Звездни компромати-67

• 53 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Николета  няма фейс, или поне така тя отговаря на въпросите в winner.bg  Peace

Айде,който иска да слага профилите на тези коконите,смисъл Златка има ли?Андреа? Ей тези.. Thinking Аз имам само на Зара

# 166
  • In The Middle Of Nowhere
Макаронче, а как е този на Зара, че не го откривам, мерси!  Simple Smile

# 167
# 168

A,инфантилна,благодаря ти много Simple Smile за tози на Калина,тъкмо за него питах Grinning
 На Андрей о … 6;ва-

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 16:26 от Макаронче

# 169
Така и иначе вадим снимки от там, не виждам смисъл и фейсбуците да им изтипосваме тука. Само да им досаждат хора.

# 170
Аз така или иначе съм дала на безизвестния Андрей  Laughing или сексавия за някои..Ама ще го махна тогава  Wink

# 171
Аз така или иначе съм дала на безизвестния Андрей  Laughing или сексавия за някои..Ама ще го махна тогава  Wink

А, не му го махай. Той адрей ако може на билборд ще си го напише. hahaha
Жалко, че има лимит за приятелите.
Андрей е особена порода, той иска целият му живот да е на показ, всички да го знаят и т.н. Така че даже ще ти е благодарен.

# 172
Този Андрей не се ли подвизаваше преди във форума, даже май си пускаше от втори профил снимки? Joy
Каскета или маската ми се върти в главата..

# 173
Този Андрей не се ли подвизаваше преди във форума, даже май си пускаше от втори профил снимки? Joy
Каскета или маската ми се върти в главата..

баш тъй беше  Crazy

# 174
 hahaha Мда,айде ще му доставя удоволствие и ще го оставя  Laughing
Инфантилна,maската ще да е било.Профила му е такъв hahaha

# 175
Андрей няма място на което да не се е подвизавал. Mr. Green
Както и място на което да крие свои снимки. Той е.... Crazy Crazy Crazy

Аз имах предвид разни профили не като неговия, на Азис, на Руслана, на Венета които имат по един милион приятели и всичко им е на показ. Ми за разни такива, дето примерно имат 50-100приятели, и не искат да имат 5000 и да има достъп всеки.

Иначе тия най-отворените, така да се каже са на Емилия, Азис, Руслана...опс, да не забравим Венета Р., най-редовната. ooooh! И разни други като Камелия и т.н.

# 176
Този Андрей ми е много странен, личи си че той си поддържа профила. Разглеждах го скоро, защото е приятел с един мъж, който ми е мерило за всичко. Та ..егати продуктивният е, кога има време изобщо му се чудя. Другото, което е, че явно няма цензура и се чувства длъжен да пльосне де що има парти на което е бил, но не пуска снимки на които е сам, а винаги с хора наоколо. Ами ако не им е приятно? Профилът е отворен и всеки може да ги види. Аз примерно се съобразявам какви снимки да сложа, на някои съм изрязала хора около мен, защото не съм убедена, че биха искали да ги гледат.

# 177
Аз ако бях по някакъв начин популярна, щях да си направя 2 профила. Единия за феновете  Laughing , другия за приятели само. Сега моя Фейсбук горе долу е така, максимум 10-15 човека да не познавам останалите поне съм ги виждала и съм си говорила с тях. Такива непознати задължително игнор... Naughty

# 178
Уфф,тая Венета  ooooh! Този профил който е там най-известния,не е истинския .Гледах в едно предаване,тя показваше профила си и как е чатила с един нейн приятел..Та затова мисля,че не е нейн.Нищо,че има снимки на Патрик..
А за Руслана-тая отворката ли? ooooh! Всичко и е от отворено на нея  Grinning

# 179
Е, на Андрей кой да му го поддържа, да не е Брат Пит.
По принцип тези, които не си ги поддържат сами, се поддържат от разни фенчета, официални фенклубове и т.н. Андрей не виждам как ще има такъв. А и такива са само на някои певици, на другите са си лични. А има и такива, които изобщо не знаят че имат Фейсбук, или имат по 50 примерно.  Crazy
Венета има два, единият си й е лично поддържан, и на показ  Mr. Green, но мина лимита на приятелите, затова направи и втори фенски, който също е личен и поддържан от нея.

Аз като Вики също нямам непознати в профила си. Отказвам такива приятелства. А най-интересното е, че най-близките ми приятели от моя си град, изобщо не фигурират там. Защото от приятели на приятели... не искам примерно всеки да знае че имам фейсбук, и т.н. Затова и дори не съм с фамилията си. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт