Лакове за нокти - тема 7

• 57 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лаковете на Gosh продават ли се тук и ако да - къде мога да ги намеря? Една приятелка си беше купила спирала на тази марка, но не помня да съм виждала техен щанд Rolling Eyes
Gosh има на Стамболийски по диагонал на МОЛ-а> Точно на спирката има магазинче за козметика.

# 106
  • София
Лаковете на Gosh продават ли се тук и ако да - къде мога да ги намеря? Една приятелка си беше купила спирала на тази марка, но не помня да съм виждала техен щанд Rolling Eyes
Gosh има на Стамболийски по диагонал на МОЛ-а> Точно на спирката има магазинче за козметика.
Благодаря! Ще проверя там Wink

А онзи ден видях в Bonjour, че Seventeen са пуснали страхотни нови цветове, но там имаше само около пет нюанса от тях... Sad  И все пак ето ги всички, аз се сдобих с два засега и ще продължавам да си ги набавям малко по малко Heart Eyes:

http://www.seventeencosmetics.gr/en/colour/nails/super_shine_creme.html
http://www.seventeencosmetics.gr/en/colour/nails/super_shine_pearly.html

# 107
Днес вечерта се помотах в мола и си купих orly swizzle stick. Не ми харесва Sad На светлината в магазина беше хубав,но иначе никак не ми харесва...

Много лъже светлината там, да  Sad  Аз си взех един така, не е това което исках, но поне ми харесва.

Имам един лак на Севънтийн, но въобще не успявам да го нанасям хубаво, четката ли е кофти, лака ли е незнам, но ме е страх да купя друг, а новите цветове са им супер.

# 108

lindichka, аз мисля да си поръчам, но незнам точно кога ще го сторя! Ти кой номер искаш? Моят е 44
Ако още някой иска да сподели веднагически!  Grinning

и аз точно него си заплюх Simple Smile колко горе-долу е доставката до Б-я, за да се ориентирам колко ще излезне това страхотно лакче? на мен не ми е спешно, като решиш да поръчваш, може и на лични и ще се разберем нещо Simple Smile)

Доставката е 5.44 долара, а самият лак е 12.50, но аз толкова много искам да го имам.  Heart Eyes

А сега отивам до дм на стамболииски и после до разни други малки магазинчета и довечера ще докладвам!  Simple Smile Знам, че докато се върна тук ще са изписани пет страници поне  Wink Пожелавам хубав ден на всички, добър улов и до довечера! Hug

# 109
  • София
Ето ме и тука. Чета ви от две теми насам, в следствие на което броят на лаковете ми набъбна драстично.  Joy
Последно взех един ябълково зелен на катрин Арли, но не му намирам снимка никъде. Номер 701 е.

# 110
  • Варна
Момичета, обещах за днес да ви кажа, че тъмно лилавият с брокат на Флормар е номер 14  Hug

# 111
Харесах си толкова много неща-зимните на чайна глейз са прекрасни, новата колекция на опи, тези на есенс и едно зелено от севнътийн.  Цветът с еротичното име и аз искам д азнам от каква колекция е  Laughing

# 112
  • София
Момичета, да знаете може ли да се намери такъв цвят, но от по-евтините марки  newsm78 Не съм виждала подобни, но този ми легна на сърце..... ама нещо по-евтинко ми трябва

# 113
  • София
  Цветът с еротичното име и аз искам д азнам от каква колекция е  Laughing
Много търсих, но не го намирам... Намирам някакви китайски лакове с такава марка, сигурно е техен. Снимката е от подборка със смешни фотоси, но не е манипулирана, не искам и да си го помислям Laughing

# 114
А какво ще кажете за лаковете на ейвън от серията про  newsm78 трайни ли са?

# 115
Момичета, обещах за днес да ви кажа, че тъмно лилавият с брокат на Флормар е номер 14  Hug
mari6a,ако си лакирана с него качи моля те снимка да го видя как стои! Praynig

# 116
  • София
А какво ще кажете за лаковете на ейвън от серията про  newsm78 трайни ли са?
Аз ги харесвам, имат много хубави цветове; може би са най-смисленото нещо в цялата продуктова гама на Avon. Но при мен повечето лакове издържат еднакво, така че не мога да преценя дали са по-трайни или по-нетрайни от други Rolling Eyes Три-четири дни стоят непокътнато.

# 117
  • София
Момичета, да знаете може ли да се намери такъв цвят, но от по-евтините марки  newsm78 Не съм виждала подобни, но този ми легна на сърце..... ама нещо по-евтинко ми трябва

С точен цвят не мога да помогна,но си спомням,че в палитрата на Golden rose ceramic имаха доста розави. около 3лв са някъде
На флормар имаше една съученика преди едно такова розово,но беше перлено,а на мен никак не ми седеше на ръцете.

# 118
  • Стара Загора
Хайде момичета, http://beautycosmetic.biz/essence-eclipse-nail-polish-p-4689.html ГРАБЕТЕ  Joy

# 119
  • София
Не си струва, доставката е 5 лв Rolling Eyes Пет лева са си още цял един лак Laughing Аз онзи ден си поръчах оттам два от по-стари колекции на Essence, които вече не се намират в магазините. Тези мисля да ги чакам да се появят...

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 15:51 от Aquamarine

Общи условия

Активация на акаунт