Звездни компромати-67

• 53 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
На Салма детето не е ли голямо за биберон?
Сори за офф-топика Peace

# 286

Не оспорвам красотата й, но на почти всички снимки изглежда абсолютно еднакво! Имам чувството, че са изрязали лицето й и са го лепили на различни тела...

# 287
# 288
мн ми харесва Преслава, мн е хем пищна хем ми е някак нежна, женствена... някой има ли представа или предположение колко е висока и колко тежи

# 289
Не е от най-високите, даже хич.

# 290
Заставала съм до нея за снимка, беше една глава по-ниска, предполагам около 1,60 да е висока.

# 291
Да, около 1.60 е. С много слаби крака, а нагоре едричка.
Между другото тая вечер й пуснаха новия клип, просто това момиче пее с толкова чувство и страст, че не може да бъде.

# 292
  • UK
Не, че някой ме пита (щото обикновено след такова мнение следва "никой не те пита", ще кажеш, че другите някой ги пита), но не харесвам Преслава.

# 293
На Преслава преди години мн и се ядосвах , особено ме дразнеше първото и известно парче нещо като.. "чуваш ли как сърцето ми вие, играе"
обаче взе че ми хареса като цяло... гледах и интервюта, наблюдавах я и така стана че я харесах и нея, а в последствие и тялото и.

по същия начин и Charlize Theron -тук на събитие от 2010, докато сестра ми не ми обърна внимание каква мадама е не ми беше правила впечатление... та така, симпатията минава от едно на друго, както гледам че тук има мн почитателки на Ева Лонгория (и взе че и на мене започна да ми харесва дори повече отпреди)

така ми се формират на мен любимките. При вас как е? от раз ли си харесвате звезди Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 22:51 от SharenaSol

# 294
Съвсем скоро си мислех точно обратното, а именно, четрудно може да ми се наложи да харесвам някой. Например Кейт Хъдсън с тъничките тънички устни, нищо-общо-нямащи с устищата на Анджелина Джоли (примерно) и смешните и щръкнали уши ми е безкрайно симпатична. Обожавам я!
Или пък плоскогърдата и гъзеста Дженифър Лопес... За мен тази жена е в пъти по-секси от "едрогърдата" и клощава В. Бекъм...
Абе, вкусове! Simple Smile

# 295
От тази Кардишиян вече ми писва...С какво е известна тя?На мен ми прилича на арменската Парис  ooooh!

Имаше и някакъв клип със съдържание +18 с нейно участие.

# 296
На Преслава преди години мн и се ядосвах , особено ме дразнеше първото и известно парче нещо като.. "чуваш ли как сърцето ми вие, играе"

Песента е всъщност- "чуваш ли как , сърцето ми бие, ридае", не "вие, играе"

# 297
 Shocked толкова съм я и запомнила  Blush

# 298
  • UK
Аз пък харесвам много Никол Ричи, която е кльощава и малко бие на извънземно. Особено откакто се омъжи и роди, страшно ми харесва. Не е въпроса в идеалните черти и тн. Simple Smile

# 299
От тази Кардишиян вече ми писва...С какво е известна тя?На мен ми прилича на арменската Парис  ooooh!

Имаше и някакъв клип със съдържание +18 с нейно участие.
Аз и оттам помислих,че е станала известна,а тя водеща била  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт