Радарен детектор

• 6 354
  • 111
  •   1
Отговори
Бихте ли ми обяснили коя честота,какво точно прихваща?За X знам,че е честотата на полицейските радари.Но за другите честоти-K Ka Ku L,не ми е ясно.

# 1
Мъже в този форум няма ли?

# 2
  • Варна

Има- някакви, дето се интересуват от женски презервативи.

# 3
Или просто в момента ровят за инфо в Гуглето. Laughing

# 4
  • София
Що да няма? Има цял подфорум "Татковци" даже.  Mr. Green

# 5
О,там жени питат и жени си отговарят.

# 6
А някои жени мислят,че момченце на обувки с токчета е нормално явление.Днеска на токчета,утре не може едни честоти да ти обясни.

# 7
  • Варна
Що не попиташ в някой мъжки технически форум, а разчиташ на шепата (неясно какви) мъже тук? Вероятността там да получиш компетентни отговори със сигурност ще е по- голяма.

# 8
  • Italia

X Band is in the 8.0 to 12.0 GHz range (most common is 10.5 in the US / 9.4-10.6 in Europe)
K Band is in the 18 to 26.5 GHz range (most common is 24.12 - 24.17 in the US / 24.12 - 25.15 in Europe)
Ka Band is in the 26.5 to 40 GHz range (most common is 33.8, 34.6, 34.7, 35.5, 35.7 GHz in the US / 34.0, 34.3, 35.5 in Europe)
Ku Band is in the 12 to 18 GHz range (Ku is not used in the US, most common is 13.45 in Europe)

тук също има инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_spectrum#IEEE_US

Работата е там, че ако детектора ти е Х, то няма да улови радар, който работи на К лента, примерно

Ku Band Detection (Засичане на Ku честота) - Засича Ku честотен пистолетен радар използван в момента в Европа.

# 9
Детекторът ми ги показва всички честоти.Въпросът е като ми писне на К Ка Х.....какво точно хваща.Това ми беше въпросът.

# 10
Ми то X честотата, още ли се ползва та пищи  Rolling Eyes  Laughing (шегувам се)

Значи това са обхватите, на които работят радарите на полицаите, а именно X, K и KA. X ще ти пищи в нашата мила родина, остаряла честота е, но в Европа няма да писне - отдавна не се ползва. KA е най-широка по обхват честота и се хваща най-трудно (поправка - явно най-широката е KU!). Ето на тази честота пищят в Европа-та, но на доста места и у нас - подменят X с КА  Peace И логично K е средната по обхват честота  Wink

пп - ако беше питала в темата за шофьорките. бързо щеше да намериш отговор  bowuu

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 13:36 от •ºtreisyº•

# 11
уж авторката се води примерна шофьорка, а какви неща замисля  Shocked

# 12
А и за L забравих - това са за лазерните детектори, вече има и такива, не са само радар-детектори. Хващат се много трудно, хващат ти автомобила като си вече близо до тях и е късно да реагираш  Peace

пп - да добавя, че аз не ползвам тая джаджа, само съм информирана  Mr. Green

# 13
Това ли е, дето пищи на таблрото на бакшишите отпред? ooooh! Ето как "надушват" куките отдалеч Laughing

# 14
Що не попиташ в някой мъжки технически форум, а разчиташ на шепата (неясно какви) мъже тук? Вероятността там да получиш компетентни отговори със сигурност ще е по- голяма.
Joy Joy Joy
Не се сдържах, сори! Flutter Blush

Общи условия

Активация на акаунт