Лакове за нокти - тема 7

• 57 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Адри , за серията Здрач, видя ли др. цветове на лаковете ,дали  светлия  е перлен или не   Thinking ?Свиркай ако ги засечеш някъде. Peace

# 241
Noir, страхотен е лака.
Дали няма да има от по-евтинките марки такъв цвят Thinking

# 242
  • София
Имаше цялата серия на Руски паметник. Сестра ми си купи всички лакове освен лилавеещия и всичко останало от колекцията без блестящата пудра. Всичко е доста приятно. Светлият лак е със ситни брокатчета. Черният с лилави брокатчета не ме впечатли особено, но червеният е страхотен. Не съм носила до сега червен лак, но този с удоволствие ще го пресуша за нула време  Laughing Сега дебна серията Здрач да я пуснат в ДМ на СУ защото Руски паметник ми е далеч, а много искам и червения гланц. Бях гледала ревюта и снимки в нета и там хич не ме грабна, но като пробвах този на сестра ми направооо  Crazy Много е по-хубав реалният цвят от снимките по сайтовете

# 243
  • Варна
Мацки, да се отчета за днес - тези, като тук всъщност се вижда по-добре синия, а другия е лееекичко по-розовеещ отколкото на снимката.

# 244
Бях обещала снимка на Шанелския Дракон, но не излиза реалния цвят и изтрих снимките  Tired лакирах етърва ми, на нея и стои супер, ще видим другата седмица след поддръжката на гела ми на мен как ще е  Flutter
Мариша, напиши моля те номера на синия Флормар, много е хубав  Hug

# 245
  • Варна
Алиена, номерът е 398  Hug

# 246
Мерси  Hug

# 247
Алиена, номерът е 398  Hug
Взех си го този Флормар миналата зима и след първото му носене повече не посмях да се лакирам с него.Мно-о-о-го цапа ноктите и кожичките около тях,когато дойде време да се сваля,хем си бях сложила основа както винаги. ooooh!Иначе стои  хубаво. Grinning

# 248
Имаше цялата серия на Руски паметник. Сестра ми си купи всички лакове освен лилавеещия и всичко останало от колекцията без блестящата пудра. Всичко е доста приятно. Светлият лак е със ситни брокатчета. Черният с лилави брокатчета не ме впечатли особено, но червеният е страхотен. Не съм носила до сега червен лак, но този с удоволствие ще го пресуша за нула време  Laughing Сега дебна серията Здрач да я пуснат в ДМ на СУ защото Руски паметник ми е далеч, а много искам и червения гланц. Бях гледала ревюта и снимки в нета и там хич не ме грабна, но като пробвах този на сестра ми направооо  Crazy Много е по-хубав реалният цвят от снимките по сайтовете

Hug Heart Eyes  bouquet

# 249
  • Варна
Взех си го този Флормар миналата зима и след първото му носене повече не посмях да се лакирам с него.Мно-о-о-го цапа ноктите и кожичките около тях,когато дойде време да се сваля,хем си бях сложила основа както винаги. ooooh!Иначе стои  хубаво. Grinning
Ух  ooooh!, точно от това се страхувах ....нищо, де, после целитеръце в лакочистител за пет минути и   Laughing ще остана без нокти  Joy

# 250
  • Бургас
брадата, какви са лаковете от последната снимка?
Лакът е всъщност само един - Орифлейм от серията на Джордани. Първо се лакирах с него, после матирах с Matte About You на Essie и отгоре печатах със същия лак. Получи се много приятно и ненатрапчиво маникюрче (поне за любители на шарениите като мен Crazy).

# 251
  • USA, Steak State
Лаковете от серията на Есенс Into the Wild воднисти ли са?

# 252
Лаковете от серията на Есенс Into the Wild воднисти ли са?

Никак даже, Зулуто е с много добра покривност и средна гъстота.

Аз също имам синия на Флормар- след него два дни ходя без лак, защото иначе отдолу се подават синьо-черни остатъци Laughing Но е много ефектен и изобщо не ме интересува, че някои го определят като ``отровен`.
 Свалих оранжевия на Голдън Роуз, защото балончетата бяха много и буквално на всеки пръст и даже малко съжалявам, че го купих, защото днес видях прекрасни оранжеви цветове, особено ми допадна един много светъл, млечен цвят оранжево на Флормар. Но по-спешен ми е лилавия с едрите частици Heart Eyes Сега съм с малиново-цикламения на Art de lautrec и много ми харесва. Но съм недоволна от Top shine нa перфект- блясъкът трае точно два часа, а след един басейн изобщо го няма Sad

# 253
  • USA, Steak State
Благодаря Valandin за отговора!  Hug
Искам да попитам къде сте виждали в София тази серия на Голдън Роуз:
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=183

# 254
  • Стара Загора
Благодаря Valandin за отговора!  Hug
Искам да попитам къде сте виждали в София тази серия на Голдън Роуз:
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=183

Има я в един аутлет център в Младост на щанда на Голдън Роус (на първи етаж е). Аз от там си ги взех моите, но нямаше всички цветове.

Общи условия

Активация на акаунт