Звездни компромати-67

• 53 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Xаха,Мария ми е много весела..Много ми харесва..Можеше и без черепа,но пак ми харесва...  Party

# 556
E това ли е на Мария скъпата одежда  Thinking Нещо не ме кефи много, може би понеже очаквах друго. Иначе е веселяшки  Simple Smile
Цветелина Янева изглежда добре, Галена също,но нищо особенно от това което виждам ...Емилия също нищо особенно...
Упс,обърках я с Цветелина  Laughing

# 557
  • In The Middle Of Nowhere
На Мария 'тоалета' е готин, ама е повече като за разходка по морето.
Джена и Емилия ми харесват, но трябва да видя повече снимков матрЯл, че да преценя по-обстойно.

# 558
Мария е супер свежа, а Галена е хубава, но първото, което си помислих щом видях снимката беше: Глория????????????? Shocked Shocked Laughing

# 559
  • In The Middle Of Nowhere
И аз същото си помислих, честно! Simple Smile

# 560
Мария е с къси панталонки и  потниче ли, какво ли,но няма сила която да ме убеди ,че това струвало незнам си колко хиляди евро ли ,лева ли .Може и да бъркам, обаче това за мен това е едно симпатично тоалетче и нищо повече,жената се е обляка така ,че да и е удобно.Може и от Милано  да си го е взела ,то сега тук има много големи намаления ,подобни къси панталонки видях за около 8 евро в един търговски център

# 561
Мария е супер свежа, а Галена е хубава, но първото, което си помислих щом видях снимката беше: Глория????????????? Shocked Shocked Laughing
И аз като ги преглеждах ,преди да я видя в голям размер снимката,се запитах какво прави Глория там  Mr. Green На мен само Джена и Емилия ми харесват. От Мария очаквах повече  Confused

# 562
Преслава и...? какъв е случаят тук  Rolling Eyes

# 563
Айде сега, криза е, минималистичния тийн луук се връща на мода. Пък и кой е казал, че на турне трябва да си облечен супер скъпо? На мен това ми е малко лицемерно- по хиляди евраци за рокля, която ще подгизне от пот, и вероятно няма да бъде облечена втори път.
Да вложат кинтите в квалитетно шоу, та да радват народа. Барем си изплатят греховете.
(Последното беше в кръга на моите дебелашки шеги, извинявам се) Laughing

Леонсиня, тоз бил Мистър Испания, и е герой в последния клип на Преслава. Peace

# 564
еее, не ми се вярва това да е ултра скъпият тоалет на Мария  Thinking
между другото, благодарение на тази тема и всички снимки на фолкпевачките, дето се пускат, вече различавам 3-4, което си е супер успеваемост  Sunglasses

# 565
Xаха,Мария ми е много весела..Много ми харесва..Можеше и без черепа,но пак ми харесва...  Party

незнам наистина каква марка са й дрехите, но тук такива струват по 10 Евро в кварталния Теско Whistling
можеше малко да се постарае все пак...

# 566
Днес гледах Малина при Гала, говореше за това как искала да изненада публиката снещо свежо и ново.Пък се е облекла пак в нейния кръчмарски тип-кючекиня  Tired

Галена на снимката с Малина май и личи целулит отзад, не че нещо де  Wink

# 567

Леонсиня, тоз бил Мистър Испания, и е герой в последния клип на Преслава. Peace

Ухаааааааа.... Crazy Crazy Crazy

# 568
На Галена и Емилия гърдите са ужасни - като футболни топки  Close

# 569
Е,и аз не вярвам това да е скъпият тоалет на Мария  Peace За цялостната визия давам към 100-150 лв.. макс.  Peace Иначе може би накрая на концерта ще излезе с нещп фрапантно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт