Радарен детектор

• 6 355
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Добре де, в две теми в разлика от два дни в едната Шанел е непиеща светица, упрекваща другите, в другата е ползвателка на непозволени средства, позволяващи и да кара ненаказано с превишена скорост. Това раздвояване на личността ли е, борба между доброто и злото, янг и йънг.

Не е непозволено средство. В БГ са забранени активните радари, а пасивните (какъвто има Шанел) - не са.  Wink

# 46
  • София
Това ли е, дето пищи на таблрото на бакшишите отпред? ooooh! Ето как "надушват" куките отдалеч Laughing
Не, при повечето от тях пищенето е от радиостанцията. Смущения по трасето, намеса в честотите.

# 47
Не,не е янг и инг,а чук и гек.Какво общо има пиенето?Аз нямам инсталиран дрегер или там както се казва.?
Не е непозволено средство. В БГ са забранени активните радари, а пасивните (какъвто има Шанел) - не са.  Wink
Що не се разбарете на ЛС има ли, или няма Шанел и какво има - вижте на фактурата.

# 48
К`во да се разбираме? То е ясно какво има.

п.п. пасивен радар и радарен детектор е едно и също.

# 49
Здравейте!

От известно време се каня да си поръчам този радар:

http://shop.mobile.bg/avto-aksesoari/20-cobra-9345.html

Въпросът ми е, да се чудя ли къде да го скрия по колата или този е от "позволените" радари?  Laughing

И също така това: " Auto Mute - Автоматично заглушава предупредителните сигнали за по-голямо удобство на водача " , това значи ли, че заглушава полицейските радари?  newsm78

# 50
Това раздвояване на личността ли е, борба между доброто и злото, янг и йънг.
Не,не е янг и инг,а чук и гек.Какво общо има пиенето?Аз нямам инсталиран дрегер или там както се казва.И не е вярно,че радарните детектори са забранени.Антирадарите са забранени.Не употребявам алкохол,но пък понякога се отпускам и карам по-бързо.Грехота е с моята кола да се движа постоянно като баба.И на магистралата  карам по-бързо.А в града с 40-50.Перфектна съм откъдето и да ме погледнете.Но пък от друга страна,ако искам и полицай ще си инсталирам в колата,нали така?

перфектно маце, вси4ко може да си инсталираш
само мозъкът ще те затрудни

# 51
Джоел,ти сигурно водиш много труден живот,сигурно си много нещастна.Такава злоба строи от теб,че всеки път когато пишеш си представям как кашляш и се давиш,от преглътнатата слюнка.Защо не посетиш психотерапевт?И карай внимателно.

# 52
  • Германия
Преди две-три години се возя аз в една кола..изведнъж нещо си започва да писка и щофьорът вика, че имало полицаи наблизо.  Shocked Досрамя ме тогава да попитам и от три години се чудя, какво беше това пискащото и от къде по дяволите знае, че има има полицаи наблизо.  ooooh! А то каква била работа...

# 53
И не е вярно,че радарните детектори са забранени.Антирадарите са забранени.Не употребявам алкохол,но пък понякога се отпускам и карам по-бързо.Грехота е с моята кола да се движа постоянно като баба.И на магистралата  карам по-бързо.А в града с 40-50.
Всеки радар, пасивен или активен, предполага, че водачът има намерение да кара по-чевръсто от допустимото. Да прави повече катастрофи, да мачка повече хора.
Ние ви познаваме, че имате кинти - по дрехите, по миризмата, по колата, не е необходимо и по скоростта. Това е опасно за всички. Не знам каква ти е колата, и не ме интересува. Грехота е да си опасна и за останалите участници в движението.
Джоел,ти сигурно водиш много труден живот,сигурно си много нещастна.Такава злоба строи от теб,че всеки път когато пишеш си представям как кашляш и се давиш,от преглътнатата слюнка.Защо не посетиш психотерапевт?И карай внимателно.
Който има кинти, е щастлив, който няма - нъц. Егати примитивизма.

# 54
лошо няма, представяй си
щом това ти е останало

моята кола има възможност да поддържа автомати4но зададена скорост
огледай и твоята, със сигурност има такава опция

# 55
лошо няма, представяй си
щом това ти е останало

моята кола има възможност да поддържа автомати4но зададена скорост
огледай и твоята, със сигурност има такава опция
да,използвам я от време на време.

# 56
Ние ви познаваме, че имате кинти - по дрехите, по миризмата, по колата, не е необходимо и по скоростта. Това е опасно за всички. Не знам каква ти е колата, и не ме интересува. Грехота е да си опасна и за останалите участници в движението.
Що за глупости пишеш.Кой говори за пари?Обясних,кога, с каква скорост шофирам.Но хора с очукани морги,ме подминават в града с безобразна скорост.Тях по какво ги познаваш?По миризмата,то няма по какво друго.Изказваш се така,все едно единствено мерцедесите предизвикват катастрофи.Ти сивъзрастен човек,а подскачаш като пъпчив тийнейджър.Не ти ли се иска понякога,да натежиш с достойнство в този форум.Има един друг човек тук,Хемингуей-удоволствие е за мен да го чета.може би сте връстници с него.Човешки те питам-не можеш ли като него да демонстрираш поне понякога достойнство?

# 57

Ти, като си млада и красива, напъни се да ни кажеш нещо друго осван: аз имам кола, аз имам радарен детектор, аз имам телевизор в колата - мноого важно.
Не ми казвай, че знаеш кой е Ърнест Хемингуей.

# 58
В момента по-важно е,ти какво ни казваш.Нищо,нищичко.Не само не си способен да вълнуваш,а даже не можеш и да ме ядосаш.Ърнест Хемингуей....ами той...той...е дизайнер на обувки newsm03

# 59
ми ми ми newsm78  ми мии ми мимим мими  Thinking  мими мии миии   Thinking ми ми  Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?v=gUeeIjyI7QQ

Общи условия

Активация на акаунт