Лакове за нокти - тема 7

• 57 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Pampita - страхотен е цвета! Как се казва?

Уф, аз пък съм бясна, днес е точно една седмица след поддръжка и вече ми са се отчупили 3 ръбчета от гела и ми се е отлепил на почти всички нокти в краищата  Cry става все по-зле с всяка поддръжка, не знам вече какво да ги правя. Сори за офф-а  Embarassed

# 286
Момичета,сещате ли се за такова розово на някоя марка? Crazy

# 287
  • София
Гаг-че, ми той е твоя. Ти си го препоръчвала като хубаво коралово.

Цитат на: bradata
Coral Reef - в каталог 8 е на стр.43 с номер 08011 за 4,90лв

# 288
sassie ауууу страхотен цвят много ги харесвам тези аз имам подобен на S-he но малко по тъмен е сякаш newsm78

# 289
Гаг-че, ми той е твоя. Ти си го препоръчвала като хубаво коралово.

Цитат на: bradata
Coral Reef - в каталог 8 е на стр.43 с номер 08011 за 4,90лв

И аз така си помислих, но моя е мнооого по-оранжев от идеята ми за коралово...т.е. по-светъл. На твоята снимка изглежда по-добре  Mr. Green

# 290
  • Плевен
Момичета,сещате ли се за такова розово на някоя марка? Crazy

Аз се сещам за Shocking Pink на China Glaze Simple Smile,  и на Golden rose има много подобни цветове

# 291
На Адос има такъв цвят, виждала съм го в магазинчето в подлеза до в къщи, различни нюанси на подобно розово имаше Simple Smile

# 292
  • USA, Steak State
Цитат
Ebay, God bless it!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Амин!  Mr. Green

Благодаря момичета, улеснихте приятелката да не се лута по София да търси Голдън Роуз. Simple Smile

# 293
  • София
А от новата Swiss колекция на OPI с нетъпрение чакам:

Луда работа, момичетааааа... ooooh! Tired

# 294
Излязох за лак на КА или ГР-от серията scale effect, а се върнах с Перфект, 205 или 705, тъй като номер на лака е отдолу на шишенцето и не се вижда добре. Не намерих снимка в нета, но цвета е подобен на този Lilac pearl. http://www.muttmart.com/mm5/graphics/00000001/TP867.jpg
Струва ми се обаче, че ще е прекалено перлен и слабо покривен.

# 295
Днес си взех заздравител на Orly - Tough Cookie Grinning Ще споделям дали има ефект (дано има,че ноктите са ми ужасни напоследък-белят се до средата направо..)

# 296
Искам да ви попитам, дали някоя скоро е ходила до магазина на Младост 1 на спирката на Метрото и дали има от Мода мат или велур. Нещо немога да открия синия велур, а много ми харесва.

# 297
  • София/Бургас
Искам да ви попитам, дали някоя скоро е ходила до магазина на Младост 1 на спирката на Метрото и дали има от Мода мат или велур. Нещо немога да открия синия велур, а много ми харесва.

Тези 2 серии на Мода са постоянно заредени там. Ако пък са изкупени, след 2 седмици се зареждат.

# 298
А от новата Swiss колекция на OPI с нетъпрение чакам:

Луда работа, момичетааааа... ooooh! Tired
Тези 3 цвята много ми харесват! Crazy
Noir,май парфюмната ти мания се е прехвърлила тук! Laughing Hug

# 299
ChemistryLady Много ти благодаря, утре имам път до Младост и ще отскоча до там.

Общи условия

Активация на акаунт