Лакове за нокти - тема 7

• 57 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
iv4enceto_91 ,Pink Flower , благодаря   bouquet Ще потърся тия дни...дано да намеря

Ето снимки. http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19583574
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19583580

И на ръцете, и на краката съм сложила по 2 пласта.  Peace

Моля ви не се смейте на грозните ми пръсти и нокти ..... и нескопосаното ми лакиране, но бързах....  Embarassed

# 166
Мацки, предложете ми някой хубав морско синьо-зелен лак Rolling Eyes ....че тая година няма да се ходи на море, но поне на ноктенцата да си погледам моренцето   TiredLaughing

# 167
  • София
Това са моите морски, питай ако искаш да ти кажа номерата:

# 168
икка ,на мен много морско настроение ми носят тези лакчета на Есенс,в синята гама са:

Първият е номер 61 Blue Lagoon,а вторият е от серията colour&go номер 17 Pool Party(има много фини блестящи частици). Heart Eyes

# 169
Pampita, харесах си( да не кажа, че направо се влюбих в) този на Орли Heart Eyes, но в моя град няма да мога да намеря. Все пак ми кажи номера  му, както и на този на Катерин Арлей Hug
taffy, и този първият от твоите ми хареса, но ..... ooooh! тук не мога да си намеря тази марка, а толкова хубави техни лакчета показвате всички #Cussing out

# 170
Прибрах се! Не намерих никъде Зулу - в ДМ на Стамболийски имаше само едно Конго Бонго и много от серията колор енд гоу, но аз толкова разочарована дори не ги и погледнах. Cry Имаше и много приятни гланцчета за устни, които после открих в един козметичен магазин в Пазарджик с 4 лв по-евтини. И там не открих зулу-то... Confused Останах си само с едни черен холограф на Катрин Арли.  Blush
Иначе една приятелка ми даде хубав червен лак на Делиа, утре ще се лакирам и ще покажа. А аз съм харесала зеленият пастелен на Делиа и може би и с него ще се сдобия скоро. Sunglasses Открих много приятна мента на Ревлон за 8 лв, но беше леко "тестер" newsm78 според мен и не ми се искаше да го купя точно този. ooooh!
Иначе успях да се сдобия и с една романтична лятна рокличка, една ленеча черна поличка и блузка към нея разбира се, както и подходящите за тях чехли и сандалки. Така че,  лакове за тези тоалетчета си имам  Simple Smile
Може ли да те помоля да ми обясниш къде е този магазин в Пазарджик, в които имат есенс.
А иначе аз днес ходих в дм в Пловдив, но нямаха зулу имаше 2 от кафевия и четири от белия, но поне си взех сребристия на римел.

# 171
От по-предните страници съм просто влюбена в серията на Essence into the ocean и другия цвят, Meet you in Budapest.  Скоро ще ида да потърся за кой точно подлез на Шератон става въпрос... Защо така налитам на синьо и на брокат, след като знам че всички ще ми обясняват, че приличам на вампир и аз ще се обезкуража Thinking

Момичета, вижте сега какво значи организираност:

# 172
  • София
икка, Catherine Arley e 715 много популярен тук.

Orly е It's up to the blue, ето как стои: СНИМКА

Valandin, подлеза е като слизаш от Шератон към метрото, магазинчето се пада до цветарския магазин в дясно. Имаше по два лака от океанската серия, но този Meet you in Budapest не си спомням дали го има.

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 18:10 от Pampita

# 173
  • София
Привет маниачки луди.. Heart Eyes
Ето едно много нежно, дискретно и в същото време ефектно предложение от мен:

.. и мамината отмяна  pletka
[IMG=http://img84.imageshack.us/img84/4393/11072010218.jpg][/IMG]

# 174
Pampita, много благодаря! Очаквайте скоро включване от мен с един океански лак  Wink

Майка Зайка, малкото зайче е истинска мадама, лака май е в тон с дрехите,а  Simple Smile

Искам много да похваля Катрин Арли, днес съм четвърти ден  цвят 917 и направих едно много голямо неделно почистване-бани, прахосмокачки, теракот, прах, нищо не подминах. Обели се само малко на палеца и показалеца на дясната ръка, където винаги ми пада първо лакът. А цветът е нещо прекрасно-средно между розово и коралово, много ми харесва как стои и незнайно защо винаги като го погледна ми се дояжда диня Laughing

# 175
Абе момичета какъв е този лак Meet you in Budapest? Blush Нещо съм го пропуснала.

# 176
Stardust, това е цвят на Есънс, ето как изгежда

http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2009/11/Essence-Meet … uperficial-3B.png   -този отляво

# 177
Ауу,от коя серия е този цвят и къде го има?Страшен е! Heart Eyes

# 178
икка, Catherine Arley e 715 много популярен тук.

Orly е It's up to the blue, ето как стои: СНИМКА

Е, вече съм наистина влюбена в Орли-то Heart Eyes това е моето морско синьо....случайно да имаш един излишен Embarassed или да ме светне някой от къде мога да си го поръчам поне, че със сигурност тук няма да мога да си го намеря Tired А този на КА ми идва малко зеленикав.

# 179
Беки Б, тази вечер си взех зулу от ДМ на Мария Луиза имаше още 3 или 4 бройки. Всъщност липсваше само дезърт фокс, от останалите имаше.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Днес ходих до Мария Луиза и познайте - зулу нанайсе! Бързо си признавайте кой изкупи останалите три или четири зулута от там!? Само някоя мама ще да е... толкова съм разстроена, че вече няма да го търся този лак...  Cry

Галя, няма Есенс лакове в Пазарджик, или поне аз не намерих - ходих в Аромата на центъра и  всички останали там малки магазинчета козметични по мекхемето, ходих и в странични едни такива два има по пловдивска и там нямаше. Cry

Общи условия

Активация на акаунт