Радарен детектор

• 6 358
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Мъже в този форум няма ли?

Тая пък... търси мъже в женски форум... как ти мина през ума просто не знам... Кой уважаващ себе си мъж ще седне да кисне тук сред една орда женски...
Или пък мъжете тук са примерни шофьори и не ползват незаконни средства за борба против гадните полицаи...

# 31
Много се извинявам.Имах предвид не мъже,а такива като теб.

# 32

Е това вече е нещо друго...  Peace
Лошото е обаче че аз не мога да ти дам акъл, защото карам много внимателно, никога не превишавам позволената скорост, винаги спазвам правилата за движение посочени в Закона за движение по пътищата и Правилника за прилагането му и поради това не се нуждая от подобни технически средства за засичане на радарите на КАТ... Съветвам те и теб да спазваш правилата за движение и ти няма да имаш нужда от радарен детектор...

# 33

Е това вече е нещо друго...  Peace
Лошото е обаче че аз не мога да ти дам акъл, защото карам много внимателно, никога не превишавам позволената скорост, винаги спазвам правилата за движение посочени в Закона за движение по пътищата и Правилника за прилагането му и поради това не се нуждая от подобни технически средства за засичане на радарите на КАТ... Съветвам те и теб да спазваш правилата за движение и ти няма да имаш нужда от радарен детектор...

Ама вярваш ли си? Или караш у с. Китно поле  Wink

# 34
Добре де, в две теми в разлика от два дни в едната Шанел е непиеща светица, упрекваща другите, в другата е ползвателка на непозволени средства, позволяващи и да кара ненаказано с превишена скорост. Това раздвояване на личността ли е, борба между доброто и злото, янг и йънг.

# 35
Аз пък никога не съм се замисляла за честотите.  Shocked Моят си има градски и извънградски режим - само го сменям и готово. Кобра.  Wink
За Гърция и аз не знаех - полезно инфо !  Laughing

# 36
И каква стана тя - който няма детектор, знае кое какво е, който има - не  Mr. Green

# 37
Да, какво да му мисля, важното е, че върши работа.  Joy

# 38

Няма какво да му мислиш, да му мислят пешеходците. Joy

# 39
аз само ще спомена до какво откритие стигнах това лято докато бяхме по родните пътища и се нагледахме на убийци зад волана

народ, който кара така идиотски, си заслужава съдбата и управниците

а вие тук да си давате "съвети" как да измамите държавата и полицаите, които май се грижат за сигурността ви на пътя
 Sick

# 40
Това раздвояване на личността ли е, борба между доброто и злото, янг и йънг.
Не,не е янг и инг,а чук и гек.Какво общо има пиенето?Аз нямам инсталиран дрегер или там както се казва.И не е вярно,че радарните детектори са забранени.Антирадарите са забранени.Не употребявам алкохол,но пък понякога се отпускам и карам по-бързо.Грехота е с моята кола да се движа постоянно като баба.И на магистралата  карам по-бързо.А в града с 40-50.Перфектна съм откъдето и да ме погледнете.Но пък от друга страна,ако искам и полицай ще си инсталирам в колата,нали така?

# 41
Естествено.

# 42
аз само ще спомена до какво откритие стигнах това лято докато бяхме по родните пътища и се нагледахме на убийци зад волана. народ, който кара така идиотски, си заслужава съдбата и управниците

Самата истина. В цивилизования свят всякакви подобни устройства са забранени - и ако се замислиш, какъв точно е смисълът от употребата им, освен улесняване нарушаването на закона?

# 43

Няма какво да му мислиш, да му мислят пешеходците. Joy
Хаха, мнооого остроумно.  Laughing Добре, че е форумът да се намират на приказка някои хора.  Wink

# 44
пък понякога се отпускам и карам по-бързо.
Ами консултирай се с километража, вместо с детектор. Тъкмо е по-разбираем. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт