Звездни компромати-67

• 53 241
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
# 661

#Shocked Тоя плондир бил Люси  #Shocked на какво е заприличал не е истина.

# 662
# 663
  • In The Middle Of Nowhere
http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=858&photo_id=8632&
Tук още повече му личи. Но имаше преди време в тази тема май негови снимки пак такива и се обсъждаше. Явно нещо не е добре със здравето човека.
пп: сори за повторението, но да същия е.

# 664
# 665
Сто пъти сме коментирали напълняването на Люси, и че най-вероятно е здравословен проблем, стига сте слагали гадни емотикони. Confused На мен ми е много жал.

# 666
Конкуренцията е голяма  Simple Smile
Стефан на Галена: http://life.dir.bg/gallery.php?id=6614957&nomer=0
Марая на Мария: http://-spam082-/n/otkroveno-s-mariya.23830.html

# 667
Това със здравословния проблем изобщо не го вярвам... Naughty , но все пак ако е така...дано се оправи.
Типична мъжка черта е да плюеш по пълните жени , а  сам да си като талпа....виждали сме ги такива много.

# 668
Кога е следващия концерт, тази вечер ли  Thinking Пак ли са със същите дрехи или всеки с различни, каква е практиката.... Мило?  Laughing Whistling

# 669
  • Earth
Защо не наемат стилист,който да зададе дрес код/или цяластна визия на турнето.Сега е като манджа с грозде от хипи........... до Гага[/left]

Това между другото и аз си го мислех. Според мен, за да има обща визия, трябва да има някаква обща цел, някакво послание.  А такова чудо това турне няма. Това е безплатно представление. Затова се получава така, че всички със или без помоща на стилисти са изкопирали някого . Мария ползва ли услугите на стилист ? Защото на фона на върлите чалга песни които пее напоследък,  да се облече като за pop dance ми се струва неподходящо.

# 670
Кога е следващия концерт, тази вечер ли  Thinking Пак ли са със същите дрехи или всеки с различни, каква е практиката.... Мило?  Laughing Whistling

През ден са концертите. Следващият е утре.
Относно тоалетите, при всеки, всяка година е различно.
Със сигурност с един тази година ще карат Мария, Андреа, вероятно и Галена.
Емилия имала 4, два били от Винчит.
Фактите показват, че все повече и повече предпочитат да са с един тоалет, за разлика от първите години, когато само Камелия въртеше един и същ, а другите сменяха на всеки концерт, защото е по-лесно с балетите и мултимедията, пък и да няма- защо в нашият град беше така, а не с един какво си. Хубаво е всички градове да видят едно и също.
Мария каза- ако във всеки град съм с различен тоалет, всяко представяне, вместо да ми става по-добро, и да изчистваме грешките, ще е провал.
Отчетох се  bowuu

Анета, Мария никога не е ползвала стилист, и не желае да ползва. Дори и за фотосесии за списания, отказва стилистите им, тя се оправя сама.

# 671
  • ...край Дунава
Ава, как е по правилно да се каже "Винчит" "Винцит" или "Винсит"...питам защото оня ден ми направиха забележка, че съм го изговаряла "Винчит?  Rolling Eyes
И откъде знаеш толкова инфо за тия пайнерки, чудно ми е? newsm78

# 672
Ми знам ли, гледам че Весела си го нарича Винчит, и аз така. Mr. Green Иначе идея нямам как е правилно.

# 673

И откъде знаеш толкова инфо за тия пайнерки, чудно ми е? newsm78

Тя е мутреса и се движи в техните среди.Отделно прави таен ПР на Златка и Мария  Joy Joy Joy

# 674
Де да бяха грешките в тоалетите... ама както и да е. Имат си фенове, имат си спонсори и си правят турнета, които приличат повече на парад на суетата/голотата, отколкото на музикално събитие.

Общи условия

Активация на акаунт