Лакове за нокти - тема 7

• 57 532
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
брадата, какви са лаковете от последната снимка?
Лакът е всъщност само един - Орифлейм от серията на Джордани. Първо се лакирах с него, после матирах с Matte About You на Essie и отгоре печатах със същия лак. Получи се много приятно и ненатрапчиво маникюрче (поне за любители на шарениите като мен Crazy).

Страхотно се е получило!

# 271
  • София
Noir, страхотен е лака.
Дали няма да има от по-евтинките марки такъв цвят Thinking

Тони, има един подобен на Perfect, обаче е маалко по-лилав...

Моята мания се разпростря върху една марка, която наблюдавам от доста време, и най-накрая не издържах....:

Phallic  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Collide Baptiste

DWS Untold

# 272
  • Belgium
Ноарче, от къде поръча Illamasqua?  Laughing

# 273
Тъмно синия е разкошен  Heart Eyes ще си търся такъв.

# 274
  • София
Ноарче, от къде поръча Illamasqua?  Laughing

Ebay, God bless it!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 275
И аз днес се сдобих с едно лакче на Есенс, бях се наканила да си купя още поне 3-4, ама явно не бях в настроение нещо. )
Ето този

# 276
  • Варна
Mirama, страхотен цвят. Това е моята гама. Скоро съм се наканила и аз да се сдобия с поне един лак от тази марка.

Момичета, да ви се оплача какво ми се случи. Вече 6 ден съм лакирана с един лилав лак на Ados. Не беше мръднал изобщо, даже и вчера го похвалих пред една приятелка. А днес - днес както си стоях на плажа и по едно време усетих, че нещо ми лепне на ръцете и като погледнах - лака ми се разтопил  Shocked Направо се изумих и нямам никакво логично обяснение за случилото се. На някой да му се е случвало подобно нещо  newsm78

# 277
  • София
 Shocked Много шантава работа с тоя лак. На мен миналата седмица ми се разтопи зулуто, но го лепнах върху една нажежена на 220 градуса тава точно като я вадех от фурната. Но се разтопи само там където го бях опряла и веднага се втвърди отново, но с формата на ръба на тавата  Laughing

# 278
  • София
Shocked Много шантава работа с тоя лак. На мен миналата седмица ми се разтопи зулуто, но го лепнах върху една нажежена на 220 градуса тава точно като я вадех от фурната. Но се разтопи само там където го бях опряла и веднага се втвърди отново, но с формата на ръба на тавата  Laughing

е, хайде после кажи, че не обичаш декорации  smile3534

Дени, мерси за адресчето   bouquet

# 279
Мисля да го пробвам в най-скоро време този на Есенс. )
Ето и още няколко от ибей, които взех, но още не са ми пристигнали.
на Лореал
на една неизвестна за мен марка
http://www.boots.com/en/No7-Stay-Perfect-Nail-Polish_851324/
такъв, цвят Milan
на Римел
и още един техен

# 280
  • Варна
А моя се разтопи и не се втвърди изобщо, станах и аз с декорация - морски пясък  Laughing Беше мек и течен докато се прибрах и не го махнах. Чак толкова горещо да е било това слънце ли, странна работа  newsm78

# 281
  • София
Да не е направил някаква реакция със слънцезащитния крем? Или в близост до плажа да има някой химически завод  Laughing

# 282
Да не е направил някаква реакция със слънцезащитния крем? Или в близост до плажа да има някой химически завод  Laughing

Това ми напомня ,преди  година така ,от едно слънцезащитно мляко на Каротен ми падна гланца на лака  Shocked newsm78  , стана мат , ама беше отврътително просто и още не беше модерно  Mr. Green Joy .Оттогава на Каротен не купувам плажни млека. Naughty Crossing Arms

# 283
  • София
Страхотен коралов цвят. Пак придобивка от разменките. Нямах търпение да го пробвам, имам подобен цвят блузка - може утре да се изтупам с нея. За съжаление не мога да уловя напълно разкоша, къде ли не го снимах. На слънце най-добре излезе, въпреки че няма този неонов отенък който е излезнал, по скоро е млечно коралово. Бонбон!

# 284
  • Варна
И аз това си помислих, ама вчера пак се мазах и нищо, но днес направо му се разказа играта на лака ми  Peace
Както и да е, сега трябва да реша с какво да се лакирам, така и така вече трябваше да го сменям, че ми омръзна  Laughing

Pampita разкошен цвят Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт