ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Димяни ,
честити две прекрасни създания,да растат здрави ,умни и щастливи ,да озаряват къщата ви  с усмивка и  ви радват през целият ви живот!!!
На теб бързо възстановяване!!

# 586
Честита радост на цялото семейство на Тони!Желая ви скорошно възстановяване и едно безкрайно здраве и щастие  в хубавото ви голямо семейство!Много,много,много,много се радвам за вас!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Тоничка,на теб скорошно възстановяване от операцията,горе главата всичко ще бъде наред!Ти си истински герой  Hug HugМного ни липсваш вече!  bouquet

Ади,благодаря милчика за информацията.Желая ти и леко добременяване и на теб  Hug  bouquet

Лейди със скорост на вятъра е оправила всичко! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:16 от Nad1_Nad1

# 587
Честити момиченца на Димяни!  bouquet Hug

Дано бързо се възстановят и Димяни - чакаме те тук!

Калинче, ти да  не се притесняваш за килограмите си? толкова си слабичка, само едно коремче видях.
Бургазлийки, как издържате в тия жеги? Дори и в Морската ми е топло и задушно.
Днес бях на плаж, направо ад, дори и под чадър. Предимно във водата, иначе не се издържаше.

# 588
Ех, че хубава новинааааааа! Много мило ми стана, знаех, че всичко ще приключи добре. Това че дишат самички и страхотно! Ади благодарим ти, че ни държеше в течение!

БРАВО ДИМЯНИ! Да са ти много послушни, щастливи, здравички и красиви! А мъжете вкъщи да слушкат, че вече са малцинство  hahaha  hahaha

Мила, килограмите ме притесняват, защото съм брадикардична а смятам да раждам нормално. За бившите ми 49кг не беше проблем, но с 13 кг повече се изморявам и задъхвам по-бързо и ме страх да не изпоприпадна по средата на раждането  newsm78.. Та такива са ми притесненията.. не, че напълнявам:) А за жегите не ми говори - не съм стъпнала на плажа още Joy Смятам сутрин в 6 да ходя ако упсея да се надигна от леглото, разбира се.

# 589
Lady,браво за първа страничка,чудна е станала! Peace
Ех ,и вестителки си имаме,започва да става интересно и много вълнуващо!Само Господ да е с нас и да ни пази! Praynig

# 590
ТОВА СЕ КАЗВА НОВИНА !!!! smile3501 newsm51
ЧЕСТИТИ МАЛКИ ПРИНЦЕСИ НА ДИМЯНИ И ЩАСТЛИВИЯТ ТАТКО. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!!
ДИМЯНИ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МИЛА И ДА СЕ ВРЪЩАШ ПРИ НАС ЧЕ НИ ЛИПСВАШ
.
 Hug Hug Hug  bouquet

Тини няма да мога аз да дойда на кафенце че ремонт правим  ooooh! но за другата седмица съм на линия само кажете кога .

# 591
  • У дома
ОКТОМВРИЙКИТЕ посрещнаха първите късметчета, Вики и Вали те ще се наричат, на мама Димяни принцески засмяни

Много ми е радостно и така съм се разчувствала от умиление, че сълзите ми стоят в очите. И ето какво сътворих, малко е дълго.

Момичета, осъзнавате ли, че все повече ще чуваме такива новинки и ще тръпнем в очакване.

# 592
Честито и от мен на Димяни! Да са живи и здрави всички и скорошно възстановяване!  bouquet

# 593
Позитив, не е за вярване, ама въобще не осъзнавах - до днес.
Наистина в един момент тук ще се сипят подобни новини за бебета.

Дано всички имаме много късмет и се радваме заедно!

# 594
  • София
Честито на Димяни, да са живи и здрави малките принцеси и бързо да се прибират при бати и тати у дома

Мама Смехорана аз съм прала кошарата в банята ако е голяма банята става иначе трудна работа

# 595
ЕХАААА, ХАЙДЕ ЧЕСТИТО И ОТ МЕН ДИМЯНИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБКИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  Hug Hug Hug

СКОРОШНО ВЪЗТАОВЯВАНЕ   bouquet

# 596
Виктория и Валерия са първите талисманчета на Октомврийските тумбачета

Оленце, Евенце и аз го мислех с четката в банята, но любимия категорично ми забрани. Каза, че ако откажат да я вземат кошарата на автомивка, тогава или той ще я пере на ръка или ще си купим нова.
Maris - би ли ми дала малко повече инфо за тези антибактериални спрейове, че или аз не се сещам да съм ги виждала или не съм обръщала внимание за какво са.

А че от тук насетне новини за родени малки слънчица ще имаме водопад е вярно и страхотно  Heart Eyes Ще видим кой е най-голямото и най-малко бебе, кой си е нацелил термина, а защо не и някоя изненада с пола им да се получи  Party

# 597
Охххх,момичета,ама ме разчувствахте и мен Heart EyesСтрахотни сте,благодаря за благодарностите,надявам се да не се налага повече да правим подобни упражнения.

За моят ГОЛЯМ ДЕН ще ви информира Димяни,все пак услуга има да ми връща Wink

Леко добременяване на всички и най-сладките мишлета на финала.

# 598
  bouquetДа са ни живи и здрави двете принцеси Виктория и Валерия!   bouquet Heart Eyes

# 599
Честито за двете принцеси,да са живи и здрави !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт