfant  ylinfant txtloves txtloves txtloves
СИГУРНА СЪМ,ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД ,ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ДОБРЕ,КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ. Crazy ЗА ДИМЯНИ РАЖДАНЕТО ВСЕ ПАК СВЪРШИ ДОБРЕ ,А ЗА НЕЙНИТЕ ПРИНЦЕСКИ ЖИВОТА ЗАПОЧВА ДОБРЕ ,ЗАЩОТО ПОЕХА ПЪРВИТЕ СИ ГЛЪТКИ ВЪЗДУХ САМИИЧКИ.

ПОЖЕЛАВАМ НА ДИМЯНИ И ГОРДИЯ ТАТКО  СЪВСЕМ СКОРО ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРЕГЪРНАТ НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В СЕМЕЙСТВОТО И ДА ГИ ПРИБЕРАТ ВКЪЩИ ПРИ ЩАСТЛИВИЯ БАТКО.

ЗА ДИМЯНИ newsm51 Hug Hug Hug. ВЪЗХИЩАВМ СЕ НА СИЛАТА НА ДУХА ТИ!
[/color]

# 603
Супееееееерррррррррр ))), разплаках се от вълнение.
Димяниииииииииии, да са ви живи и здрави малките принцески и много щастливи да ви правят. На теб бързо възтановяване!
 Hug  Hug  Hug

# 604
Да са живи и здрави малките кукли  Heart Eyes
Бързичко да качват и да се стабилизират,на мама Тони кураж   bouquet

На мен с всеки изминал ден ми е все по-трудно  ooooh! но това е положението  Stop

# 605
На мен с всеки изминал ден ми е все по-трудно  ooooh! но това е положението  Stop
И на мен така.

# 606
Да са живи и здрави малките бонбончета на мама Димяни и все така смело да се справят  с живота  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Simple Smile

# 607
Мацки да не сте сменили паролата на албума  Rolling Eyes Хелп моля  Hug

# 608
  • Стара Загора
Писах ти на лични Hug

# 609
Честито за малките! Да са живи и здрави и да радват мама и тати с мнооооого бели и весели игри:)

Да ви се похваля...нали все се интересувах от памперсите за многократна употреба...та поръчах си няколко от и-бей и днес получих първия:) Мноооого съм доволна:) Излиза около 5 долара единия (доставката е безплатна Wink, а по принцип казват, че около 20 са достатъчни, та доста изгодно ми се струва. В БГ са около 30 лв. Тъкмо се бях отчаяла, че няма да мога да си позволя да отделя толкова пари на куп, пък то се оказа, че имало и друг вариант:) Та сега съм мноооого доволна Grinning

# 610
Писах ти на лични Hug
Благодаря   bouquet
Наистина е сменена  Crazy

# 611
БРАВООООО, ДИМЯНИ:))) И ТРИТЕ СТЕ СЕ СПРАВИЛИ СТРАХОТНО! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ГЕРОИНИ И ВСЕ ТАКА НАПОРИСТО ДА РАСТАТ И ДА СЕ БОРЯТ, А НА ТЕБ ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ СИЛА! Hug[/color]

Ееее, супер, отдъхнах си:)
Искам предварително да се извиня на мамите от Люлинската среща утре, че няма да се появя, защото отложиха операцията на мъжа ми за утре и аз след работа по най-бързия начин ще тичам към болницата да помагам:)Не ми върви с тия наши срещи напоследък, но аз събирам ентусиазъм за срещ а с Димяни и бебките след някоя друга седмица.

Спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 612
Да са живи и здрави малките принцеси! Бързо и успешно възстановяване Димяни. Честито и на таткото и баткото.

Ади, благодарности за прекрасните новини, който ни донесе.  Hug

# 613
Софийските момичета - УТРЕ ИМАМЕ СТРАХОТЕН ПОВОД ДА СЕ СЪБЕРЕМ! Hug
нали не сте се отказали Simple Smile 18ч. в О'Шипка Party

# 614
Смехи, за съжаление не мога да се сетя за марка такъв препарат в БГ, но съм купувала със сигурност от Била. Тук ползвам този, не знам сега може вече и при нас да го има http://www.clorox.com/products/overview.php?prod_id=ahsds

Ех, как ми се иска и аз да пийна с вас по едно утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт