Звездни компромати-67

• 53 343
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Това не е ли родилен белег?
Не знам така дали се казва..  Blush

# 646
# 647
Макаронче, може и родилен белег да е. Просто не съм го забелязвала по други снимки. Явно, ако е такъв, са го фотошопвали.

# 648
Това с бодигардовете са изцепки на Делян Пеевски. Wink
напоследък както ги заплашват с отвличания.. надали са изцепки да ти кажа, ами нищо чудно някой да им е пратил "покана" за гората

................

Да бе, точно тази ще отвлекат. Надали някой ще я разпознае, ако я срещне  Mr. Green

# 649
Да, точно Цветелина ще тръгнат да отвличат. hahaha Кой я знае нея, освен  тук. Mr. Green

# 650
Това дали е прословутия Hermes на Галена или някоя друга се е сдобила с такава чанта и не е свикала пресконференция да го съобщи ?  Thinking

# 651
Това дали е прословутия Hermes на Галена или някоя друга се е сдобила с такава чанта и не е свикала пресконференция да го съобщи ?  Thinking

А, моля ти се. На Галена е много ясно, виж на какво видно място е. Mr. Green Сега ще я търкаля цяло лято, без значение че може и да не подхожда на тоалета й.

# 652
Ми да се види хубаво де  Wink не да обяснявате, че момата е с менте  Laughing

# 653
Хубу де, не е менте, нъл казахме вече Whistling

И един нов видеоклип на Стоян Петров. Режисьор бил Маги Халваджиян, което обяснява експлозиите.
Всички прилики с Линкин Парк не са случайни  Whistling
http://vbox7.com/play:b7174a4a

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:40 от Smartie

# 654
  • ...край Дунава
Кейт Мос по монокини:

Ред гладници Joy

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:56 от Sisley83

# 655
Сисли,файловете не се отварят при мен  Peace

# 656
  • ...край Дунава
Сисли,файловете не се отварят при мен  Peace
Да и аз това забелязах, нз защо newsm78, но сега ги редактирах, качих ги чрез PicValley.net Peace

# 657
Тоя Стоян Петров го хванах по някаква тв(даваше интервю),та прослушах песните от Мюзик Айдъл,ами според мен пее фалшиво.Но ще правел кариера в Русия,че там бил пазарът за неговият талант......
От Пайнер момичетата само Галена(с тъмна коса ми приличаше на ромка)ми хареса. Стана ми интересно,те сами ли си определят стила и сами ли закупуват тоалетите?Защо не наемат стилист,който да зададе дрес код/или цяластна визия на турнето.Сега е като манджа с грозде от хипи........... до Гага

# 658
Да бе, то това остава, всички да са еднакви.  Tired
То в това няма никаква логика, те не са група, а отделни изпълнители. Всеки си е с различен стил, както в облеклото, така и в песните- има от диви кючеци, до поп-музика,че и рок елементи. Освен това всеки представя различно шоу, различни балети има, различни концепции, различни мултимедии. То това е интересно, всеки си е индивидуален, и за всеки има по нещо.
И естествено, дрехите са си тяхни собствени, и те си ги купуват.Няма от Пайнер да им ги раздават, като за училищно представление. Някои са със стилисти, други не, тяхен избор.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт