Звездни компромати-67

• 53 525
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Гледам тук:
http://izismile.com/2010/07/07/how_rock_stars_have_changed_49_pics.html
очите на Дейвид Бауи, те различен цвят ли са му? До сега не бях обръщала внимание.
Лещи.

не са лещи, такива са му очите  Peace

# 151
Аз и за сумата не им вярвам.

# 152
  • София
Виктория Б … 82;ъм
Киану Рийвс

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 13:51 от Amidala

# 153
Аз и за сумата не им вярвам.

Не знам. Ще видим.
По принцип не е нещо кой знае какво да е 15хил.евро. Тя ще е само с един, няма да има други. Ако беше с 5 примерно,  по 2-3хил. пак толкова щеше да й струва. И Галена и Цветелина със сигурност ще дадат и те по толкова, ако не и повече.
Още повече че е сценичен, а те са по-скъпи. Обаче наистина нищо не се знае,  тя нищо не издаде, освен че е от Лазурния бряг, купен преди повече от месец, и балета и видеостените са изцяло според него, затова и ще е само с един. Че е доста ексцентричен, шантав, изцяло в модните тенденции на лятото и ще изглежда по начин, по който не се е появявала досега. Crazy Лично аз, стигнах да извода, че ще е дооооста гола. Rolling Eyes Спомена че тази година няма дори да има чорапогащник като миналата, а ще е по коооожа. Joy Марката не я издаде още, но каза че е такава, до която не всеки може да се добере. Не за друго, а защото вече много нейни колежки се обличат със световни марки, и не иска да стане дублиране.

# 154
Имах предвид общата посочена сума от 35 000 евро. Иначе една рокля подарък за 15 000 е по-нормално.

# 155
Имах предвид общата посочена сума от 35 000 евро. Иначе една рокля подарък за 15 000 е по-нормално.

Аз мислех че заглавието коментираш. Blush
Общата стойност написана от тях е глупост, не за друго, а защото тя ще е само с един тоалет, не с три. Иначе тя не е казвала, че е подарък от Митко тоалета.... те си съчиняват нещо. Явно са на принципа, че всяко нещо платено със семейните пари, е подарък. Crazy

# 156
  • На брега на реката

Тоз човек що така се окепази  #Crazy Не, че съм го харесвала, ама сега пплаши  Shocked

# 157
# 158
# 159
# 160
Aз да питам,какъв е фейс-а на Зара?В момента гледам един,в който има снимки от Маями,Тайланд..той ли е?

# 161
Aз да питам,какъв е фейс-а на Зара?В момента гледам един,в който има снимки от Маями,Тайланд..той ли е?

Да, той е.

# 162
Mерси,Авче Hug

# 163
А на Николета кой е личният профил? Мислех, че е Ni Lo, ама като гледам с какво интро се е описала- от онези дето някой и ги пише за подтепето.ком. Дали тя си го поддържа?

# 164
  • In The Middle Of Nowhere
До колкото знам Николета няма профил във фейсбук, неин личен.

Общи условия

Активация на акаунт