Звездни компромати-67

• 53 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Нито е имало спор, нито някой чете тук, нито се е размирисало надалече. Статията за това списание, което е месечно, първо е правена много преди ние да заговорим за чантата. Второ и да не беше, Галена не пропуска предавания и списание в които да си каже марките на нещата, така че то щеше да си стане ясно пак каква чанта си е купила.
Ако цената на Бъркина наистина е 40 хил. долара, както бяха писали за чантата на Ели Гигова, съм сигурна че не й е оригинална. Peace

Утре започва турнето, и ще има мноооого за коментиране.
И понеже Мария много си криеше тоалета, от Блясък са я видяли и снимали с торбичка на Ферагамо и пишат, че тоалета й е негов, и е на черепи. Crazy Crazy Crazy

А, и като казахме Галена- http://vbox7.com/play:e7cc2a4f , от днес

# 481
  • София
Kazah vupros,ne spor ooooh!

# 482

Не коментираме твои думи, Ах'чето е писала за спор.

# 483
Много ме забавляват Галина и Мария, с успех могат да се наричат Гела и Мара.

# 484
Много ме забавляват Галина и Мария, с успех могат да се наричат Гела и Мара.

Тече луда надпревара коя има по-маркови и по-скъпи неща.  Joy hahaha

# 485
а сега ще тръгнат да пеят преправени песни на плейбек без пари на циганите по площадите ...

# 486
Аз Галена не я харесвам, но не мога да отрека, че определено ме радва, когато някой се развива, защото Галена изглеждаше така, и се обличаше ужасяващо. Sick
Мария пък ме кефи, защото също се промени в много положителна насока, откакто се събра с Митко, и за мен е една от най-стилните певици. И беше първата, която взе да носи такива дрехи, и да бяга от начина по който изглеждаха колежките й.

# 487
  • ...край Дунава
Галена похапва диня в Син Сити- http://prikachi.com/images/476/2325476y.jpg
Пак в заучените пози на поглед+джуджки- http://prikachi.com/images/477/2325477d.jpg
Пак тя в Plazza Dance Center Бургас- http://prikachi.com/images/478/2325478N.jpg

# 488
  • In The Middle Of Nowhere
Аз защо не виждам пози и джуки на тази снимка  Thinking И странно, че тъкмо щях да я похваля за новия й клип от днес дето засякох по Планета, много ми хареса с по-светлата коса, беше много свежа и готина/макар че не е нещо, което да не бях виждала като визия/, а на тези снимки нищо общо..
пп: а на снимката от ранния й период не бих предположила, че е тя  Shocked а не е да не съм я виждала тогава. Прилича на нещо като хибрид м/у нея, Мария и още някой..

# 489
На тв-версията на ая песен на мен пък изобщо не ми харесва, с тоя бретон....

# 490
# 491
  • ...край Дунава
Аз защо не виждам пози и джуки на тази снимка  Thinking И странно, че тъкмо щях да я похваля за новия й клип от днес дето засякох по Планета, много ми хареса с по-светлата коса, беше много свежа и готина/макар че не е нещо, което да не бях виждала като визия/, а на тези снимки нищо общо..
пп: а на снимката от ранния й период не бих предположила, че е тя  Shocked а не е да не съм я виждала тогава. Прилича на нещо като хибрид м/у нея, Мария и още някой..

На втората снимка има джуджки+поглед...отбелязах го просто, адски много ме дразнят тия заучени физиономии "примижал поглед и леко отворени или затворени/ както щете/ Grinning тип кокошо дупе устни"...
Класацията обаче я води Андрейка, имам чувството, че така и заспива hahaha

# 492
Тая не е Мис Плеймейт.Навсякъде я лансират като такава,но не е..Явно е представят с това,за да бъде известна и да остане под прожекторите. Stop

# 493
Да, аз знам, че не тази търговищка бръмчалка не е била мис Плеймейт, ама щом аз го знам не трябва ли и журналистите да го знаят?

# 494
Това тръгна от тук, ама явно не са преписали правилно.Защото се води Мис Плейбой, не Мис Плеймейт.
За всеки случай, Николета не й го е спестила- цък

А аз не мога да разбера, човек като Светла, пълен с корекции, ходещ с по два тона грим, и въпреки това в пъти, по-зле изглеждаща от Николета, да говори по тоя начин. Та тя дори е изкопирала една от тауировките на Николета  ooooh!- Only god can judge me

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 00:07 от Just*AvvA*

Общи условия

Активация на акаунт