Звездни компромати-67

• 53 399
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Преди време някой попита от къде е изплагиатствана обложката на албума на Галена, ето:
http://www.viewsofia.com//upload/article_big/image_big_6209.jpg

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 22:07 от Dikki

# 361
# 362

ех и меен да ме сложат под домашен арест в Гщад пък да видим ще се дърпам ли  Mr. Green

# 363
Според мен не са турски цигани, приличат ми на циганите от Дългопол. Попадала съм на проба за булчинска рокля за техния род. Начело свекъра и свекървата, разбира се. Тогава обичайна рокля струваше около 260лв, тяхната беше 3300лв - цялата в камъни сваровски, шлейф 10 метра - нямаше място в магазина да го разпънат. Имало много шаферки и трябвало за всяка да има място да хване шлейфа. Бъдещата булка беше красавица.
На една сватба в Дългопол бяха пускали долари от хеликоптер. Имат къщи, на които вторият етаж им се върти на 360 градуса, гаражи на покрива и други подобни.

# 364
  • Балчик
Според мен не са турски цигани, приличат ми на циганите от Дългопол. Попадала съм на проба за булчинска рокля за техния род. Начело свекъра и свекървата, разбира се. Тогава обичайна рокля струваше около 260лв, тяхната беше 3300лв - цялата в камъни сваровски, шлейф 10 метра - нямаше място в магазина да го разпънат. Имало много шаферки и трябвало за всяка да има място да хване шлейфа. Бъдещата булка беше красавица.
На една сватба в Дългопол бяха пускали долари от хеликоптер. Имат къщи, на които вторият етаж им се върти на 360 градуса, гаражи на покрива и други подобни.
ooooh!

# 365
Те купуват ли си съпругите? Тези младоженци изглеждат много влюбени...

# 366
Ако визираш пазара в Стара Загора, където буквално си купуват булки, не съм чувала за такова нещо в Дългопол. По- скоро си ги избират по рода, вероятно се познават от деца. Понеже съм гледала и други цигански сватби, на турски цигани, те и там младоженеца е винаги много оперен, че го женят, то си е признание, че е вече мъж, влиза в света на възрастните, както и булката е много горда. Може да не е точно любов, това което се вижда, по- скоро признание от обществото.

# 367
# 368
  • София
Кумата на тази сватба е много красиво момиче. Забелязвам и тенденцията всички момичета да си кичат ръцете. Стана ми много интересно за  тези цигани.

# 369
  • София
Снимките са страхотни, браво на фотографа  Peace
Жените са много красива, с невероятни прически и бижута. Въобще красива сватба. Да са много щастливи и куп дечица им пожелавам  Peace

# 370
аз бях качила по напред снимка на Преслава и Коцето от тази сватба. Сватбата е цялата в лилаво и имаше фонтан от Бейлис, на който ми изтекаха очите  Laughing Личи си че са много богати, роклите са им целите в златни пендари  Rolling Eyes...

Дакота Фанинг
Гага с фенка
Сара Дж. Пакър
Джерард Бътлар
Колин Фарел
Тейлър
Брат Пит снима филм
Кристина Милан и Дрийм се развеждат

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 11:02 от ♥VIKI♥

# 371
  • Earth
Шакира на церемонията по закиването на световното в ЮАР, облечена в Роберто Кавали http://www.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/hot_pic … 9_shakira-468.jpg

# 372
  • Пловдив
Те купуват ли си съпругите? Тези младоженци изглеждат много влюбени...

И на мен това ми направи впечатление, направо е невероятно.
Това, че си купуват съпругите не означава, че всички са на пазара. Богатите го правят тихом мълком, често с наддаване. Когато Цар Киро беше обявил дъщеря си за продан цяла Катуница беше задръстена от БМВ-та и Мерцедеси от цалата страна.

# 373
  • в ябълковата градина
А с какво се занимават тези цигани?
Стана ми любопитно, че имат такива домове и правят такива сватби.

# 374
Да се изкажа и аз, като една булка без сватба  hahaha абе има място и с още работи да се накичи, както каза една потребителка преди мен, много колоритно - в прекия и преносния смисъл.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт