Звездни компромати-67

• 53 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Първо, Кристина няма само един парфюм.
Второ, темата за парфюмите е в КМ. Peace

# 541
Аз пък обожавам парфюмите на наоми всички съм ги имала  Crossing Arms МНого трайни и хубави  smile3534

и да не е спам Бритни
Джесика Симпсън на връщане от остров Крит

# 542
# 543
# 544
Ето какво пише Николета в Winner.bg на въпрос какво мисли за писанията на тази Светлана:
"Какво да коментирам - тя вече ми се обажда, за да ми се извинява... Каза, че е била принудена да напише тези неща, за да се рекламира сайтът й. Не се учудвам и я разбирам, не й се сърдя. За умните хора е ясно каква глупост е написаното. А за глупавите... нека се радват! Simple Smile"

# 545
# 546

Дали всички ще се появят с кърпи на главите, като гледам Андреа. Предния път Мария и Галена бяха.. хм..  Thinking

# 547
# 548

Дали всички ще се появят с кърпи на главите, като гледам Андреа. Предния път Мария и Галена бяха.. хм..  Thinking

С Емилия имаме еднакъв вкус за слънчеви очила.  Mr. Green Но на нея ми харесва повече как стоят.

Цветелина Янева не е за този цвят одежди.  Naughty

Мария много "малко" коса е сложила.  Crazy

# 549
  • ...край Дунава
Ева Лонгория...страшно много ме кефи, а дали се снима навсякъде дори и на зъболекарския стол-кефи ме Crazy
http://prikachi.com/images/987/2327987v.jpg
Анелия-доста е "обемна" тук Laughing
http://prikachi.com/images/988/2327988A.jpg

# 550
С риск половинката да ме убие, понеже излизаме а аз се бавя   Embarassed, разгледах снимките набързо. Мария е страхотна. Heart Eyes Чакам да видя утре тоалета с черепите. ooooh!

# 551
.....Другото, което ми направи впечатление е, че за повечето момичета никога няма да кажа, че са циганки, нито във физиономиите им личи, нито в цвета на кожата, чувала съм, че има и бели цигани, дори и със сини очи, но дали е вярно?  newsm78 Flutter

Живея в Сливен, имаме си много цигани Wink
Едно време израсах в квартала с такива, с които още си поддържаме връзка  Peace
Има наистина "хубави" цигани - по нищо не можеш разбра, че са такива. Наистина си има КРАСИВИ такива - чак аз съм се възхищавала.
Един път съм сервирала на такава сватба - жалко, че тогава не съм била и репортер Simple Smile
СПомням си, че всички бяха облечени с ефирни рокли, бяха рисувани по ръцете, по лицето...и имаха един микрофон и всеки от гостите казваше какво подарява на младото семейство....
Не можете да си представите какви подаръци имаше  Crazy
И въпреки, че съм сервирала на доста сватби - тази беше за мен най-запомнящата се  Sunglasses

П.С Ако някой ден в магазина попадна на циганка със сини очи ще я снимам специално за някои, които пожелаха  Hug

# 552

Лелееееееееее Люси колко е станал дебел  Shocked е то бива, бива, ама............кога му остава време да яде бре???? Нали е мн ангаже  newsm78

# 553
# 554
E това ли е на Мария скъпата одежда  Thinking Нещо не ме кефи много, може би понеже очаквах друго. Иначе е веселяшки  Simple Smile
Цветелина Янева изглежда добре, Галена също,но нищо особенно от това което виждам ...Емилия също нищо особенно...

Общи условия

Активация на акаунт