Звездни компромати-67

• 53 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • ...край Дунава

Харесва ми съчетанието чанта/рокля...мн добре, даже бих казала. Сладурка си е тя Heart Eyes

# 271
# 272

Мале е това е голям скандал  Laughing Направо може да му разруши кариерата, като чета отзвите в нета  ooooh!

# 273
  • Пазарджик/Лондон
А ми беше любимец Sad.

# 274

Харесва ми съчетанието чанта/рокля...мн добре, даже бих казала. Сладурка си е тя Heart Eyes

Роклята е страхотна. Heart Eyes

# 275
# 276

Мале е това е голям скандал  Laughing Направо може да му разруши кариерата, като чета отзвите в нета  ooooh!

Не мисля, че феновете му ще спрат да го харесват заради един скандал, голяма работа. То и за Чарли Шийн се изписаха един куп неща, алкохол, жени и тн., и пак си е любимец на хората.  Mr. Green

# 277
На места прочетох, че и други актьори и продуценти мислели да бойкотират Мел, но лично аз продължавам да го харесвам, жалко че разтрогна брака си заради Оксана..

# 278
Ми незнам да ти кажа възможно е и да му се размине, но като гледам какви са коментарите относно, това как и вика и я заплашва. Ужасни думи  Confused Тази нашата руска посестрима , голяма хитруша се оказа. Записала го  Laughing и го пуска в интеренет, ще го ошушка някой друг долар в повече ми се струва Laughing

# 279
# 280
От тази Кардишиян вече ми писва...С какво е известна тя?На мен ми прилича на арменската Парис  ooooh!

# 281
От тази Кардишиян вече ми писва...С какво е известна тя?

с това, че е дъщеря на покойния адвокат Кардашиян .. доколкото знам, нищо повече
не знам дали се опитва да бъде като Джей Ло и да показва пищни форми, но нейните хич не са ми секси  ooooh!

# 282
  • In The Middle Of Nowhere
Близка приятелка е на Парис Хилтън доколкото знам и водеща на предаване, а може и с други дейности да се занимава.
А може би с това е най-известна: "Along with Paris Hilton, Nicky Hilton, Tara Reid, Bijou Phillips, Kimberly Stewart, Lindsay Lohan and Nicole Richie, is one of Hollywood's most famous party girls."

# 283
просто е от ''дружинката'' Simple Smile

# 284
Дам и имат доста известно реалити предаване в щатите. Реалити звезда.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт