ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Олеее просълзих се от радост и вълнение на тази новина!!!  Laughing

Да са здрави, всичко да е наред и бързичко да пораснат двете хубавици!!! А мама Димяни да се възстанови възможно най-скоро!!!

Ади много благодарим за вестите, които ни предоставяш!   bouquet Hug

# 556
  • Stavanger,Norway/ Varna
Браво, страхотна новина, да са ни живи и здрави, бързо да напредват и мама Тони да се възстанови бързо и безпроблемно  Hug

Ади, много благодарности и на теб, че ни държа в течение  Hug

Ейй, с тази страхотна новина ми се усмихан деня  Grinning

# 557
  • София
Лелееее, за резил, разревах се в офиса  Laughing

Страхотна новина, Ади, от сърце ти благодаря, че сподели  Hug

На Димяни и щерки (със страхотни имена!!!) - да са много здрави, много силни и всичкото щастие на света тях да чака   bouquet

# 558
Честито на мама героиня Димяни  bouquet Да са живи и здрави и тричките и скоро да се приберат вкъщи.
 И аз много се развълнувах, пожелавам на всички останали мами, да си завършат безпроблемно бебеносенето и да няма повече подобни проблеми. Бог с нас Praynig

# 559
  • Sofia
Дамяни честити ти малки принцеси!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Да са здравички и бързо да качват килца и скоро да се приберете в къщи и тричките!!!

# 560
СТРАХОТНИ НОВИНИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДИМЯНИ И ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТРИЧКИТЕ!!!!

# 561
  • У дома
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ, ДИМЯНИ!!!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ У ДОМА С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
[/size][/color][/color]

# 562
    Ох и аз настръхнах и се просълзих от страхотната новина!
 Браво на двете малки душички и на майката героиня   bouquet!Отсега само да растат здравички и само радост да носят на мама,тати и бати!На Димяни бързо възстановяване и скорошно изписване на тричките  Hug!
  А тия роднини понякога и мен ме изумяват  ooooh!!Да не ви казвам около мен колко лошо реагираха всички на третата ми бременност  Sad!Не стига,че и аз бях в шок от случващото се,ами не сме ли знаели да се пазим големи хора сме били.А и мойта майка най-зле реагира,за разлика от свекърва ми.Сега се уталожиха нещата,ама в началото се държаха с мен като с най-долната циганка  ooooh!.Както и да е,да са ми живи и здрави децата само,на роднините достойно им отговарям  Laughing!

# 563
Браво ! smile3501 Страхотна новина  newsm51
Да са здрави малките принцеси и много да радват родителите си  lovekiss

# 564
Димяни, честити бебки, много ме зардва новината. Да са ви здрави и послушнички и мнооого да ви радват  Hug

# 565
ЧЕСТИТО ДИМЯНИ! ТОВА СА ПРЕКРАСНИ НОВИНИ!  newsm44 newsm44 newsm44ТЕЗИ ДВЕ СИЛНИ МОМИ ПОКАЗАХА, ЧЕ СА БОРЦИ, ТАКА ЧЕ СЪМ УВЕРЕНА ЧЕ ЩЕ УКРЕПВАТ БЪРЗО И СКОРО ЩЕ СА СИ В КЪЩИ. СКЪПИ МАМО И ТАТЕ НА ВИКТОРИЯ И ВАЛЕРИЯ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, БЕЗКРАЙНИ ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ С ВАШИТЕ ДЕЦА И САМО, САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ОТ ТУК НАТАТЪК  newsm68<

# 566
Честити бебки на Димяни! ДА бъдат все така упорити и силни и много да радват мама и тати!!! На Димяни бързо възстановяване Hug  bouquet

# 567
  • гр. София
Браво на героите! Мама и двете малки принцески !!!
Честито Димяни!!! Да растат здрави и силни, и само радости и усмивки в семейството
  party006
Ади  Hug за новината bouquet

# 568
Честито и от мен   Hug Страшно се радвам, че всичко е минало добре и стискам палци за бързо възтановяване!
На трите героини - smile3501

# 569
Честито на Дамяни и семейството!!!

http://www.aperfectbasket.com/images/thumbs/fs_diapercake%20twins.jpg

Желая бързо възтановяване на мама ,принцеските да растат здрави и красиви и скорошно пребиране у дома при мъжете!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт