ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 742
  • 737
  •   2
Отговори
# 570
И тук честито на мама Тони,от целия Септемврийски Отбор!Да са живи и здрави малките принцески.Бързо въстановяване!Браво мамче!   bouquet

# 571
БРАВО НА МАМА ТОНИ! ЧЕСТИТИ ПРЕКРАСНИ ПРИНЦЕСИ! БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!
МНОГО ЩАСТИЕ НА СЕМЕЙСТВОТО!

Ади, на теб безкрайни благодарности, че ни сподели тази прекрасна новина! smile3525

# 572
  • София
Еййй, септемврийките са много бързи  hahaha Вече са отбелязали двете мънички принцески на първа страничка  Mr. Green
Lady V, може ли когато ти остане минутка да ги сложиш и на нашата първа страничка? Освен това искам и аз да бъда вестителка и ти пускам на лични, за да не ме изпуснеш  Hug

# 573
newsm44
БРАВО на трите ни героини! Да бъдат много силни и трите, бързо да наддават малките прицески, а на мама Димяни бързо да се възстановява! Честито на таткото и батко Райън! Да са здрави и само радости занапред!
Да знаете, че всички продължваме да мислим положително и да се молим за вас, за да се приберете по-скоро вкъщи!!!

Ади, благодарим ти!  bouquet

# 574
ЧЕСТИТИ МАЛКИ ПРИНЦЕСКИ НА МАМА ДИМЯНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РАДВАТ ТАЗИ ПРЕКРАСНА МАЙКА И ТЕХНИЯ ТАТКО! ТЕ СА НАШИТЕ МАЛКИ КЪСМЕТЧЕТА! ДАНО ОТТУК НАТАТЪК ДА ИМА САМО ХУБАВИ НОВИНИ!

# 575
Ауу страхотна новина!

Да са живи и здрави Виктория и Валерия!
Да папкат много и големи да пораснат! Димяни, бързо възстановяване,мила и те чакаме тук  
Hug

Това е за теб мамче, героиня

Ади, мерси за хубавата новина  Hug

# 576
Zdraveite momicheta!
Molq za vashata pomosht!
Kajete mi ,mnogo vi molq kolko tejat vashite bebcheta i v koq sedmica + dni bqha premereni!
Shte se radvam ako mi napishete malko info!!!!!!!!!!!!  bouquet
Izvinqvam se za latinicata, ama nqmam kirilica na tozi komputer!

# 577
  • Сливен
БРАВО ДИМЯНИ МИЛИЧКА.
ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ СЛАДКИ ПРИНЦЕСКИ,ДА ТИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ.
ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ОЩЕ ПО-БЪРЗО ДА СИ ГУШКАШ ДВЕТЕ КУКЛИЧКИ, ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ ТРИЧКИТЕ ПО СКОРО У ДОМА ПРИ ТАТКОТО И БАТКОТО.

АДИ БРАВО И НА ТЕБ,ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ ВЕСТИТЕЛ  newsm51 newsm51

# 578
  • Варна
Мила Тоничка, да са ти живи и здрави малките принцеси, много да ви радват и слушкат. Бързо възстановяване на теб  и бързо наддаване на малките кукли.
Сега ще ги сложа отпред, а вие мислете заглавие за следващата тема с участието на нашите две талисманчета.
Арим  Peace

# 579
Честито на Димяни! Дано скоро всички, здрави се завърнат вкъщи!   bouquet

Смехи, пробвай с четка вкъщи, тя материята е лесна за пране. Но пък ще имаш много навеждане и търкане, може наистина авто мивката да е добър вариянт  Peace

Лейди, тамън щях да се "преобличам", но ти вече си се заела  Hug

# 580
Ехаааа  Party   Party  Party

Тони - ЧЕСТИТИ МАЛКИ ГОСПОЖИЦИ Виктория и Валерия   bouquet Браво миличка, че си се справила успешно и че всичко е наред  Hug Нека ви бъдат здравички, да поратнат бързичко и да ви радват с тати и бати Рай  Wink
Толкова съм щастлива, че не мога да го опиша с думи просто  Crazy

Момичета - пожелавам на всички ни да стигнем до този емоционален момент и заедно да споделяма най-голямата радост в живота  Hug  Hug  Hug

Ади - мерси миличка за новинките и на теб ти желая едно безпорблемо раждане   bouquet А кой ще ни информира за твоя голям Ден???

Целувам ви!

# 581
Бебз, не се ядосвай, мила. Аз с моите родители 4 години не си говорих. Тежко го преживях, после свикнах. А сега като са ни се позатоплили отношенията ми е все тая. Не си мръднаха пръста да ми помогнат с Ади и се чудих как може да не ги гложди от вътре как първородния им внук расте без да ги познава. Ама на. като имаш пред вид, че ние сме 4 деца!!!
Мама Шмехорана, на автомивка ще ти е по-лесно да я изперат, Иначе в банята на душа. А има едни антибактериални спрейове, които са без измиване. може като я вземеш от автомовката да я напръскаш/ Иначе друго не ми идва на акъла.
Ради, май на 26 юли ще пътуваме. Та ако има някой поръчки от тук - шейхове, фурми и т.н. има още време  Joy Ради ти в коя точно седмца ще си при слагането на Антигамаглобулина?
Alcho, в 22седмица и 6 дни е била 596гр, а сега преди 2 дни 860. На теб какви са ти притесненията?

# 582
Каква хубава новинаааа Laughing
Димяни да са ти живи и здрави съкровищата и скоро да се гушкате вкъщи. Бързо възстановяване и на смелата мама Hug Heart Eyes

# 583
Димяни, честити принцески  bouquet Да растат здрави и скоро да се приберете вкъщи. На теб бързо възстанонявавне  Hug

# 584
Еха супер новини!
Честити малки принцески на Димяни newsm51!Да растат здрави и много послушни!
На мама Тони бързо възстановяване  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт