Лакове за нокти - тема 7

• 57 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да има в магазина на Опи и в Стар Нейлз комплект минита.

Денси   bouquet   bouquet
магазина на ОПИ в района на руски паметник и петте кьошета ли?  newsm78
знам, че ще ме линчувате, но за срам и позор на форума още не съм се замъкнала дотам  Embarassed  Embarassed
срам не срам ще питам пак за адреса  Embarassed  Embarassed
в една аптека до нас продават ОПИ, но явно не зареждат новите колекции толкова експедитивно колкото ми се иска  hahaha  hahaha

# 256
Момичета, може вече да сте коментирали, но се изгубих в темичката....  Embarassed Дали са хубави лаковете-молив на Essence? Честно казано досега не бях попадала на тях и ги видях в сайта докато розглеждах серията Eclipse...  newsm78

# 257
  • София
Благодаря Valandin за отговора!  Hug
Искам да попитам къде сте виждали в София тази серия на Голдън Роуз:
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=183

И аз се присъединявам към този въпрос. Другаде освен в Младост има ли ги? В мола на Цариградско? Питам защото моята мила сестричка споделя напълно лачената ми лудост, а гаджето й е най-доброто и разбиращо същество на света и за да ни съдейства в тази мания навърта на ден по незнам колко километра с колата за да я развозва до местата където някой е подшушнал, че има това или онова  Mr. Green Та така или иначе днес ще обикалят за тази серия и ми се иска да мога да им кажа няколко места, на които да проверят  Laughing

# 258
  • Belgium
Вчера бях на демострационен маникюр на CND. Е, нещо не ме грабват тези лакове, включитело и ефектите им, а се опитвам от доста време да ми харесат  Thinking

Благодаря Valandin за отговора!  Hug
Искам да попитам къде сте виждали в София тази серия на Голдън Роуз:
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=183

Има ги на щанда нa Golden Rose в Sky City Mall, за който писах вчера  Peace

Адри и мене сън не ме лови за червения гланц от серията Здрач, аз точно от снимки в нета го харесах  Heart Eyes

Въпреки че на мен такива цветове обикновено стабилно ми циганеят на устата  hahaha

# 259
Вчера една приятелка ми подари страхотен лак. Тъмно зелен металик, като на колите. Стои много яко и на светлината играе неверотно. Май че е на Perfect или нещо такова. Учудва ме и че е траен - миене на съдове, вземане на душ и стои. Нямам основа, заздравител или някаква други подобни добавки

# 260
  • София
Лу, този гланц е първото червено нещо, което бих си сложила на устните и ми седи секси и на място, а не като на някоя не особено скъпо платена *****  Mr. Green

Днес сме на лов за ГР. Ще докладвам после  Laughing

# 261
  • Belgium
Адри, и аз съм имала нечовешки красиво червило с блестящи частици на Диор и ми стоеше ужас, та го подарих. Но този гланц го купувам и това е  Wink

Като знам колко е огромен щанда на GR, ще се върнеш с една торба неща  Joy

# 262
  • София
Аааа, грижовно съм си скътала всички пари и кредитни карти в един шкаф  Laughing На там тръгвам максимум с 20лв защото иначе детето ще трябва да яде трици до другия месец  ooooh!

# 263
Да има в магазина на Опи и в Стар Нейлз комплект минита.

Денси   bouquet   bouquet
магазина на ОПИ в района на руски паметник и петте кьошета ли?  newsm78
знам, че ще ме линчувате, но за срам и позор на форума още не съм се замъкнала дотам  Embarassed  Embarassed
срам не срам ще питам пак за адреса  Embarassed  Embarassed
в една аптека до нас продават ОПИ, но явно не зареждат новите колекции толкова експедитивно колкото ми се иска  hahaha  hahaha
Да ул. Бузуджа 20. Сега бях там и си купих един комплект на Шрек. Страхотен е. Heart Eyes

# 264
  • Belgium
Е, Дени, взе го най- после а?  Hug

Да ти е честит, със здраве да си го ползваш  Grinning

# 265
  • Пловдив
Момичета да ви се оплача от Стар нейлз. Реших да си взема едно Опи класическо червено по препоръки от тук. Случайно попаднах на техния сайт и видях че точно този лак в момента е на 13.40 лв. Звъннах в Пловдивския им офис да питам дали го имат защото не ми е близо, а и съм с малкия. Имали го, но на цена 20 лв. Служителката им която вдигна телефона ми вика "Не зная къде сте видяли тази цена 13.40"  Rolling Eyes От къде ли - http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/667/ Писах им на имела - не ми отговориха.
Ако го поръчам от ибей ми излиза около 15 лв същия лак. Да отида до офиса на Стар нейлз за да си говзема ще ми е даже по-скъпо, като се има предвид че малки пратки от ибей ми ги носят даже вкъщи, но страшно се дразня на такава простотия  Sick

# 266
Е, Дени, взе го най- после а?  Hug

Да ти е честит, със здраве да си го ползваш  Grinning
Благодаря ти много. Heart Eyes Hug Реших, че ще си нося всички цветове, а и ще подхождат много на ваканционно настроение и го взех накрая целия.

В София пък Стар Нейлз работят само през седмицата. Странно решение при положение, че почти всички маникюристки, а пък и обиквоневи хора, заинтригувани от скъпите лакове са на работа през седмицата.

# 267
  • Belgium
Е, ако някой не ти допада винаги можеш да го мернеш в Разментие  Wink

Linkata а защо вместо да се разкарваш до офиса на Стар Нейлз, не си го поръчаш онлайн от сайта им този лак? Като го сложиш в кошницата, ще ти отчете цената, дадена на сайта - 13.40  Thinking

# 268
  • София

Момичета, някой да е ползвал тази марка - отзиви?

http://www.lookfantastic.com/nails/nail-varnish/gifts-and-packs/ … d-collection.html
много се колебая дали да си поръчам така на сляпо.

И аз да се "оплача" откакто ви чета редовно , колекцията ми набъбна с още 6 лака. Joy

# 269
  • Пловдив
Linkata а защо вместо да се разкарваш до офиса на Стар Нейлз, не си го поръчаш онлайн от сайта им този лак? Като го сложиш в кошницата, ще ти отчете цената, дадена на сайта - 13.40  Thinking
Доставката им е 10 лв., за 1 брой лак няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт