Звездни компромати-67

• 53 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Надали това е скъпата одежда на Мария.Мисля че  за заснемането на концерта ще го облече. Peace
А Галена блондинка ли ще става? Shocked

# 571
Андреа пак го раздава провокативно  Crazy
Анелия ми харесва  Peace

# 572
# 573
Аууу, навреме съм. Party

Андреа и Галена

Първо да кажа за Мария, че тя никъде не е казвала, че тоалета й ще е скъп, нито че ще е еди си колко хиляди. Това беше статия, която беше пълна с лъжи, и коментирахме, че единствено, от цялата статия е възможно цената да е истина. Явно не е. Че 100лв, не е, пак е ясно, защото за 100лв няма дори панталонки на Мис Сиксти, какво остава за много по-големи марки. Не мога да отрека, че направо бях така първоначално  Shocked като я видях. Даже на репетицията ми хареса повече. Но сега й се кефя, тя каза, че ще е по начин, по който никой не очаква, че ще излезе така, както никога не е била, и че ще бъде различна от колежките си. И сега се изкефих, докато другите се надпреварват с рокли, тя е просто другата крайност. Съвсем различна. Искам да видя обаче още снимки. Когато е с балета, който ще е така облечен и с такива видеостени, предполагам ще е супер. Харесва ми, когато някой е различен.

Галена е другото ми разочарования. Първо, че е взела толкова да се изрусява, второ за тоалетите. И от нея очаквах друго.

Цветелина е с на леля си балната рокля.

Единствено Анелия ми хареса досега. ще гледам да не плюя много, много, че все пак всеки от тях се е постарал. Не обещавам обаче, че ще успея. Mr. Green

# 574
Е,Авче аз казах 100-150,не се знае каква марка са панталонките,а и топа..Може да са на някоя известна марка,,  Peace Все пак Мария няма да излезе с дрехи за 20 лв.

Сега погледнах снимката на Андреа и Галена-и не ми харесва,че е толкова руса  Stop

# 575
Не може, а със сигурност са голяма марка. Направо ме "уби" Мария. Shocked Наистина много се чудих как пък точно ще излезне, по начин по който не сме я виждали, и взе че успя. Mr. Green
Чакам другите снимки. Хубавото е, че е пяла на живо, и е направила купон, по първи отзиви.

А Андреа колко тъпо е изкопирала Камелия.... ooooh! Толкова ли не можа нещо друго.

И аз като Вики, очаквах Малина наистина различна, тя пък цял живот си е една и съща.

# 576
Ако трябва да повярваме на Ава която по назад спомена ,че на концерта Мария ще  е само с един тоалет,то за мен това е по скоро подходящо за плаж,отколкото за концерт и е не нещо особено.Но чак пък да се вдигне до  Лазурният бряг за тези къси панталонки -цитирам Ава
 " Обаче наистина нищо не се знае,  тя нищо не издаде, освен че е от Лазурния бряг, купен преди повече от месец, и балета и видеостените са изцяло според него, затова и ще е само с един. Че е доста ексцентричен, шантав, изцяло в модните тенденции на лятото и ще изглежда по начин, по който не се е появявала досега"
Е, да не се е появявала така ,лято е  и така  може би и е  по удобно в горещините

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 00:21 от MG18

# 577
Че някой да е казвал, че тя се е вдигнала до там за тоалета? Rolling Eyes
Били са на почивка ТАМ, и си го е харесала. Това, което си цитирала, бях написала, и ето че излиза истина. Шантаво е, различно е от всичко, което е обличала, различна е от колежките. И кой е казал, че на турне трябва да си по някакъв определен начин. Ако цялото представяне е в тая стилистика, няма лошо, а в случая е.
Тя каза и че ще е само един, защото са направени подходящи тоалети за балета, както и видеостените са й спрямо него, и ще е трудно да се направят по 13 различни тоаета за балета и 13 различни видеостени. А и че е от самото начало на турнето, през годините е пробвала и да е с различни, и да е с един, и да се преоблеича на сцената. И смята, че е най-добре с един,който е в синхрон с цялото представяне, и с всеки концерт да имат възможност да изчистват грешките.

Преслава е с лилавата рокля пак- http://signal.bg/uploads/photo_topics/201007/photo_big_8718.jpg

Галена пък е като копие на Глория от турнето през 2004год.

# 578
Аз пък искам да попитам някой знае ли какви са тези гривни  на ръката на момчето. че като гледам доста хора с такива?

# 579
Магнити за енергиен баланс. Поредната измишльотина. Wink

# 580
Аз пък искам да попитам някой знае ли какви са тези гривни  на ръката на момчето. че като гледам доста хора с такива?

Power Balance

# 581
Аз пък искам да попитам някой знае ли какви са тези гривни  на ръката на момчето. че като гледам доста хора с такива?

Power Balance
И защо всеки втори е с такава гривна? Полудели са по тях.

# 582
  • Earth
Само Анелия ми хареса. Без прическата обаче. Laughing
 На Преслава роклята я знаем всички а за Елена ми трябват още снимки. Мария е различна - да. Но не трябваше да акцентира на " различността " си предварително, защото всички очакваха нещо друго. Малина е една и съща както винаги. " Младата надежда" Цветелина Янева е объркала времето. Отдавна не сме 90-те години. Галена не ми хареса. Сякаш си губи чара това момиче. От Емилия очаквах повече. Андрея е doh

# 583
Първата клюка от концерта- Цветелина Янева била с 5...... бодигарда. Crazy ooooh! ooooh! Crazy

# 584
  • София
марийчето ме изкефи много спортно-лятно облечена точно като за стадион
галена е добре с тази коса , но да не се изсветлява повече,тоалета но комент  Rolling Eyes
анелия както винаги изчистено и стилно - много ми харесва
ох добре, че е тази темичка че нямам никакво време за телевизия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт