ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Димяни, честити сладки, малки бебки! Нека са силни и борбени и все така да дишат самички, да пораснат големи и хубави девойки! Бързо възстановяване на мама и скоро цялото голямо семейство да е заедно!
Ади, много, много благодарим за новините!  Hug

# 541
  • София
Бравоооооо!  smile3501 newsm44  ura

# 542
Noel - браво на теб, а за нас не оставихте ли малко  Laughing В тези жеги въобще не ми се занимава с котлона
kalinche - ще чакам с нетърпение  Hug А сладкиша мисля да го пробвам и аз привечер, но се колебая дали да не добавя и малко стафиди, ядки и прочее в блата  newsm78. А този на Мирчето... малко по-пипкав ми се струва и трябва леко да разхлади, че направо съм се разтекла и не ми се пипа нищо  Laughing
kat - добре дошла у дома  Hug Почивай си повече!
еве - браво за добрите новини   bouquet
bebZz - напълно разбираем е ядът ти! Жалко, че точно от жената, която трябва най-много да те подкрепя, получаваш тези уроци, но, както се казва в една поговорка - приятелите си можем да изберем, но не и родителите. А колкото до половинката ти си мисля, че сам ще предпочете да измие прозорците и да свърши всичко, което се налага, вместо да лежиш по болници  Hug

Мамчета, имам такъв въпрос - някоя от вас прала ли е преносимите кошарки и ако да - как? Тази, която ни дадоха, е била не добре пакетирана, прибрана в гараж и е цялата в прах. Мисля си да я закараме на някоя автомивка, но ако има и друг начин - споделяйте, ще съм много благодарна  Rolling Eyes

Охо, докато пиша каква новина си имаме  Party Party Party
Честито мила Тони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бързо възстановяване и стабилизиране и на тричките  Heart Eyes

# 543
Ехааа, страхотни новиини  Hug.

Честито Димяни, да са живи и здрави малките Вики и Вал и мама да се възстановява бързо, че да ги гушка скоро  newsm51!

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 14:07 от Анонимен

# 544
  • София
АДИ, НА ТЕБ МНОООООГО БЛАГОДАРНОСТИ МИЛА

# 545
Направо се разплаках на прекрасната новина!
Честити ви бебки Димяни!Да са живи и здрави !Много късмет в живота им !
Тони,бързо възстановяване ти желая ,бъди силна ,твоите принцеси имат нужда от теб!
newsm44 newsm06

# 546
  • sofia
Честито Димяни,да са ти много здрави и щастливи малките момиченца.Поздравлния на теб изтърпя геройски всичко.Чакаме те и сме сигурни , че всичко ще е наред.Много целувки и бързо възстановяване.  bouquet  bouquet  bouquet[/color]

# 547
  • София
Да са ни живи и здрави двете принцеси Виктория и Валерия! Бързо възстановяване на Тони и по - скоро всичко да са си в къщи!

Много хубава новина!!!!

# 548
СУПЕР!!!!  newsm44 smile3501
ЧЕСТИТО НА ДИМЯНИ И БРАВО И НА ТРИТЕ СИЛНИ МОМИЧЕТА!!! smile3501 smile3501 smile3501 Tada baloni

СТРАХОТНА НОВИНА, БЛАГОДИАРИМ ТИ ОТ СЪРЦЕ АДИ, ЧЕ НЕ НИ ЗАБРАВИ И НИ ЗАРАДВА ТАКА!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ДИМЯНИ, МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС И ДА РАСТЕТЕ БЪРЗИЧКО, А ТИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ И ДА СЕ ПРИБИРАТЕ ВСИЧКИ У ДОМА СКОРО!   love001

# 549
Браво на Тони, нека двете принцеси са им много здравички и скоро всички да са си вкъщи  Hug Hug Hug

# 550
Тони, честити съкровища Виктория и Валерия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъдете здрави и трите, възстановявайте се бързо и скоро да сте всички заедно вкъщи с татко и Райън!

Ади
, благодарим за новините!

# 551
  • Стара Загора
БРАВО НА ДИМЯНИ! Бързо възстановяване и да са ти силни и здрави Виктория и Валерия!!!

# 552
Eхааааа това се казва новина.Живи и здрави да са малките сладурки .А на мама бързо възтановяване и връщане в нашите редици -да разказва Hug Hug Hug Hug

# 553
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Докато четях направо настръхнах от страхотната новина..... Hug  Hug  Hug

Димяни честито!!!! Нека малките принцески бъдат живи и здрави и да ти носят само радости и щастие!  smile3501  newsm44  Tada
Желая ти бързо възстановяване!

# 554
  • Бургас
pashic , мерси за инфото  Heart Eyes

Ех, че хубава новина  Simple Smile Искренно бях убедена, че всичко ще бъде наред. Пожелавам много здраве и едно прекрасно детство на малките героини! Бързо възстановяване на Тони и скоро да си ги гушка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт